Andrews Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Mám tento síťový program, ale nemůžu boha přijít na to k čemu jsou ty plastové části na těch sítích. Tušíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Na jiné fóra jsem dával fotky, dohledám. To se jakoby složí a drží stále tu síť rozevřenou aby člověk nemusel roztahovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RDMBR Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 Jj jen se to rozšklebí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 27. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2020 Pěkný nápad, to je dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MOJE_JMÉNO Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Co mne šokuje je to, že v prolisech kufru do strany není žádná praktická přepážka, jako u verze III. To je tak u všech modelů, nebo to chybí jen u active? A o chybějící kapse na opěradle u active ani nehovořím. To má i deset let stará Thalie... :( 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 5. Duben 2021 Sdílet Vloženo 5. Duben 2021 Proč šokující, jak jinak kompenzovat rozdíl 101tis. v ceně. Stačí si koupit za tisíc sítě ( já je dostal zdarma) a kapsy to nahradí. Ty kapsy na opěradla už nedává dost výrobců. Já tam dával jen papíry, teď pod sedák. Si může člověk koupit vyšší výbavu, nikoho nenutí výrobce koupit akční model/Active. 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4r3 Vloženo 13. Duben 2021 Sdílet Vloženo 13. Duben 2021 V 5. 4. 2021 na 20:07, MOJE_JMÉNO napsal: Co mne šokuje je to, že v prolisech kufru do strany není žádná praktická přepážka, jako u verze III. To je tak u všech modelů, nebo to chybí jen u active? A o chybějící kapse na opěradle u active ani nehovořím. To má i deset let stará Thalie... :( U Style jsou ... stejne jako u O3, nacvaknes plastove "poradace" a mas prihradky oddelene do vysky cca 15 cm od zbytku kufru. Zarazky, do kterych ukotvis poradacr jsou primo na tapecu kufru. Asi jedna z mnoha nevyhod Active ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.