stanmar Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Nový ceník superb-cenik.pdf Při zbežném náhledu - navýšení ceny o 45 000,- Kč u všech verzí a motorizací. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Ak sa dobre pozeram, aj niektore pakety slusne podrazili a zaroven mnohe prvky vybav su dostupne len vramci paketu. Zda sa, ze dobre uz bolo 🤧 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 To rozhodně bylo, bez ohledu na další změny v ceníku (postupné ubyvání některých vybavových prvků ve vybavových stupních či navýšení jejich ceny) jsou oproti začátku roku 2021 některé verze dražší skoro o 80 000,- Kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Je to tragédie. Z Ambitionu plus zmizely couváky, adaptivní tempomat, a kde je DMS?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Husita Vloženo 18. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2021 Takže termín dodání je přelom února a března. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Vážení, koukal jsem na motor 2.0 TDI EVO 110 kW. Blok motoru skutečně litina :-). Potom jsem hledal onen reverzibilní starter/alternátor. No, našel jsem klasický altík :-). Za mě palec nahoru. Moc moderna by mohlo umořit kdejakého technika..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Tak asi jenom 147kw má hliníkový blok 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 Jasně, ale zcela zřetelně to nikde nepíšou. Tak jsem se koukl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 5. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2021 To samé ohledně startér genetátoru. Má tedy EVO 110kW startování standardně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihaal Vloženo 14. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2021 Pro info - auto objednáno na přelomu června a července, tento týden dorazilo k dealerovi. Combi 2,0 TDI 147kW 4x4 DSG, Style s pár doplňky, zvláštní lakování. Původně bylo avizovaných cca 10 měsíců, podle dealera pomohlo zvláštní lakování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 18. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2021 Já objednával první týden v červenci s tím, že doba dodání cca 8 měsíců. Ale také nějak pohnuli a auto mám už týden doma. Combi 2.0 TSI 140 kW. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 29. leden 2022 Sdílet Vloženo 29. leden 2022 Zdravím, budu mít asi netradiční dotaz. Jak je to s možností objednání stávajícího modelu Superbu při příchodu nové generace? Někde jsem četl, že se nová generace představuje, až se doprodá stará? Jde mi o to, že Superb po FL považuji za nejkrásnější Škodovku vůbec. Bohužel co odešel Kabáň a co přišla Scala a nyní Octavia, tak se mi ta auta absolutně nelíbí. Na Octavii mi přijde vyloženě ošklivá zadní část a bohužel co jsem viděl ty "uniklé" skicy, tak se Superb zřejmě vydá podobným směrem. Chtěl bych teda počkat na představení nebo oficiální fotky nové generace a podle toho se rozhodnout. Ale když je teď čekací doba na auta i rok, tak se bojím, zda to vůbec bude možné ještě příští rok objednat. Celý příští rok budu pracovně mimo republiku, takže bych kupoval novou generaci až ve 2024, kdy se snad na ní odladí úvodní mouchy. Pokud se mi ale nová generace líbit nebude, budu chtít koupit tu stávající i za cenu toho, že bude stát nějakou dobu v garáži. Je nějaké vodítko, do kdy se bude dát Superb objednat? Jako krajní možnost vidím volbu nějaké skladovky, ale tomu bych se chtěl vyhnout. Kupovat nové auto hned teď také nechci, aby mi rok stálo v garáži - nevíc musím ještě něco došetřit :-) Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Docela komplikovaná otázka. Osobně bych neváhal a objednal trojku nyní. Beztak jí dodají za rok. 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Cim driv, tim lip. Nejen kvuli dobe dodani, ale take kvuli cenam, ktere polezou letos zase nahoru (minuly rok celkem +85k na superbu). Dodaci lhuta zalezi na vybave (aneb kolik z toho skodovka realne trhne), u mne to vypada na 5 mesicu, coz je jen o mesic vic, nez pred 3 lety. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 (editace) @Mariacek Někteří prodejci jsou schopni auto objednat i s pozdější dodací lhůtou, než která aktuálně je. Příklad: já objednával RSo v červnu 21. Tehdy vycházelo dodání mé konfigurace na leden/únor 22. Prodejce neměl problém to posunout o 3 měsíce na duben. A zatím to vypadá, ze auto opravdu v dubnu budu mit, protože výrobní týden mám 12. Zkus zajít za svým prodejcem a zeptej se ho, kam až muže odsunout dodání nového vozu. 👍 A budeš hlavně mit jistotu ceny. Editováno: 30. leden 2022, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 Díky chlapi. No já si chci furt nechat otevřená vrátka, abych se mohl rozhodnout podle nového modelu. Asi fakt napíšu prodejci, aby mi dal echo, až bude končit možnost objednání a uvidíme. Snad do té doby bude o 4. generaci více informací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 30. leden 2022 Sdílet Vloženo 30. leden 2022 U koncernu novy auto nechces, az po roce nejdriv. Prvni kusy jsou testovaci pro lidi, plno toho nefunguje, plno veci se rozpada.. To fakt nechces. Idealni je min. 1 rok po vydani pockat. Ja bych tedy bral, dokud je z ceho. Za chvilku klidne omezi motory a bude to o to horsi vyber. Ostatne, staci si tu projit tema OIV, nebo i S3 kdyz vysel.. Neznam jedinnyho superba ze zacatku prodeju, kteremu by nemuseli upravovat chromove listy oken, nebo nemenili zadni ulozeni tlumicu (a to jsou jen dve prvni veci co jsem si vzpomnel). U O IV to je zejmena zalezitost SW.. nebo treba neustale se rozsvecujici stropni lampicky (kolega ma uz 3. lampicku vepredu a 2. vzadu). 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 Možnost objednání většinou končí tak, že neuděláš ani ťuk. Na to bych vůbec nespolíhal. Ceny stagnovat nebo dokonce klesat nemůžou. Automotive je kvůli elektrodoktríně a covidmánii v řiti. Mladých ojetin je málo, takže z té strany nová auta taky konkurenci nemají. Nikdy jsem neřešil možnost pozdějšího dodání, ale jestli to je možný, tak bych neváhal. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 31. leden 2022 Sdílet Vloženo 31. leden 2022 V 30. 1. 2022 na 16:14, Mariacek napsal: Díky chlapi. No já si chci furt nechat otevřená vrátka, abych se mohl rozhodnout podle nového modelu. Asi fakt napíšu prodejci, aby mi dal echo, až bude končit možnost objednání a uvidíme. Snad do té doby bude o 4. generaci více informací. Bojler má naprostou pravdu. Kdo chce nové auto, musí si ho objednat. Kdo čeká, mít ho nebude a nebo zaplatí nesmysl. Dnes to platí dvojnásob. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mariacek Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 před 11 hodinami, bojler napsal: Možnost objednání většinou končí tak, že neuděláš ani ťuk. Na to bych vůbec nespolíhal. Ceny stagnovat nebo dokonce klesat nemůžou. Automotive je kvůli elektrodoktríně a covidmánii v řiti. Mladých ojetin je málo, takže z té strany nová auta taky konkurenci nemají. Nikdy jsem neřešil možnost pozdějšího dodání, ale jestli to je možný, tak bych neváhal. Aha, takže prodejci nedostanou echo, že třeba za měsíc končí objednávky? Ok. Každopádně auto teď objednávat nebudu, musel bych si půjčovat a to se mi nechce, když Rapid ještě skvělé slouží. Navíc když to s tím trhem takto půjde dál, tak Rapida dráž prodám, než jsem jej koupil :-))) Každopádně po včerejším představení Enyaqu coupé dám novému Superbu šanci. Pro mě je ideální jej objednat koncem příštího roku, takže to by už mohly být vychytané nějaké neduhy nového modelu. Mě jen @Richard Štupák namlsal na své fakt krásné auto, tak jsem si chtěl pojistit, že si budu moct vybrat. Uvidíme, každopádně dříve, než v polovině 23 objednávat nemohu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Prodejce to nějaký čas dopředu vědět bude - ovšem také k tomu pak budou určité omezení z hlediska možnosti objednání (kvóty aut na prodejce). Podobně je tomu tak při změně ceníku - prodejce to ví o něco dříve, než se ceník oficiálně zveřejní - není to tedy zas o moc dřív a v tomto případě bývá stop veškerých objednávek právě pár dní před začátkem platnosti nového ceníku. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 @Mariacek Dalsim dulezitym aspektem co si musis uvedomit je to, ze superb naroste velikostne a predevsim se to odrazi i v cene. Btw: Pri objednani davas zalohu (bejvalo to tusim 50-100k) a v aktualni dobe casto nechtej ani tu.. a pred prevzetim se doplacel zbytek. Takze neni nutne brat si nejaky "preklenovaci" uver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Štupák Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 To s tou zalohou, by sa asi mal opytat svojho dealera, napr na tu konfiguraciu co mam ja tak som daval zalohu 200k. Asi u nejakych typickejsich "konfiguracii" (dealer, to odovodnil motorizaciou)í by to nechceli, kto vie :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 m_ike: co jsem zaznamenal, tak mula byla na stavajicim rozvoru. i s ohledem na to, ze Octavia nevyrostla, tak si nemyslim, ze by se ctyrka zasadne zvetsila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 1. Únor 2022 Sdílet Vloženo 1. Únor 2022 Nasvedcuje tomu aj to,ze v Bratislave sa kvoli nabehu objavili karoserie pre Superb,ktore velkostne koresponduju s tou stavajucou generaciou,takze on bude asi fakt na rovnakej platforme....mozno aj preto,ze toto moze byt pre Superb aj Passat mozno posledna generacia a nahradia ich nejake ID/Iv nezmysli do buducna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.