sup Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 máte někdo info jetli se dá změnit podsvícení u maxidotu u supa svítí oranžově až ted u faceliftu svítí červeně. Tak jestli mám schánět ten z faceliftu nebo se dá upravit stávající??? dik lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Skus Cosbyho nebo Vasa ten to snad dělal, ale prý dost složítý. Možná by to chtělo nový budíky s červeným podsvícením maxidotu a změnit podsvícení z bílé na zelenou nebo jakou si zvolíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 Jiná než oranž. a červená nejde.Změnit to jde z jedné na druhou.Já můžu sehnat nový maxík s černeným podsvitem a zeleným zbytkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 6. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2008 (editace) Jiná než oranž. a červená nejde.Změnit to jde z jedné na druhou.Já můžu sehnat nový maxík s černeným podsvitem a zeleným zbytkem proč nšjde jiná než oranžová a červená??? jak ej možný teda tohle???? to mi vysvětlete... sice to není superb ale mělo by to být zhruba stejné... Editováno: 6. Říjen 2008, autor: Dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 12. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2008 tak co kluci jak je tohle možný??? nejde mi to do hlavy perohledával jsem to tu na foru a našel od cosbyho e nejde jiný ne červený a oranžový... jak je tedy možná že tehle je modrej???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 26. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2008 tak co kluci jak je tohle možný??? nejde mi to do hlavy perohledával jsem to tu na foru a našel od cosbyho e nejde jiný ne červený a oranžový... jak je tedy možná že tehle je modrej???? Tak to podsvícení změnit jde Umí to Honza72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 a jak se to teda dělá aby to bylo jiný než oranžový nebo červený??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 28. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2008 a jak se to teda dělá aby to bylo jiný než oranžový nebo červený??? To nevím ale psal jsem mu přes sz a prej to umí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 jo jde to změnit ale čitelnost je špatná, měl jsem to na své OI ale předělal jsem na červenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Presne tá fotka je lepšia ako je to v reále, ja som skúšal bielu a skoro som nevidel písmenká. Taktiež sa ti nezdá že to čo má byť tmavé nejak presvitá???? Hm? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Kluci podsvit umi za dobry peniz s-Talker ma nabidku ve stalejch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 20. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2008 Ale tema je podsvit maxidotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 21. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2008 Omlovam se,jen ukazuje barevne kombinace,ktere je samozrejme moznost mit i na Maxi_Dotu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Maxidot u S1 a O1 je opravdu problem je tam zatavena přilepena folie na LCD která to nepřenese.....jediné pěkné je červené nebo orig...... co jsem testoval já osazeno Bílé led a výsledek špatná modrá...a osazeno modrá a zase blbá modrá.....jde o to kdo si lajsne sloupnout folii co je na LCD a nahradit jinou.....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 folie je mezi skleněnejma destičkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max22 Vloženo 16. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2009 Ahojte Všem, jsem čerstvej člen a majitel supa, v knize navod k obsluze je barevný foto palubky a budíky s maxidotem svítí zeleně??? Je to možný?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurin Vloženo 16. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2010 Mam Superba I. s oranzovym podsvicenim MaxiDotu. Chtel bych ho prepnout do cervene. Predpokladam ze je to ciste softwarova zalezitost ridici jednotky. Da se to teda udelt nejak pres VAG? Muzete pls napsat nekdo kdo s tim mate zkusenosti co tato zmena obnasi ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 Není to softová záležitost. Buď vyměnit budíky nebo předělat diody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harmis Vloženo 17. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2010 (editace) Nechcem zakladat nove tema tak sa opytam takto. Je mozne aby som vo svojom supe nemal MaxiDot ale len pocitac ktory je tam ako su hodiny a tam si to prepinam? Vo vybave mam xenony, vyhrievane sedadla asi to nieje zakladna vybava ale nechapem preco tam nedali MaxiDot? A ci by sa tam volaako dal dat ci je to prakticky mozne? Vdaka. Nieco som nasiel ale neako tomu nerozumiem Fabia-u těchto vozů stejně jako u SuperBů jde maxidot namontovat bez problému a bude plně funkční,pouze od modelu facelift je obrácen palivoměr,takže je potřeba maxidot sw.upravit nebo koupit palivoměr z faceliftu(ve škoda –auto cca 2400,-kč). Taktéž kódování pal.přístorjů po faceliftu je jiné jako do faceliftu jstejně jako uložení kanálu pro serv.intervaly. A ešte co by ma to vsetko stalo? Editováno: 17. Listopad 2010, autor: harmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurin Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Není to softová záležitost. Buď vyměnit budíky nebo předělat diody. No k nazoru ze je to softwarova zalezitost sem dospel zjistenim, ze v horni casti displeje ... kde kdyz sem mel navigaci (nez ji ukradli) se mi pri nedostatku brzdovky zobrazila hlaska "Stop zavada na brzdach - navod k obsluze" s tim, ze to stop bylo v te horni casti a bylo to cervene, vcetne podsviceni celeho toho obdelniku. Pri jinych hlaskach ten smej displej ukazuje v normalni oranzove barve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Červené je to proto, že je to bráno za vážnou závadu. Jinak je všechno ostatní oranžové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurin Vloženo 18. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2010 Červené je to proto, že je to bráno za vážnou závadu. Jinak je všechno ostatní oranžové. To je samozrejme jeasny ... co sem tim chtel ale rict je to ze displej je schopen zobrazovat dve ruzne barvy .... cisli by to melo zalezet na softwaru a ne na diodach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 19. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2010 Chápu tě ale je to právě o těch diodách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovy1 Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Ahoj chtěl bych se jen tak zeptat nevíte o někom kdo prodává MaxiDot na supa?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2010 Hledej v bazaru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.