jakas Vloženo 21. leden 2021 Vloženo 21. leden 2021 Já vím, ale preference wifi před daty by mohla být podobná... 2 Citovat
Pawlisko Vloženo 22. leden 2021 Vloženo 22. leden 2021 Mám iPhone..... tam se píše o Androidu Citovat
jakas Vloženo 23. leden 2021 Vloženo 23. leden 2021 Já vím, že máš. Myslel jsem ale tuto část příspěvku: "Pokud se vas telefon zepta jestli chcete pripojit k WIFI siti ktera nema pripojeni k internetu, zvolte NEPRIPOJOVAT. Pokud byste zvolili opacny zpusob, nebyla by funkci mobilni data!" A to bys mohl mít i na iphone podobné, ne? Citovat
acivava Vloženo 13. Červen 2021 Vloženo 13. Červen 2021 (editace) Rapid 2020, pripojeni pres kabel prestalo uplne fungovat s hlaskou „Cannot Use Accessory, Only one accessory can be used at a time“. Pomohl az reset tovarniho nastaveni pro Infotainment. Setup (fyzicke tlacitko) -> tovarni nastaveni -> Smartlink. Editováno: 26. Červen 2021, autor: acivava Citovat
Jan R. Vloženo 12. Prosinec 2021 Vloženo 12. Prosinec 2021 Plánovaná aktualizace https://elektrickevozy.cz/clanky/apple-carplay-ziska-nekolik-skvelych-vylepseni-po-kterych-jablickari-volaji-uz-roky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.