Přejít na obsah

Porty USB C Kamiq


Doporučené příspěvky

Od 7.10.2020 vlastním nový Kamiq 1.0 TS 85 kW. Ve výbavě má dva porty USB C. Flash disk (značkový Samsung) s výstupem pro USB C se v jednom portu vůbec nenačte a v druhém portu přehrával písničky, ale po 2 dnech používání se při přehrávání zastavil. Odebral jsem ho a znovu zapojil, ale stále se připojuje a nic nepřehrává. Flash disk jsem zkontroloval v PC, tam je v pořádku. Nemá někdo s tímto zkušenosti ? Nevím, jestli by nepomohlo pořídit nový flash disk s redukcí na port C.

Děkuji Aleš Sluka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z vlastní zkušenosti používám redukci Samsung z C na A a různé flešky fungují. Koupil jsem předtím také nějakou redukci a ta měla umět přenos i napájení, ale přenos nefungoval (zkoušel jsem přenos z telefonu pomocí této redukce na flešku a vše OK). Nyní ji používám na napájení kamery. Prostě si se škodováckým softwarem všechno nerozumí. Na fotce přikládám jaký typ redukce používám, 1 ks jsem koupil v CZ prodejně a po vyzkoušení jsem druhý kus stejného provedení koupil na Aliexpressu, ale za úplně jinou cenu.

USB.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém ja vidím v USB C konektore ktorý je šledránsky podľa mňa. Nedrží dobre a stačia vybrácie ako nerovnosť cesty a systém sa odpojí. Robilo mi to aj na samsungu v peugote. Pomohla zmena telefóna na Iphone. Má laiting a ten v peugote neodpájalo. Samsung tam som skúšal dva mobili a robili to oba.Tu to je bezdrátovo tak nemusím riešiť ani kábel ani konektor. Keby robili konektor USB C ako mám na Macbooku pro tak verím že bude dobre funkčný aj na aute. Je dosť tuhý a pevný neveklá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Okamžitá reklamace, co jiného...! To myslíte vážně, cituji:

před 8 hodinami, thomas_b_b napsal:

Prostě si se škodováckým softwarem všechno nerozumí.

?? Takže škodovka si dělá co chce a sere na Universal Serial Bus standard, zcela jistě dle IEEE, RFT, nebo co já vím? Ale no tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...