kimmi Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 Mám problém zo spínačom na chladiči pri teste teplota vody 104C a nezapina sa Sahara, ventilátor je ok keďže pri zapnutí klímatizacie sa rozbehne.Mám podozrenie na spínač, podľa VIN a škoda diely by tam mal byť trojpolový.Asi by to šlo otestovať spojeným dvoch pinov na konektore z kabeláže, akože zopol spínač,no neviem ktoré piny,tým by som vylúčil kabeláž,konektor,RJ ventilátora a bolo by isté že je to spínač, dík za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domio Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 Máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 8. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2021 V 23. 5. 2021 na 19:20, Domio napsal: Máš SZ Po výmene spínače ventilátora sahara stále nespína a ventilátor sa nerozbehne,po dosiahnutí požadovanej teploty,no po zapnutí klímy sa ihneď zapne, problém bude asi v kabeláži alebo v tej RJ?, ešteže sa to dá uchladiť zapnutým klímy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 15. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Dnes mi mechanik povedal že vymenil aj tu RJ a aj tak sa ventilátor nezapne pri zvýšený teploty, takže nasleduje autoelektrikar,dúfam že zistí príčinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 (editace) A když spojíš všechny ty dráty co vedou k tomu spínači na chladiči, tak nic? Zkoušel si to se zapnutým klíčkem? Ale normálně ventilátor dochlazuje i s klíčkem vypnutým, tak by se měl točit taky bez klíčku. Nejspíš asi budou někde překousané dráty. Potom dej vědět, jak to dopadlo. Editováno: 15. Červen 2021, autor: jipol57 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 25. Červen 2021 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2021 Bola vadna elektronika ventilátora,nespinala pomalšiu rýchlosť,po výmene ventilátora je to OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.