33paja33 Vloženo 17. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2020 Ahoj, mám dotaz koupil jsem si superb rok výroby 2017 2.0Tdi 140kw pouze s jedním klíčem. Teď chci dodělat klíč nový ale ptám se: - umí někdo kromě škoda auto(Ferda25, Crosby atd.) - mám možnost sehnat starší klíč umí někdo dokodovat třeba i autorizák nebo jde to vůbec? díky za radu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 18. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2020 (editace) Pokud chceš vše mít OK obědnej ho ve škodovce jednoduché dle VIN kodu....nový! Editováno: 18. Srpen 2020, autor: jtfcobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GrayWolf Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 Ahoj, já taky kupoval jen s jedním klíčem,nechal jsem dodělat v SA,stálo to necelých 5000,- i s kodováním.Akorát to byl obyč plastový,bez těch chromových doplňků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 19. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2020 @GrayWolf Je to klíč na Superba III? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 @GrayWolf Co je to ten pomocný materiál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GrayWolf Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 @Plzeňáček Jj ,je s KESSY @LiveBomb Netuším,asi ten žlutý štítek s tím kroužkem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 20. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2020 (editace) @GrayWolf no protože tohle je cena za klíč na Fabii s kessy, tak by mě zajímalo, jestli může být dražší než na Superba nebo jestli s náma vyjebali :D @33paja33 tyhle nové klíče nemůžeš sehnat starší, musí je dodávat autorizák ke konkrétnímu autu, už jenom proto, že obsahují nouzový kovový klíč do dveří kdyby nefungovalo kessy a ze staršího klíče z jiného auta ti logicky ta kovová část nebude pasovat do zámku Editováno: 20. Srpen 2020, autor: Plzeňáček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GrayWolf Vloženo 22. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2020 Plzeňáček Možná to je tím,že mi slíbili,že to udělají za nákupní cenu,ale nevím,za nákupku je to zase nějaké drahé.Ale asi si něco z té marže malinko ubrali. :-) Můžete mi prosím ještě někdo poradit ja udělám toto : @GrayWolf Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 17. Března Sdílet Vloženo 17. Března @Plzeňáček@GrayWolf Doba pokročila. Dá se vzít univerzální klíč, klidně v designu klasického S3 MQB klíče https://autel.com/us/product/maxiim-ikey-ikeyvw3t/ Ten se pak naprogramuje na konkrétní auto. Tzn. na konkrétní frekvenci a modulaci dálkového ovládání a konkrétní typ imobilizéru (transpondéru). Pak se z něj musí programátorem udělat tzv. Dealer Key (to je to, co doputuje z fabriky k prodejci - dealer key je již svázaný s konkrétním imobilizérem) a následně naučit (všechny) klíče - spárovat s autem. Opět pomocí nějakého IMMO nástroje. Součástí toho klíče je i planžeta. Ta se musí nechat vyříznout někde u zámečníka, pokud tedy člověk doma nevlastní frézu na výrobu autoklíčů. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 14. Dubna Sdílet Vloženo 14. Dubna Jo a když jsme u klíčů, vyzkoušel jsem toto a pecka... hodinky máte na ruce vždy. Zdravotní / smart funkce nejsou žádný top, ale na základní monitoring to stačí. Kdo je supa-dupa sportovec má beztak Garminy. Ale to pohodlí nemuset myslet na klíče. A je to bezpečnější než standardní Kessy klíč a navíc je lze úkolovat hlasem (např. z dálky otevřít kufr, když máte v rukou nákup). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.