Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ibiza FR 1.5 TSI DSG facelift má základní ceníkovou cenu 544 900 Kč.

Ale stále v mnoha ohledech lépe vybavená než FIV Style. Navíc za příplatek "Full LED světlomety Plus – přední LED světlomety s automatickou dynamickou regulací" pokud tou dynamickou regulací myslí Matrix, tak z mého pohledu Fabia zase klesla... navíc má Ibiza prodlouženou záruku na 5let/150tis jen za 2500...

Tato trojice s cenami 2021 nedává absolutní smysl, to i zarytý koncernista si rozmyslí. Za tu cenu má člověk vyšší třídu, vzadu multilink, měkčený interiér, 5 let v ceně. Na statistikách i na ulicích je to vidět. Dle fóra se dost prodává s DPI, uživatelé spokojený a celý národ nejsou jen bezmozkový závodníci.

před 10 hodinami, Jan R. napsal:

...celý národ nejsou jen bezmozkový závodníci.

Tak je pěkné, že umíš všechny hned zaškatulkovat :) On určitě každý kdo chce něco silnějšího než dýchavičkou atmosférickou 1.5 je hned automaticky závodník a pirát silnic :D
Jo, i30 je momentálně hodně dobrá volba, bohužel Fabia, Ibiza i Polo cenově odpovídají docela kategorii (ani ta i20 není nějak levná a mnohdy stojí více než ta i30...).

No nevím, i 20 pokud chce člověk automatickou AC, je hned na 450tis za 74kW T-GDI, pokud by chtěl ještě adaptivní tempomat (v balíku a nelze kombinovat s manuální převodovkou) je to hned minimálně 540tis... a to tam ani není metalíza. Ibiza je s autoAC od 421tis s 70kW TSI a ACC je za příplatek 6 900...

Před hodinou, Jan R. napsal:

i20 taky nová, ale hned mají akci, koncern asi hned mít nebude.

Na prodeje Ibizy ke konci roku jsem zvědav.

https://www.hyundai.cz/files/download/model/i20-2020/02-i20-new.pdf

To, že nadsadí ceny a ihned udělají akční slevu, neberu jako konkurenční výhodu. Zkus si nakonfigurovat LED světla nebo drátový AA/Carplay a jsi úplně jinde než na 280 tis. 

To zkoušet ani nebudu, seděl jsem v tom 2x a je to otřes i Bayon proti Fabii3. 

Tak v září se uvidí, jak to auto bude fungovat a co na to zákazníci, já bych to dobrovolně nekoupil jako i Scalu, Kamiq.

@Jan R.kvůli tomu interiéru? Toho je škoda no. 

Tvrdá loketní opěra? To jsem zažil pouze v Ignisu a po 10 km mě bolel loket. I Swift ji má měkčenou.

Upraveno od Twisted

• 5 týdnů později...

Ahoj, pro přehled konkurence jsem sestavil tabulku, jde jen o rozměry podvozku a délku:

qdIUIa-uqTsKj-ljhHyPtrGgi2UTTKDaoHPqFlUA

rozmery fabie4.pdf

Upraveno od bobanHTP

Ešte by to chcelo rozšíriť o rozmery v interiéri + batožinový priestor..

@Martab u té F4 máš chybku v délce a rozvoru :)

Jo, nějak blbě se to přerovnalo, já to jen překopíroval a nekontroloval (vypadá to, že se nějak Sandero a FIV promíchali...), zdrojový soubor tam je, kdo chce, může opravit (tak to dopadá když se zveřejňují data v PDF bez zdroje... :D ).

• 1 měsíc později...

Sandero ala F1 Junior? 😂

Bylo by zajímavé kdyby F4 okousali na kost i bez rádia a klimy jak ti rumuni kam by se s její cenou ŠA dostala. Po známé antikampani na Juniora se tak jistě a bohužel už nestane. Já ho mám jako třetí auto u domu a jsem pro účely jeho použití naprosto spokojený.

Na rovinu - kdo, krome senioru, by mel o takove auto zajem? 

Nic proti seniorum, ale je to jako se vsim ostatnim. Tlacitkovy telefon taky na volani staci, ale kolik se jich tak asi v dnesni dobe proda...

Mladé rodiny do 30let, kteří nemají budget na lepší auto a vyloženě nechtějí ojetinu.

My to taky tak měli, na kočárek a pár krámů to stačí.

Tých mladých rodín ochotných si kúpiť nové holoauto je ešte menej ako seniorov.

Do F3 za seba nestrcim vajicko. F4 by na tom mala byt lepsie, na strane druhej bude stracat velkostou kufra.

Suma sumárum .... prostě ten kombíček  nám bude citelně chybět.Asi nebudu sám ... kdo to bude říkat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.