Martyp Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 To pozname priste... Tuhle jsem potkal majitelku.. no vidis penez ji tam nechavam spousty ale ani nevim ktera to je To jo,mozna si ji tam videl,jen bys do ni nerekl,ze je to ona..nekdy ti ji ukazu,kdyz tam bude..Je to docela peknej kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 To jo,mozna si ji tam videl,jen bys do ni nerekl,ze je to ona..nekdy ti ji ukazu,kdyz tam bude..Je to docela peknej kousek.. tak to se velmi rad podivam kdo to je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 To jo,mozna si ji tam videl,jen bys do ni nerekl,ze je to ona..nekdy ti ji ukazu,kdyz tam bude..Je to docela peknej kousek.. tak to se velmi rad podivam kdo to je :-) Neboj,rad ukazu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Koukám že tady by to chtělo založit už nějaké téma na romantické fotky a krajinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Neboj,rad ukazu.. ja se nebojim ja mam jenom strach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 Starší kousek. Tatík má 510 a můžu říct že teda nic moc...možná 550 už bude lepší. Nene, ani ten SP-550 není žádnej zázrak, zákazníka sice lákají na osmnáctinásobný optický zoom, ale CCD snímač s úhlopříčkou 1/2,5" je v dnešní době k smíchu a světelnost objektivu F2,8-4,5 je úplná tragédie Nevím, dost mě ty nový Olympusy zklamaly, já sám mám teda starý mini mju digital a po pravdě mi z toho přijdou fotky lepší jak z tý 510, ta 510 má hroznýho šumu, já vím že to jsou shity oboje, ale dost mě to zarazilo, jinak bych samo šel nejradši do nějakýho zrcadla, ale kde na to pořád brát... No mju-mini digital, je teda tragedie... při trochu horších světelných podmínkách... jinak zrcadlo no jedině EOS 400D bo nejsem milionář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 No mju-mini digital, je teda tragedie... při trochu horších světelných podmínkách... jinak zrcadlo no jedině EOS 400D bo nejsem milionář mju mini je dobrej na nošení v kapse a rychlé fotky, ale když jsme na plese fotili já svojí 750C a brácha mju mini, tak se ty fotky nedaly srovnávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 10. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2007 No mju-mini digital, je teda tragedie... při trochu horších světelných podmínkách... jinak zrcadlo no jedině EOS 400D bo nejsem milionář mju mini je dobrej na nošení v kapse a rychlé fotky, ale když jsme na plese fotili já svojí 750C a brácha mju mini, tak se ty fotky nedaly srovnávat... Jasně, není to nic extra, světlo samo potřebuje, jinak se s tím nedá fotit, ale jinak mi kolikrát spad na asflat, dlaždu a i když je otlučnej jako prase, tak fotí dál a celkem ok. Jinak jsem porovnával s tou 510 a ta fakt nic moc, jediný co je dobrý že na jedny baterky fotí snad pořád, dycky dobíjíme jen aby náhodou nedošly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snap Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Něco z mejlu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Něco z mejlu: Pěkně rozebraný ferárko, teď akorát sehnat nějaký bouchlý na předek a ze dvou bude jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 Víte jak rozdělit 4 578 353,- Kč na polovinu??? Takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 (editace) Víte jak rozdělit 4 578 353,- Kč na polovinu??? Takto Jo,jo musí to být nějaká výrobní vada Editováno: 12. Srpen 2007, autor: prtko5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Se mi libi ta barevna kombinace Ty oranž kola jsou nějaká móda, jsem je viděl minulý týden na bílé Feldě, asi jsou někde v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Se mi libi ta barevna kombinace Ty oranž kola jsou nějaká móda, jsem je viděl minulý týden na bílé Feldě, asi jsou někde v akci no to jsou origo OII,ale jsou levnejsi protoze jsou natreny jenom oranzovou zakladovkou ..tak to vseci kupujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 (editace) Víte jak rozdělit 4 578 353,- Kč na polovinu??? Takto Jo,jo musí to být nějaká výrobní vada Alespon hosi vime ,ze si ty ferrarka nemame kupovat Editováno: 13. Srpen 2007, autor: Jeronymo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Zatim kdyz jsem videl nabourane Ferrari tak jen napul. Asi to vazne bude nejaka chybicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Se mi libi ta barevna kombinace V praze jezdi jeste jedna takova,ale modro oranzova...A ma tusim 18" A8 taky oranzovy.. Asi image firmy..teda,jestli si ji videl v Praze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Tak jsem to snad vse zdarne presunul do LANDSCAPE atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Se mi libi ta barevna kombinace V praze jezdi jeste jedna takova,ale modro oranzova...A ma tusim 18" A8 taky oranzovy.. Asi image firmy..teda,jestli si ji videl v Praze.. JJ stava na Vinohradsky u Skodabazaru a ma logo a oznaceni jak jinak nez orange color - JETPILOT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Se mi libi ta barevna kombinace V praze jezdi jeste jedna takova,ale modro oranzova...A ma tusim 18" A8 taky oranzovy.. Asi image firmy..teda,jestli si ji videl v Praze.. ne ne - ta je na ostravských značkach Foceno frýdek-místek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 14. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2007 Se mi libi ta barevna kombinace V praze jezdi jeste jedna takova,ale modro oranzova...A ma tusim 18" A8 taky oranzovy.. Asi image firmy..teda,jestli si ji videl v Praze.. ne ne - ta je na ostravských značkach Foceno frýdek-místek Ja ji potkal asi pred 14 dnema u nas u hospody, coz je druhy konec republiky...Asi nejaky pilot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geoo Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Zezadu Co to tam měli za motor ...asi to nebylo nic tak silného že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 Zezadu taky bych typoval nejakou 1.6 ... MPi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 15. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2007 TDI jinak většinou měli ty poliši tyhle Octávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2007 no a tohle premistovadlo lodicek a lodi se ritilo po silnici v pristavu v San Benedetu to tam je normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky