Publikováno Září 1, 20205 r Zdravím, mam Karoq 1,5 TSI Style, objednával som ju v Januári 2018 dodaná bola v Oktobri, Style výbava mala mat priehradku s bezdrôtovým nabíjanim, žial dodaná bola bez, do teraz som to neriešil, pokial som nemal telefon, ktorý podporuje toto nabijanie. Riešili ste dodatočné domontovanie tohto modulu?
Září 10, 20204 r Dodělával jsem to na jiném autě, dopojení a nakódování mi dodělal ferda25, vše bez problému.
Leden 16, 20214 r @cilda1 na kolik to vyšlo? Nevíš, jestli je tam nějaká příprava? Příplatek za originál 6k mi přišlo jako zlodějina a proto jsem původně neobjednal. Teď mám nový telefon a bezdrátové připojení bych uvítal. Nemáte někdo zkušenost s domácí montáží? Dá se to zvládnout bez kódování? Modul se na netu běžně prodává do 2k. Upraveno Leden 16, 20214 r od dafro
Leden 16, 20214 r @dafro dodělával jsem to vw polo 2019,jednotku jsem sehnal použitou,ostatní díly nové,kabel,anténu gsm pro zesílení signálu atd. cena cca s kódováním do 6000,-. Na karoqa prodává zde Karoq | Kategorie produktu | ŠKODA PARTS (skoda-parts.cz) ještě chybí gumová vložka.
Leden 16, 20214 r To je docela dost ... to mi za to fakt nestojí. Nemá někdo zkušenost s nějakým alternativním řešením pro iPhone, např. nějakou nabíjecí podložkou, která vejde do stávajícího boxu, a pod.?
Leden 16, 20214 r Za 6000 to nabízí i Škodovka v ceníku, takže jsi to už pravděpodobně už v roce 2018 zaplatil. Dodělávka za 6000 je celkem raketa, nabíječka s gumovým povrchem do USB tě výjde na pár stovek, nebo Čína na stovku. Fungovat ti bude obdobně. Osobně takto používám, dávat 6k dle ceníku SA fakt tedy ne :). Výrobci aut se stále nenaučili funkční a použitelnou elektroniku za normální peníze, mi stále připomína dřevákovou dobu od kazety přes CD k USB nebo SD kartě, neskutečně zabrždění výrobci a když už tak za neskutečnou raketu.
Únor 3, 20214 r Tak jsem dneska provedl dodatečnou montáž bezdrátového nabíjení pro můj iPhone. Stálo mě to to 13$. Mohu jen doporučit. Do boxu po drobné úpravě padne jako ulitý.
Únor 3, 20214 r Jop jsi fotil u mě v autě ? :) Stejné řešení a také maximální spokojenost. Pro někoho komu se to nelíbí, tak nejde zavřít přihrádka :). Ale 6 000 kč vs 299 kč, nemožnost zavřít za ušetřených 5 701 kč to celkem vyvažuje .-).
Únor 3, 20214 r Tak, tak. Já přihrádku stejně nikdy nezavírám, takže spokojenost. Určitě by to šlo ale řešit nějakým bočním adaptérem.
Únor 3, 20214 r No, já ještě objednal 30W mini nabíječku do zapalovače, takže až dorazí, půjde kabel od bezdrátu do ní. aby USB zůstalo volné pro CarPlay.
Únor 3, 20214 r Lepe hodit napajeni do zapalovace. USB c mu zustanou volne. Faktem ze s bezdratovym carplay uz zadne usb nevyuzivam, pominuly sdkartu s mp3 prompripad, ze by byl problem se Spotif, coz se jeste nestalo. Telefon na podlozce a vse slape.
Leden 8, 20223 r Poradíte mi? V autě nemám bezdrátové nabíjení telefonu. Jak je složité bezdrátové nabíjení zprovoznit, pokud bych sehnal originální odkládací přihrádku se spojovací anténou a bezdrátovým nabíjení telefonu? Dík.
Duben 24, 20241 r V 3. 2. 2021 na 17:58, dafro napsal: Tak jsem dneska provedl dodatečnou montáž bezdrátového nabíjení pro můj iPhone. Stálo mě to to 13$. Mohu jen doporučit. Do boxu po drobné úpravě padne jako ulitý. Mohl bych poporosit info ohledně této bezdrátové nabíječky? Kde lze sehnat, popř. název? Díky moc, Pavel
Duben 24, 20241 r Omlouvám se, ale odkaz kde jsem kupoval již není funkční. Byla to tato Upraveno Duben 24, 20241 r od dafro
Duben 25, 20241 r Tady na Temu mají něco podobného : https://www.temu.com/cz/Bezdrátový-Nabíječka-Do-Auta-S-Možností-Nastavení-RGB-Osvětlení-Protiskluzový-Nabíjecí-Podložka-Pro-IPhone-15-14-13-12-Samsung-Airdrops-Xiaomi-Rychlé-Nabíjení-Telefonu-V-Autě-g-601099543101680.html?_
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.