Jack_lib Vloženo 12. Listopad 2006 Vloženo 12. Listopad 2006 Nemá z vás někdo ponětí, jestli se dělají černé tapecy do kombíků (strop+sloupky)? Nebo jestli se to dá přebarvit, resp. přečalounit a jaká by byla cena? Citovat
fabka2004 Vloženo 12. Listopad 2006 Vloženo 12. Listopad 2006 toto nemam ani sajnu, biela nieje moc prakticka, ale cierne by vyzeralo hrozne, skor nieco siveho by to chcelo Citovat
Jack_lib Vloženo 12. Listopad 2006 Autor Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) Jojo, špatně jsem to napsal. Měl jsem na mysli nějaký tmavší odstín. Editováno: 12. Listopad 2006, autor: Jack_lib Citovat
kláca Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 myslím, že by ta černá nevypadala moc špatně!!! akorát nevim otom že by se na kombika nedělala Citovat
Martinoslav Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Na kombika se nedelala. A panove, cerna vypada luxusne - kdo rika, ze by to vypadalo hrozne, tak to nikdy nevidel Citovat
kláca Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 sem to blbě napsal, nevim otom že by se ma kombi dělala Citovat
FUGAS Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Přesně jak píše Martin, nejen, že by to nevypadalo hrozně, ale naopak by to bylo super a já bych do toho hned šel. Viděl jsem to zrovna třeba u Martina (hatchback) a je to Citovat
Martinoslav Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Fugas: Tak aspon neco se ti u me libi, kdyz uz ne chróm ližta Citovat
FUGAS Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Neboj, mě se tvoje auto líbí celý, až na tu lištu, která ale celkový dojem pořádně ruinuje. Citovat
OloZX6R Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Docela dobrou volbou by bylo poflockování všeho na černou barvu, určitě to jde, ale bude to něco stát. ..nebo sehnat co nejvíc věcí z rs interiéru a nechat poflockovat jen stropnici a zadní plasty sloupku c a u zadních dveří.. Citovat
kláca Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 no právě ta lišta to uplně odepisuje, měl by si stim marťas něco už udělat!!! jinak ti voe nedám hlas Citovat
Martinoslav Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Kvuli vam ji teda dolu nedam A hlas si klidne nechte Citovat
kodemi.:R Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Jack_lib:latka se da sehnat ale přečalounit si to musis sam Citovat
Host Bobik Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Kvuli vam ji teda dolu nedam A hlas si klidne nechte no ta lišta to úplně kazí jinak by mě zajímalo, kterej dobrodruh dal hlas mě, když já sám ne Citovat
Martinoslav Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Me taky, pac ja jsem hlasoval pro Schlumpfa A ty mi taky Bobiku muzes listu vylizat Jsem rad, ze vam tolik lezi v zaludcich a proto tam zustane a zustane Citovat
Host Bobik Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Me taky, pac ja jsem hlasoval pro Schlumpfa A ty mi taky Bobiku muzes listu vylizat Jsem rad, ze vam tolik lezi v zaludcich a proto tam zustane a zustane Hlasovali jsme stejně vylízat - odrhnout ocelovým kartáčem popřípade špachtlí k překladu z "Martinovštiny" použit Slovník cizích slov vydaný letos v létě na planetě Řiťopich Citovat
oggy Vloženo 13. Listopad 2006 Vloženo 13. Listopad 2006 Kvuli vam ji teda dolu nedam A hlas si klidne nechte chróm lišta je moc fajnová. Oni tomu nerozumí Citovat
Martinoslav Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 oggy: Bobik: Hele, smudlo, kecas, uz mas v ankete vic hlasu nez ja... To si hlasujes sam pro sebe ze vsech svejch registrovanejch prezdivek, co tady na foru mas, vid? Citovat
kláca Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 Kvuli vam ji teda dolu nedam A hlas si klidne nechte no ta lišta to úplně kazí jinak by mě zajímalo, kterej dobrodruh dal hlas mě, když já sám ne já nedal nikomu , mě to prostě nejde Citovat
Host Bobik Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 oggy: Bobik: Hele, smudlo, kecas, uz mas v ankete vic hlasu nez ja... To si hlasujes sam pro sebe ze vsech svejch registrovanejch prezdivek, co tady na foru mas, vid? ajo, to me jeste nenapadlo , ale jsem poctivy, takze sam sobe nikoliv Citovat
P2M Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 Me taky, pac ja jsem hlasoval pro Schlumpfa A ty mi taky Bobiku muzes listu vylizat Jsem rad, ze vam tolik lezi v zaludcich a proto tam zustane a zustane Tak mě se třeba ta lišta líbí to all: sorry za trošičku delší rolování myší Citovat
P2M Vloženo 14. Listopad 2006 Vloženo 14. Listopad 2006 dyť to zas nemůže bejt tak strašný, třeba já roluju jen 7 minut, než dojedu sem Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.