Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zkusím to vlákno oživit,

také řeším kola na nového Kamiqa, takže se tu zeptám, jestli má někdo z vás opravdu přímou zkušenost se srovnáním 17 a 18 palcových kol.

Vůz se používá hlavně na jízdy po městě, mezi městy po okreskách, jen občas po dálnici....

Tak doplním a změním dotaz.

Ten náš Kamiq je nový, (Facelift, Top Selektion, 1,0 DSG 85KW) byl to skladový vůz na 16ti palcových elektronech a bohužel jsem až teď zjistil,

že jsou v malém techničáku zaneseny kola 16 palců a v COC listu jsou jenom 16 a 17 palcová kola.

A co jsem tak zjišťoval, tak dopsat 18tipalcové je prý nemožné. 😞

Je to k nas..ání, - nějak to nechápu, když vidím běžně fotky Kamiqů na 18kách..... 

Asi nejsem ani první ani poslední s tímhle dotazem, ale zeptám se,

- povedlo se někomu nechat dopsat nějaká jiná kola, než jsou v COC Listu?

Pokud ano, budu rád za radu, jak na to.

kola.jpg

Editováno: , autor: Peterconnery
Doplnění
  • o 1 rok později...
Vloženo

Sam zvazujem, ze by som si nechal dopisat 18tky pre Kamiqa kvoli tymto diskom a hlavne kvoli sirsej 215tke pneumatike.

Co som tak zistoval, bude nutne napisat Skodovke, vid tento link, a zaplatit im za vydanie potvrdenia.

Je to ale dost nepekne od Skodovky, ze ak som si nekupil 18tky priamo z vyroby, tak mi ich v COC nenapisu, a teda ich majitel nema ani v technicaku.

Este idem napisat oficialnemu skoda predajcovi, ci nema pre mna nejake ine info.

Vloženo (editace)

Predajca mi odporucil kontaktovat importera, napisal som priamo do skodovky.

Kazdopadne, predajca mi dal aspon do pozornosti tuto oficialnu stranku Skoda, kde je mozne najst alternativne rozmery pneu.

Vyzera to tak, ze ten, kto nema Sport Chassis Control (hydraulicke tlmice), tak nema v COC uvedene 18tky.

Dam vediet, ked mi skodovka odpise.

Editováno: , autor: manager666

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...