Dex_ Vloženo 10. Červen 2021 Sdílet Vloženo 10. Červen 2021 Zdravím, mám takový otravný jev, při přidání nebo i ubrání plynu mi často auto lehce škubne, není to moc, ale je to otravné. Děje se to jen při přidání nebo ubrání do pozice nesešlápnutého plynu, když už motor zabírá a přidám klidně i prudce nebo uberu plyn prudce, ale ne na 0 pozici, tak je vše v pořádku. Co jsem tak pochytil na fórech, lidi na podobné věci radí silentbloky, případně čidlo spojky, ale nevím, jestli to je stejný problém. Navíc to většinou byly vše o dost starší auta. Nesetkali jste se s timhle někdo? Má to cenu řešit nebo je to u takového nájezdu normální? r.v. 2016, najeto 170k, manuální převodovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puki2312 Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Ahoj vyřešil si to nějak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martind_ Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Mě se děje to stejné, mikrosekundové záškuby mezi 1500 ot až 2000 ot a na trojku je slyšet kolem 30 - 45 km divný zvuk takový pšouknutí při vypnutí plynu .. jakmile jsem na neutrálu a dávám plyn postupně, naplno tak nic, vstřiky to nebudou..jen když mám zařazeno a je záběr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puki2312 Vloženo 29. Červen 2021 Sdílet Vloženo 29. Červen 2021 Poradí někdo kód dílů čidlo spojky na motorizaci 1.6 TDI 77kw kód clha prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubic Vloženo 19. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2021 Ahoj, mam stejny problem 2.0TDi, r.v. 18, 90 tis. km. Ted pujde na servisni prohlidku, tak to mechanikovi nahlasim a uvidim, v zaruce jiz neni. Nikdo s tim zatim nepohnul? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Puki2312 Vloženo 19. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2021 před 2 hodinami, Kubic napsal: Ahoj, mam stejny problem 2.0TDi, r.v. 18, 90 tis. km. Ted pujde na servisni prohlidku, tak to mechanikovi nahlasim a uvidim, v zaruce jiz neni. Nikdo s tim zatim nepohnul? Dej pak vědět jak jsi dopadl a diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesales Vloženo 14. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2023 Povedlo se vyřešit ? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan.VUT Vloženo 27. Září 2023 Sdílet Vloženo 27. Září 2023 Pozoruji ten stejný problém 2.0tdi 2018, vyřešil někdo, přijde mi, že příspěvky jsou už nějakou dobu a žádná rada nebo zjištění.díky za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Hanáček Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února Dělají to špatné vstřiky. Měl jsem to samé. Vstřiky šli na stolici, jeden byl KO a dva už skoro taky. Po výměně vše v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.