Cestovatel Cestovatel Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 Dobrý den , Mohl by mi někdo poradit ohledně dozapojení park.kamery BC SKO-01 na radio MNS 710. Po zařazení zpátečky kamera zobrazuje přes cinch AV Input ale tato funkce se musí ručně zvolit.Nevím jak docílit toho, aby se obraz přepnul automaticky po zařazení zpátečky. Kamera by se udajně měla projit přes cinch CCDavin ale přes tento mi to nezobrazuje vubec. Na Youtube je návod , že se musí přes diagnostiku něco nakodovat ale je to na Octavii II. Muže mi někdo poradit jak to zprovoznit na Fabia II 2008 ? Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 18. Květen 2020 Sdílet Vloženo 18. Květen 2020 (editace) Zdravim, Nemas kablika ktery musis pripojit k zpatecky, aby vsechno bylo auto (automaticky)? U kenwooda jsou dodatecne kabliky aby kamera se auto prepojila ? Editováno: 18. Květen 2020, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.