Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte , za poslednú dobu sa mi ozýva čudní zvuk/vrzganie / pri brzdení pri malej  rýchlosti dopredu aj dozadu .Auto má 5500 km , denne sa na ňom jazdí tak že problém by nemal byť . Chcem aj navštíviť servis ale ešte pred tým chcem vedieť či niekto to už neriešil .Ak by niekto mal nejakú skúsenosť nech sa podelí .......Ďakujem 

• o 2 týdny později...
Vloženo

Ahoj, mám ten samý problém. Najeto 8700km. V autorizovaném servisu mi řekli, že se spojili se Škodovkou a ta jim oznámila ať s tím nic nedělají, že to není na závadu. Servis tudíž odmítl toto řešit.

Vloženo

Veľmi smutná reakcia na chybu brzd , skúsim nejaký servis aj ja ale ešte som sa k tomu nedostal a tak napíšem čo povedali mne .Aj tak dík ,že nemám len ja sám tú chybu ---------------- Marek

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Občas to chce brzdy trochu víc sešlápnout, aby se pořádně zapojily hlavně zadní koutouče. Očistí se a je to v pohodě. Já pozoruji takové "drhnutí" i třeba po denním stání, když prší nebo je vlhko. Na kotoučích se zřejmě vytvoří nějaká vrstva oxidů a první brždění zní divně. 

• o 5 měsíců později...
Vloženo

ahoj, aj ja si myslim, ze ich treba obcas poriadne zoslapnut, aby sa aj tie zadne zapojili, lebo tie aj tak vyzeraju, ako keby sa s nimi nebrzdilo... hrdzave, doryhovane, take cudne... aj to brzdenie je take vseliake... neiste, auto sa nevie rozhodnut do ktorej strany ma tahat, cakal som viacej od Skodovky a to by auto pri brzdeni malo ist rovno... inac pri tom prudsom brzdeni cakam, ze sa kotuc rozleti... moze sa aj nieco take stat? mam stav tachometra 5979 km

Screenshot_20210705-105829.png

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Řešili jsme to i u Scaly. Při pomalém dobrzdění jdou prostě slyšet, něco takového mezi vrzáním a šustěním. Nedělá mi to vždy, možná to závisí na teplotě / vlhkosti, kotouče mám čisté hladké. Další parádička jsou ty rány, které to od brzd dělá, když se mění směr dopředu - dozadu, zřejmě brzdový asistent. Tipuji to na další sadu vlastností.

• o 3 roky později...
Vloženo

první náš KAMIQ rok v provozu, roční operák, brzdy bez problémů 1.0 TSI DSG , současný KAMIQ 1.5 TSI DSG pískání brzd při dobržďování, při pomalé jízdě, s velkou pravděpodobností od předních kol 😞

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...