Honzasvejk Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 Ahoj Mám superb z roku 2017 a až jsem si koupil nový Iphone, tak jsem zjistil že to moje rádio nepodporuje. To znamená že mám úplně smůlu? Neřešil to už někdo? Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 4. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2020 (editace) A co konkretne chces aby podporoval?Aky infoteinment mas v aute? Editováno: 4. Srpen 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzasvejk Vloženo 5. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Myslím že mám amundsen a chtěl bych aby mi to chodilo s Iphone 11 PRO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 5. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2020 Akoze ho nedokazes naparovat a telefonovat cez BT?Mam dojem,ze to tu je uz v nejakej teme spominane,ze nekompatibilny software medzi Iphone a infotainmentom v aute.Skusit Amundsena aktualizovat bud cez Skoda servis,alebo cez niekoho,kto to vie a ma pristup k tomu softwaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DominikIvanek Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 Ahoj, mě nefunguje telefonování prěd Bluetooth. Columbus vs 11pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzasvejk Vloženo 13. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 jj. Byl jsem na garančce, přehráli soft v rádiu, ale nefunguje to jak má. Bylo mi řečeno, že si mám koupit nového superba nebo starší telefon. Vtipálci... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 (editace) V jinem vlakne uz nekdo psal, ze iOS 14 beta 4 funguje jak ma (iP 11 Pro). Editováno: 13. Srpen 2020, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DominikIvanek Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 před 5 hodinami, M_ike napsal: V jinem vlakne uz nekdo psal, ze iOS 14 beta 4 funguje jak ma (iP 11 Pro). Ahoj, v nabídce je u mě zatím pouze 13.6.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 Protože iOS14 je v beta testování a musíš se k tomu přihlásit. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchyo Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 Zdravím, mám podobný problém s fungováním i11pro s columbusem rv 2016 Pokud mám v autě aktivovanou datovou simku, sdílená simka data - nemá vliv vypnutý nebo zapnutý hotspot, spojení s Bluetooth telefonem proběhne, ale pak columbus zamrzne a telefon na něm nejde ovládat. V opačném případě, kdy simku nezamačknu, funguje Bluetooth mobilní spojení bez problémů... Prosím o radu, ne doporučení datovou simku nepoužívat. Dříve s androidem bez problémů. Telefon byl současně spojený přes Bluetooth, ovládání fungovalo jak mělo, a zároveň WiFi v telefonu běžela na hotspotu vytvořeném v autě. Diky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DominikIvanek Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Po hodně dlouhém zkoumání a dohadování se. Jsem vydedukoval, že za problémem je Apple. Jediní kdo se mi byli schopni oficiálně vyjádřit byla Škodovka. Apple o tomto problému ví sami to přiznali JEN po telefonu. Písemné vyjádření nepřipadá v úvahu. V září by měl vyjít IOS 14. Tak uvidíme čím se inženýři od Applu ukážou. Každopádně u mě Apple hodně klesl. Hlavně tím, že Se tomu neumí postavit čelem a přiznat oficiálně chybu. Hold mají z ČR malého trhu tak leda prdel. Kdyby se to stalo v USA tak by na nich nějaký amík vysoudil majlant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duchyo Vloženo 21. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2020 Dal jsem tomu šanci a do i11pro stáhl beta verzi iOS 14. Zatím vše funguje jak má...?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas18 Vloženo 15. Září 2020 Sdílet Vloženo 15. Září 2020 Ahoj, mám Superb r 2016 s Columbusem a iPhone SE2. Od prvního spárování jsem měl problémy s průběhem hovorů přes Columbus. Po ukončení hovoru se mi na obrazovce pořád zobrazovalo, že je hovor aktivní a nešel ukončit (přitom na telefonu byl ukončený). Díky tomu nefungovalo rádio nebo media a nešel přijmout další hovor. Nepomohla ani aktualizace SW auta v autorizovaném servise. Problém vyřešila až aktualizace iPhonu na beta verzi iOS 14. Díky za radu! Řeším to už asi 3 měsíce a až doteď jsem toto téma na žádném fóru nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achmed69 Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 Ahoj, mám Superba 2019, Style Plus s Columbusem. Telefon Iphone 11, Ios 13.5. Vyzvánění telefonu se automaticky po každém spárování zesílí na maximum. Když to auta nastoupím 10x denně je to celkem otrava, pokaždé ho zeslabovat na "normální" hodnotu. Nemá někdo podobnou zkušenost? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 Dej 14 a pudes to mit v pohode uz stim neni problem nebo aspon u moji v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 10. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2020 iOS 13ka mi to delala ve 100% pripadu, 14ka uz to nejspis opravdu nedela, zatim jsem si toho od upgradu nevsiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achmed69 Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Ach jo, bohužel upgrade na iOS 14.2 nepomohl. Když se během jízdy netelefonuje, je to ok. Ale jak dojde zpráva nebo proběhne hovor, hlasitost vyzvánění opět vylítne...Teď půjdu asi vyzkoušet starýho samsunga a stahyho iphone 6...ještě zkusím svůj iphone 11 pichnout do jinýho auta... Nemá někdo jiný nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecko3 Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Už to tady někdo řešil. Dělalo mi to taky. Vyřešeno tím, že se v iPhonu v Nastavení/Zvuky a haptika zablokuje funkce Měnit tlačítky u Zvonění. Ten infotainment to dělá proto, že se snaží zvýšit hlasitost médií telefonu na maximum pro Bluetooth přehrávání hudby. A zvýší tím hlasitost všeho, když je tahle funkce povolená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achmed69 Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Bohužel nepomohlo...Vyzkoušeno na Iphone 11, iOS 14.2 a 6s, iOS 13. V Superbu 2 funguje bez problemu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
embecko3 Vloženo 11. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2020 Tak to je divný. Mě to vyřešilo tenhle problém u iPhone 11 Pro Max (u Superbu s Columbusem) i iPhone 8 Plus (u Octavie 3). Před vypnutím téhle funkce se to objevovalo u obou od nějaké verze iOS. Dělal jsem pak tehdy nové spárování Bluetooth. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achmed69 Vloženo 12. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2020 jojo....po vypnutí tlačítka jsem telefon smazal z auta a spároval znovu... grr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alchymist Vloženo 12. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2020 Cavte, chcel by som sa spytat ci ste mali niekto problem aj s importom kontaktov do Columbusu (Superb 2016). Vsetko v pohode funguje len nedokazem importovat kontakty a tym padom ani ulozit ako rychlu volbu. Nie je to len otazka nejakeho nastavenia v Iphone (SE2020, IOS 14.1)? Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 14. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2020 V 11. 11. 2020 na 17:27, achmed69 napsal: Ach jo, bohužel upgrade na iOS 14.2 nepomohl. Když se během jízdy netelefonuje, je to ok. Ale jak dojde zpráva nebo proběhne hovor, hlasitost vyzvánění opět vylítne...Teď půjdu asi vyzkoušet starýho samsunga a stahyho iphone 6...ještě zkusím svůj iphone 11 pichnout do jinýho auta... Nemá někdo jiný nápad? Mas pravdu, dela mi to taky porad. iPhone 12 Pro, iOS 14.2. Zkusim to s tim menenim tlacitky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
achmed69 Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 Tak nakonec je to opravdu tim "meneni tlacitky"...v aute se to samo zesiluje , ale to je celkem sumak, kdyz se vystoupi z auta, je vse ok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEAL2 Vloženo 23. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2021 Ahoj. Mám stejný problém jako alchymist. Jen mám místo Columbuse,Amundsen.Také nejdou přidat kontakty.A ani apple car play s kabelem nejde.Mám rok 2017/7.Poradí někdo prosím? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.