Ladislav Talian Vloženo 1. Září 2020 Sdílet Vloženo 1. Září 2020 Zdravím, mam Karoq 1,5 TSI Style, objednával som ju v Januári 2018 dodaná bola v Oktobri, Style výbava mala mat priehradku s bezdrôtovým nabíjanim, žial dodaná bola bez, do teraz som to neriešil, pokial som nemal telefon, ktorý podporuje toto nabijanie. Riešili ste dodatočné domontovanie tohto modulu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 10. Září 2020 Sdílet Vloženo 10. Září 2020 Dodělával jsem to na jiném autě, dopojení a nakódování mi dodělal ferda25, vše bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 (editace) @cilda1 na kolik to vyšlo? Nevíš, jestli je tam nějaká příprava? Příplatek za originál 6k mi přišlo jako zlodějina a proto jsem původně neobjednal. Teď mám nový telefon a bezdrátové připojení bych uvítal. Nemáte někdo zkušenost s domácí montáží? Dá se to zvládnout bez kódování? Modul se na netu běžně prodává do 2k. Editováno: 16. leden 2021, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 @dafro dodělával jsem to vw polo 2019,jednotku jsem sehnal použitou,ostatní díly nové,kabel,anténu gsm pro zesílení signálu atd. cena cca s kódováním do 6000,-. Na karoqa prodává zde Karoq | Kategorie produktu | ŠKODA PARTS (skoda-parts.cz) ještě chybí gumová vložka. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 To je docela dost ... to mi za to fakt nestojí. Nemá někdo zkušenost s nějakým alternativním řešením pro iPhone, např. nějakou nabíjecí podložkou, která vejde do stávajícího boxu, a pod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 @dafroInbay® QI univerzální nabíječka do automobilů - Ahifi.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 16. leden 2021 Sdílet Vloženo 16. leden 2021 Za 6000 to nabízí i Škodovka v ceníku, takže jsi to už pravděpodobně už v roce 2018 zaplatil. Dodělávka za 6000 je celkem raketa, nabíječka s gumovým povrchem do USB tě výjde na pár stovek, nebo Čína na stovku. Fungovat ti bude obdobně. Osobně takto používám, dávat 6k dle ceníku SA fakt tedy ne :). Výrobci aut se stále nenaučili funkční a použitelnou elektroniku za normální peníze, mi stále připomína dřevákovou dobu od kazety přes CD k USB nebo SD kartě, neskutečně zabrždění výrobci a když už tak za neskutečnou raketu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Tak jsem dneska provedl dodatečnou montáž bezdrátového nabíjení pro můj iPhone. Stálo mě to to 13$. Mohu jen doporučit. Do boxu po drobné úpravě padne jako ulitý. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Jop jsi fotil u mě v autě ? :) Stejné řešení a také maximální spokojenost. Pro někoho komu se to nelíbí, tak nejde zavřít přihrádka :). Ale 6 000 kč vs 299 kč, nemožnost zavřít za ušetřených 5 701 kč to celkem vyvažuje .-). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Tak, tak. Já přihrádku stejně nikdy nezavírám, takže spokojenost. Určitě by to šlo ale řešit nějakým bočním adaptérem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Supr. Ale já mám usb obsazeno. Škoda, že tam nejsou 2 usb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 No, já ještě objednal 30W mini nabíječku do zapalovače, takže až dorazí, půjde kabel od bezdrátu do ní. aby USB zůstalo volné pro CarPlay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 @Martin Rušaj Pořiď si rozbočku na USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kitrab Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Lepe hodit napajeni do zapalovace. USB c mu zustanou volne. Faktem ze s bezdratovym carplay uz zadne usb nevyuzivam, pominuly sdkartu s mp3 prompripad, ze by byl problem se Spotif, coz se jeste nestalo. Telefon na podlozce a vse slape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 8. leden 2022 Sdílet Vloženo 8. leden 2022 Poradíte mi? V autě nemám bezdrátové nabíjení telefonu. Jak je složité bezdrátové nabíjení zprovoznit, pokud bych sehnal originální odkládací přihrádku se spojovací anténou a bezdrátovým nabíjení telefonu? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PafkaKT Vloženo 24. Dubna Sdílet Vloženo 24. Dubna V 3. 2. 2021 na 17:58, dafro napsal: Tak jsem dneska provedl dodatečnou montáž bezdrátového nabíjení pro můj iPhone. Stálo mě to to 13$. Mohu jen doporučit. Do boxu po drobné úpravě padne jako ulitý. Mohl bych poporosit info ohledně této bezdrátové nabíječky? Kde lze sehnat, popř. název? Díky moc, Pavel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahony1 Vloženo 24. Dubna Sdílet Vloženo 24. Dubna Ahoj, také se přidávám o informaci k této nabíječce jako PafkaKT. Dík moc předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dafro Vloženo 24. Dubna Sdílet Vloženo 24. Dubna (editace) Omlouvám se, ale odkaz kde jsem kupoval již není funkční. Byla to tato Editováno: 24. Dubna, autor: dafro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 25. Dubna Sdílet Vloženo 25. Dubna Tady na Temu mají něco podobného : https://www.temu.com/cz/Bezdrátový-Nabíječka-Do-Auta-S-Možností-Nastavení-RGB-Osvětlení-Protiskluzový-Nabíjecí-Podložka-Pro-IPhone-15-14-13-12-Samsung-Airdrops-Xiaomi-Rychlé-Nabíjení-Telefonu-V-Autě-g-601099543101680.html?_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomot Vloženo 25. Července Sdílet Vloženo 25. Července měl bych dotaz, zda se dodělat bezdrátové nabíjení MT u vozidla Karoq 2019? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.