cvak Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 (editace) Jaké jste pořídily? Origo za 5000 se mi moc pořizovat nechce. Na druhou stranu s T-Drážkou, ne kterou bude pasovat origo strešní box se jich moc nedělá, a jestli sedí dobře na Karoq nevím jak zjistit. Editováno: 5. Září 2018, autor: cvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 (editace) Tak si zkus vybrat tady Thule příčníky pro Karoq, mají Thule i za 2 800 Kč. Já pak půjdu zřemě do těch WingBars. Ty použiju i na na další auta, jen se dokoupí příslušné patky. Editováno: 5. Září 2018, autor: Swordfish76 vlozen link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Ja mam z OII kupovane v Lidli (za 30E) a pasuju aj na lyžiny Karoq bez problémov. Používam ich na prenášanie lyží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr1402 Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Mám stejné z Lidlu a fungují Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Piter Vloženo 5. Září 2018 Sdílet Vloženo 5. Září 2018 Tak po okreskach stacia aj z Lidla.Mne predajca stresnych nosicov poradil,tieto,nakolko chcem ist chorvatska z bicyklom na streche,kvoli aerodynamickemu hluku. https://www.sportobchod.cz/stresni-nosic-wingbar-edge-pro-skoda-karoq-5-dr-suv-se-stresnimi-podelniky-hagusy-2018-.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Vloženo 5. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2018 To vypada moc pekne, ale 7k kvuli jedne ceste rocne na chatu a jedne do alp se mi asi nechce davat. Zatim to vidim na tohle https://www.stresninosicepraha.cz/Pricniky-Menabo-Dozer-d5216.htm Pripadne https://pricniky-podelne-stresni-nosice.heureka.cz/pricniky-hakr-0013-plus-0015/specifikace/#section - ale to menabo vypada aerodymaciteji, plus to bude asi podobne tomu co bylo v lidlu? Ted tam vidim jen jednu bez T sroubu, a druhou moc sirokou https://www.lidl-shop.cz/MENABO-Hlinikovy-stresni-nosic-Tiger-XL-132-cm/p100236927 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 6. Září 2018 Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Ty WingBar Edge jsou pěkné, ale celkem nízké. Chce si to vyzkoušet namontované s držákem lyží a lyžemi, jestli pak to vysoké vázání nebude bouchat do střechy. Jinak se dají samozřejmě sehnat levnější kousky např. od Hakr, Neumann a nebo ty z Lidlu od Menabo. Ale tam bývá problém s korozí (většinou je to pogumovaná ocel) a s hlučností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Vloženo 6. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2018 Ty Menabo Dozer maji vcelku dobre recenze, jsou hlinikove a maji celkem aerodynamicky profil(ne tak jako wingbary), asi skoncim u nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvak Vloženo 18. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Hmm, tak dnes jsem prebral auto, a box byl na origo pricnicich... Kdyby nekdo chtel Menabo Dozer 120cm nerozbalene, tak mi napiste SZ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Swordfish76 Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 @Cvak - Minulý týden jsem si ty Menaba koupil, to jsi to sem nemohl hodit o pár dní dřív? Ale on po tom někdo hned skočí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skretik152 Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Zdravím, mám dotaz. Neví někdo jestli originál přičníky na Karoq by pasovaly i na Atecu?? Děkuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dino15 Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Thulle pasuje tak asi bude aj original Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 19. Únor 2021 Sdílet Vloženo 19. Únor 2021 Chtěl bych se zeptat, mám originální Škoda nosiče a ztratila se mi ta guma která doléhá na hagusy.. tolik peněz to stojí a je to tam nacvaklé jen na takový plastový čudlík.. lze tato guma nějak samostatně dokoupit? Našel jsem pouze číslo dílu na náhradní zámky a klíče, ale na tu gumu ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Ahoj ve spolek, pro změnu vybírám příčníky - budu rád, když se podělíte o zkušenosti a váš výběr. Zatím váhám nad Thule https://www.sportobchod.cz/stresni-nosic-wingbar-edge-pro-skoda-karoq-5-dr-suv-se-stresnimi-podelniky-hagusy-2018-.htm Výhledově na nich bude okov-rakev, ale jako první se na nich asi povezou nějaké trámky a žebřík = omotáváte je něčím, než na ně hodíte nějaké dřevo nebo jiné předměty mimo rakev? Děkuju všem za tipy a rady. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Tyhle pricniky mam take. Jsou drazsi, ale super. Diky aerodinamickemu tvaru ani prilis nehuci a nepusobi rusive. Jsou nizsi, nez bezne. Pokud vezu bezny naklad, nicim je neomotavam. Podlozil bych to jedine pri nalozani nejakeho srotu. Dulezite je naklad pripevnit tak, aby se nepohnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 A tím, že jsou nižší, nevadí to něčemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 Nevadi. Jen musis pocitat s tim, ze je naklad blize strechy. Pro vozeni rakve, desek, tycoviny,... uplne v pohode. A vzhledove to vypada pekne (neni na strese takove "leseni", jako u nekterych pricviku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 9. Únor 2022 Sdílet Vloženo 9. Únor 2022 Já jsem si koupil tyto černé příčníky, mám černé auto:https://www.nosice-autoboxy.cz/nosice-autoboxy-cz/eshop/13-1-Stresni-nosice/158-2-Nosice-podle-znacky-auta/5/2701-Stresni-nosic-pricniky-Aguri-Prestige-S9B-pro-SKODA-Karoq-2017-2020-s-podelniky Chtěl jsem černé, nízké a bez přesahů. Rakev jsem koupil Thule Motion XL a pasuje dobře. Střešní box má dokonce otvor na ploutvičku (anténu) a díky tomu je těsně nad střechou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans5 Vloženo 10. Únor 2022 Sdílet Vloženo 10. Únor 2022 Ty vpadají taky dobře. A za dobrou cenu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 4. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2022 Kdyby někdo měl zájem prodám levně originál příčníky,nosič. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppazda Vloženo 2. Červen 2023 Sdílet Vloženo 2. Červen 2023 Ahoj nema nekdo foto pricniku na aute thule wingbar evo.Zdaji se mi dost dlouhe tech 127cm hlavne vzadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.