fsociety19x Vloženo 6. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2023 jasne ide to. ja to mam uz na scale. staci mat bolero, dratovy smartlink no a potom este je tam ta podmienka ze niektore MIB od toho 40 tyzdna 2022 to nepojde ale to predpokladam ze ich vela nebude. vacsina ludi co som videl mala Hčkovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo78 Vloženo 15. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2023 Já si jedu příští týden pro nového Kamiqa (skladovka ve Style). prodejce mi nejprve řekl, že dostali informaci, že to jde. Teď se vrátil z dovolené a pro změnu mi řekl, že to zatím nejde, že škodovka to ještě neuvolnila Tak teď babo raď... Půjde to v budoucnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo 15. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2023 Minimálně TÍMTO ZPŮSOBEM by to jít mělo 😉? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 15. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2023 (editace) @Jumbo78 tak záleží, kdy je ten tvůj kamiq vyrobený, pokud je vyrobený od 40 týdne 2022 a později s těmi vybranými jednotkami, tak to nepůjde, je to jasně popsané v těch informacích k tomu klíči a do budoucna to moc nevidím, že by to bylo možné.. Editováno: 15. Srpen 2023, autor: ski1961 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 16. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2023 Mám kamiqa od pondělí a budu dodělávat bezdrát. Ale až v pondělí, už jsem objednán do servisu. Prý práce na cca půl hoďky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo78 Vloženo 18. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2023 V 15. 8. 2023 na 16:56, ski1961 napsal: @Jumbo78 tak záleží, kdy je ten tvůj kamiq vyrobený, pokud je vyrobený od 40 týdne 2022 a později s těmi vybranými jednotkami, tak to nepůjde, je to jasně popsané v těch informacích k tomu klíči a do budoucna to moc nevidím, že by to bylo možné.. Vyrobený je 4.7.2023. Jednotku se snažím zjistit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2023 Tak jsem byl dneska dodělat bezdrát a nešlo to. Budou prý zjišťovat proč a pak dají vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2023 (editace) @WoodyNeslo to znamena co?Nevidis v menu novu polozku WLAN,alebo tvoj telefon nenajde tu siet?Ty si iba rozsiroval na bezdrat,alebo cely balik smartlink?Lebo 1x sa to aj mojim v sertvise nepodarilo,2 poikus bol uspesny.ale problem mam teraz ja,lebo stary telefon podporuje iba staru siet 2,4 GHZ,a auto pracuje na 5GHZ Editováno: 21. Srpen 2023, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 23. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2023 Rozšiřoval jsem na bezdrát a v servise řekli, že jim to nejde nainstalovat. Budou to řešit se škodovkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fash3q Vloženo 25. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2023 Mi řekli v podstatě to samé. Můj infotainment to podporuje, ale kódy nejde přidat, odmítá je. Řešili to se Škodovkou, ti se na dálku připojili k autu, ale nevěděli si také rady. Předali to VW, který vyvíjí software a ti přišli na to, že mám nainstalovanou "moc novou verzi", do které nelze z nějakého nesděleného důvodu přidat kódy pro rozšíření výbavy. Nainstalovat straší verzi nejde. Koncem září bude aktualizace pro infotainment, která už to umožní. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrf83 Vloženo 11. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2023 zdravim, mate nekdo nejake novinky ohledne aktivace bezdratoveho smartlinku? Procital jsem vse zde o Kamiqu, Scale, Fabii a Octavce a vypada to ze vsude stejny problem, ale zatim nejsem nevidel zadnou zminku o reseni. dnes mi v servisu nahrali do Kamiqa aktivacni kody na "WLAN rozsireni". Kydyz se podivam do servisniho menu tak vidim ze kod 0x00070700 se po aktivaci objevil v sekci "Instalovane funkcni kody" kde predtim nebyl, avsak bezdrat stale nejde a v servisu si s tim nevi rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 12. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2023 Řešilo se to v jiném vlákně a funguje to. V servisu by měli vědět jestli to na tvoje auto jde nebo ne. Podle výbavy v PR číslech se to nechá dohledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2023 V 11. 10. 2023 na 22:58, petrf83 napsal: zdravim, mate nekdo nejake novinky ohledne aktivace bezdratoveho smartlinku? Procital jsem vse zde o Kamiqu, Scale, Fabii a Octavce a vypada to ze vsude stejny problem, ale zatim nejsem nevidel zadnou zminku o reseni. dnes mi v servisu nahrali do Kamiqa aktivacni kody na "WLAN rozsireni". Kydyz se podivam do servisniho menu tak vidim ze kod 0x00070700 se po aktivaci objevil v sekci "Instalovane funkcni kody" kde predtim nebyl, avsak bezdrat stale nejde a v servisu si s tim nevi rady. A nejde nejaky konkretny telefon,alebo nejde ziadny? Aktualizacia totiz zapne v aute iba siet 5Ghz,ak mas starsi telefon,ktory pracuje na 2,4 Ghz,tak ti to samo nepojde ani po uspesnej aktualizacii, Pribudlo ti v menu Bolera polozka WLAN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrf83 Vloženo 14. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2023 20 hours ago, Patrik1971 said: A nejde nejaky konkretny telefon,alebo nejde ziadny? Aktualizacia totiz zapne v aute iba siet 5Ghz,ak mas starsi telefon,ktory pracuje na 2,4 Ghz,tak ti to samo nepojde ani po uspesnej aktualizacii, Pribudlo ti v menu Bolera polozka WLAN? Zkousel jsem jen svuj telefon, coz je iphone 13pro, coz je relativne novy telefon bych rekl. Jedine kdyz mi to najde telefon tak je to pres BT a mam moznosti pouze audio nebo telefon, nikoli vsak carplay. Polozka WLAN mi v menu nepribyla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrej Vloženo 19. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2023 Po zakoupení SmartLink WLAN rozšíření | Multimédia a příslušenství | Vnitřní výbava vozu | Pro váš vůz | Katalog | Česká republika (skoda-auto.cz) jsem navštívil autorizovaný servis a aktivace proběhla supr vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 26. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2023 Ahojte , skusali ste niekto aktivovat wireless smartlink cez obdeleven ? v aplickacii one click som si vsimol ze pribudla tato moznost aktivacie tak či to nikto mate odskusane . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 Ved vyskusaj,ak ti to nebude fungovst,OBDcko ti kredit 100 vrati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 Mam ultimate verziu cize neobmedzene kredity. Vyskusam piatok idem preberat auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 7. leden 2024 Sdílet Vloženo 7. leden 2024 ja to mam v aute takto v radiu je položka wlan hotspot dokonca aj telefon vidi tu siet ale pyta odomna heslo ked spustim pripojenie na radiu tak vypise spojenie zlyhalo . je to len predpriprava na bedrotovy smartlinka alebo treba este nieco aktivovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. leden 2024 Sdílet Vloženo 7. leden 2024 (editace) WLAN Hotspot a bezdrátový SmartLink jsou dvě rozdílné věci, pokud se nepletu. Zkus kdyžtak zde: Editováno: 7. leden 2024, autor: Martab 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 7. leden 2024 Sdílet Vloženo 7. leden 2024 tak bezdrotovy CarPlay funguje nemal som zaskrtnute pole CarPlay v iPhone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 6. Květen 2024 Sdílet Vloženo 6. Květen 2024 zdravim na druhom kamiqu mam len drôtový CarPlay . na eshope skoda som pozeral rozsirenie o bezdrôtový ale je tam napisane nie je určený pre vozidla vyrobené po KT 40/2022 (môj je vyrobený po tomto dátume) s jednotkou konkretne mam 654 035 869 K .(ktorá je na tom zozname) . to znamená że tam sa ten bezdrôt nedá aktivovať vôbec ? prípadne sa skusit informovať v skoda auto podla VIN ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 6. Květen 2024 Sdílet Vloženo 6. Květen 2024 @m.a.r.e.k ano, je to přesně tak..na tomto vozidle origo bezdrát nepůjde aktivovat..jediná možnost je za použití alternativních wifi adapterů, kterých je na trhu dost.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 6. Květen 2024 Sdílet Vloženo 6. Květen 2024 Dakujem . Na jednom mam bezdrot a na tomto druhom je len drotovy ale tam mi staci aj ten ja len ze ci nahodou neni moznost mat original bez krabiciek ale ked sa neda nic sa nedeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.