Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

By si sa divil koľko ľudí čaká za takými "nedorobkami". SA tvrdí že "Máme ohromné zakázky, v současné době máme skoro půl milionu zakázek. Zájem o vozy Škoda neklesá. " A ja som jeden z nich, pravda ešte nečakám ani rok. Lenže inde to nie je o nič lepšie a vo všeobecnosti do budúcna bude len horšie.

Vloženo
před 35 minutami, boban1108 napsal:

Asi myslíš květen 2022. 5. týden už přeci byl. Kdy jsi objednával? 

Ano, myslel jsem kveten. Objednano v cervnu 2021. Nize jeste prikladam odpoved dealera. 

Citovat

Dobrý den pane XXX,

kontroloval jsem to a předpokládaný termín výroby je stále 19-21 2022

Momentálně se vyrábějí všechny modely, jako nekompletní krom Fábií (je to kvůli kabelovým svazkům, které se vyrábějí na Ukrajině).

Bohužel momentálně nedokáži odhadnout, jak na tom bude výroba v květnu, tak to musíme bedlivě sledovat.

Budu rád, pokud se mi za 14 dní opět připomenete a já Vám podám aktuální informace.

Vloženo

Pozitivní to zpráva, díky. Zajimalo by mě v jakem počtu ty výplně zvládají vyrábět. V nadpisu článku je “míří do nedokončených Octavií”, tak jestli i nově vyrobené vozy je dostanou nebo ty mají v tuhle chvíli smůlu. 

Vloženo
před 2 minutami, Rapid1.0 napsal:

Pozitivní to zpráva, díky. Zajimalo by mě v jakem počtu ty výplně zvládají vyrábět. V nadpisu článku je “míří do nedokončených Octavií”, tak jestli i nově vyrobené vozy je dostanou nebo ty mají v tuhle chvíli smůlu. 

To bude asi záležet, jestli chybí něco jiného (kabelové svazky, matrix světlomety, ...). Prioritu by měla mít vždy výroba - je to levnější. 

Vloženo

dnes na uk fore sa rozvirila diskusia o tom, ze niektorym cakajucim posunuli termin z Q2 22 az na Q1 23 co niektorych tlaci na cca 19 mesiacov od objednavky. Pozoruju aj tunajsi cakajuci takyto rapidny skok? ja mam uprimne strach napisat predajcovi :D

Vloženo

Soudě podle všech dostupných informací to zatím jede zpomaleně kvůli čipům (proto dodávky zhruba za rok). Kabely se Octavií netýkají. Výplně dveří způsobily po podzimním vyprázdnění odstavných ploch s polotovary Octavií jejich opětovné zaplnění. Toto zdržení bylo odhadováno na 2 týdny až 3 měsíce. A teď se výroba nějak rozjela (nevím jak), ale můj laický odhad je, že výplně způsobí průměrné zpoždění 5 týdnů. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...