Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny,

nepodařilo se někomu rozchodit na Columbusu bezdrátové Android Auto? Dle postupu co je v diskuzi na Scale se nedaří mi to rozjet. Nemá to tedy nová Oct povolená, nebo na to máte někdo nějaký fígl?

Android Auto bezdrátové spojení nepodporuje, teda zatím

• Autor

Ale jo právě, že podporuje a dokonce scala i kamiq to umí tak mě mrzí, že to na oct4 nejede

https://www.skoda-auto.com/news/news-detail/wireless-smartlink

https://www.svetandroida.cz/android-auto-bezdratove-samsung/

No třeba to časem povolí :-)

Pozdravujem ... 

Presne toto riesim aj ja .. Vsade je pisane ze novy Columbus plne podporuje bezdrotove pripojenie ... Nikde nie je specifikovane ze zatial iba CarPlay ... 

Podla mna je to vecou SW ... lebo ked si vyberiem pripojit Android Auto tak to pyta iba pripojenie kablom .. 

CarPlay som dnes skusal na Susedovom iPhone a tam to 30 sec bolo sparovane a fungovalo to bezdrotovo .. 

Uz som aj pisal na SkodaAuto nech sa vyjadria . .

Octavku som si vybral hlavne koli podpore AA Wireless ... 

jedine co jsem ted nasel a treba vam to pomuze

image.png

Marek Vitek  - Vyskusam ..  dam vediet

- Tak zial toto nefunguje :-(

Upraveno od misiak.pb

• 1 měsíc později...

Ahojda, nejaky pokrok, resim to same na jedne O4 ... zkousel sjem postupy ze Scaly ( nastaveni bezdr. projekce v AA )  a take nejde ... Diky za pripadne info ...

Zatial ziadne info k tomu .. Ma to niekdo moznost vyskusat na Scale alebo je tu niekdo taky ktory to realne vydel na Scale Fungovat ?

Bohuzel ne ... jinak nejake ofiko vyjadreni ze SA jsi dostal? Protoze ta jako wireless nabizeji ... Diky za info. DD

Nie bez odpovede ..  SA ziadna odpoved.

Takze jim to nejde, kalsika ... Diky za info!

• 2 týdny později...

Dnesna navsteva v serise, Bol som pritomny lebo elektro technik je z rodiny.

Diagnostika ziadny problem, ziadna ponuka noveho SW ani nic na prehranie (Laura nevie CZ) cize spisana poziadavka a odoslana do SA. Teraz cakame sa spatny feedback.

Samozreme zadane aj nefunkcne android auto bezdrotove.

Upraveno od misiak.pb

Diky za info, pokud odpovi, napis to se prosim ... Diky

Takze update:

Citujem servisaka : "Ahoj no na tu bezdrotovku momerntalne neni riesenie len kabel ale vedia o tom a ma prisť softver na upravu v 48KT 2020"

Ideal by bolo co najviac nahlasit ako reklamacie .. nech maju dovod to najskor riesit ...

• 4 týdny později...

Dnes som bol v servise riesit nefunkcne skoda connect po prehrati laury do CZ .. ( po update prestalo ist)

Chalani pozerali nieco v kodovani a kukal som co tam je. A cuduj sa svete Android Auto iba po kably nastavene, WiFi 5GHz vypnuta v nastaveniach a dalsich xy nastaveni

Skusili sme to zapnut (tie dve zakladne) , po kliknuti na andoid auto pise uz aj o moznosti bezdrotoveho ale WiFi 5GHz stale nevysiela ... skoda - chalani maju za ulohu vyzistit..

Android Auto v O4 funguje i bezdrátově, používám od zakoupení (i dealer tvrdil, že to nejde). Mám Infotaiment Swing 8" a "Bezdrátový SmartLink" + "Bezdrátové nabíjení s LTE a WIFI"

Ano Swing ide ale colombus zial nie :-(

Chcelo by to kodovanie zo Swingu ;-)

• Autor

To je prave ten kamen urazu, ze Swing od vyroby a Android Auto Wireless funguje zatimco Columbus ne. Dle diskuze na FB je rozdil ten, ze na wifi scanneru lze najit 5GHz u Swingu a u Columbusu nikoliv

Tiez sa som sa na to tesil a nefunguje to. 

2 hours ago, Miro Gajdos said:

Tiez sa som sa na to tesil a nefunguje to. 

Bude len musime cakat :D :D

• 1 měsíc později...

Len doplnim info: Na FB skupine SO4 uzivatel Jaromir pise ze po aktualizacii na verziu 1668 mu uz AA Wireless ide.

Takze dnes zadana uloha do servisu ci vedia stiahnut dany SW pre auto a cim skor nahrat ;-)

126396892_4949135111764086_5882236098879980954_o.jpg?_nc_cat=110&ccb=2&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=Vpqps4iLXDAAX9RLrs3&_nc_ht=scontent.fbts3-1.fna&oh=f21a5abbf215bfc68c79344662af8577&oe=5FDCDB05

Možno blbá otázka, ale aktualizovať softvér nejde aj bez návštevy servisu? - Pripojím na WLAN, vyhľadám a stiahnem aktualizácie... 

Zial nie ..

Zajtra idem na nahranie sw 1668. Postup zo skodovky, nashrat sw cez usb flash, a potom sa robi nejaky zasah cez diagnostiku na rekonfiguraciu ..

Cize zial nie

před 1 hodinou, misiak.pb napsal:

Zial nie ..

A je známo od kdy půjde nahrávat updaty vzdáleně?

Podla mna hlavne verzsie sw nikdy .. (kedze treba potom kodovat) A Update ked mi davali SK Lauru mal 8GB (videl som obsah kluca bolo tam tych xy jazykov dokopy)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.