Přejít na obsah

Napojeni kamery na pojistkovou skříň-Kamera stále pod proudem(všechny pojistky pod napětím)


Dominik Fidransky

Doporučené příspěvky

Zdravím, mám na vás prosbu. Potebuju napojit kameru niceboy pilot q3 na pojistkou skříň. Koupil sem pojistkove pouzdro s odbočkou a na konci s autozasuvkou. Natahnul sem kabel ukostril a zkusil zapojit na pojistky. Bohužel na každé zapojeni buď na prázdný slot nebo na jinou pojistku je kamera stále pod proudem ačkoliv není zapnuté zapalování. Vyzkoušel sem všechny pojistky a různé způsoby přehazovani pojistek. Bohužel kamera je stále pod proudem. Neví někdo čím by to mohlo byt nebo mi nějak pomoci? Třeba se s tím už někdo setkal.  Už mě nebaví pokaždé vyndavat kameru ze zapalovace. Vyzkoušel sem i jinou kameru a porad to stejně. Vyzkoušel sem To napojit jako každý ostatní na zadní sterac popřípadě na klimatizací. A už si nevím vůbec rady co mám dělat. Mám auto f3 2016 výbava Style. Přidávám video, takhle to je na každé pojistce. 

 

 

 

FDAC23A4-D75A-4726-AB28-68ABF77B62E3.png

FDBB7177-7FE6-4451-9657-65D31A227A90.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 minutami, milanxx napsal:

Tyto 4 jsou 100% pod napětím až při zapnutém zapalování.

20190409_135729c.thumb.jpg.d9a2bb6667e358ea953bd3d007f88467.jpg

A příště nezakládej téma, stačí hledat.

@Pawouk prosím o přesun  děkuji

 

To sem si myslel taky. Hledal sem na forum skoro všude a každý píše ze jsou pod napětím až po zapnutí zapalování. Sám sem to zkoušel ale já to mám pod napětím porad nechápu proč. Na videu který sem dával k tématu to zapojuji přímo na tu stejnou jako to mas ty na prave straně ale porad je to pod napětím. Jinak bych nepsal ani nezakládal. Ale už si nevím rady každý říká ze to není možný ale dělám všechno podle návodu který sem různě nacetl na forum. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To sem si myslel taky. Hledal sem na forum skoro všude a každý píše ze jsou pod napětím až po zapnutí zapalování. Sám sem to zkoušel ale já to mám pod napětím porad nechápu proč. Na videu který sem dával k tématu to zapojuji přímo na tu stejnou jako to mas ty na prave straně ale porad je to pod napětím. Jinak bych nepsal ani nezakládal. Ale už si nevím rady každý říká ze to není možný ale dělám všechno podle návodu který sem různě nacetl na forum. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...