Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Koukam i na svoje obcas, tak muzu na vic.. to zalezi aby ti dealer nerekl, ze ho nevi.. skodovka ho vi stopro

Ok, tak já napíšu oběma stranám, kdy někdo dělal fóry, že ho nedá (Škodovka) / nemá (dealer). Co jsi vlastně schopen vykoukat? Jen aktuální stav, nebo nějaké termíny?

Aktualni stav

Ok, díky. Jdu jim napsat.

Jo to bys měl... :D Koukám, že dle článku těch rozpracovaných aut moc nemaj. To mám zase kliku, že to dodělaj jako poslední. :D

edit - jo počkat, to jsou jen Kvasiny. Tak nic, z MB toho bude víc.

Upraveno od Pedro32

Problém s čipy by se měl týkat jen O4 a Enyaqu. Omezení výroby je i na lince, kde se montují F4, Scala a asi Kamiq. O ostatních vozech nikde nci moc nepíšou.

Upraveno od Znedlob

On 2/2/2023 at 6:48 PM, petr.podzimek said:

Ahoj,

06/2021 jsem objednával Octavia Combi Style 2.0 TSI 4x4 + pár maličkostí. A dnes (02/2023) jsem si auto převzal.

Ahoj, vybava sedi s tym, co si objednal? Alebo nieco nedodali / resp dodali nejake prvky navyse? 

Aktuálně dnes odstavná plocha u D 10 u Turnova :

IMG_20230207_171846.thumb.jpg.14a7b6344aa4d6c461a8fd32bb713dab.jpgIMG_20230207_171904.thumb.jpg.cb1c360bfcbacdb31714953e35c3ce56.jpg

(omlouvám se za kvalitu foto) 

před 2 hodinami, trixen napsal:

Ahoj, vybava sedi s tym, co si objednal? Alebo nieco nedodali / resp dodali nejake prvky navyse? 

@trixenJj, výbava sedí. 

Před hodinou, stanmar napsal:

Aktuálně dnes odstavná plocha u D 10 u Turnova :

IMG_20230207_171846.thumb.jpg.14a7b6344aa4d6c461a8fd32bb713dab.jpgIMG_20230207_171904.thumb.jpg.cb1c360bfcbacdb31714953e35c3ce56.jpg

(omlouvám se za kvalitu foto) 

To je hrozný. Kdyby o alespoň mizelo, ale ono to je takhle nabouchaný…

Už tam i bylo prázdno, ale teď se to tam zas hromadí. Z vyjádření v tisku by ale už ke kumulaci nehotových aut nemělo docházet - údajně se budou vyrábět jen hotové vozy, které bude možno dodat zákazníkům. Ale věř tomu co se píše, když skutečnost je docela odlišná. 

Jak jsem už psal měl jsem mít vyrobeno 49.týden 22 Jenže teď mi tam někde stojí a čeká nekompletní 2.0 TDTI Style Plus :-). Už se tomu musím smát. Jinak už to ani nejde. Datum objednání bylo 7.6.2021.

Ha, prisla radostna sprava --> vyrobene! Chybalo nejakych 22 dni do 12 mesiacov od mojej objednavky (avsak realne auto bolo objednane skor, kedze moj predajca vymenil moju komisiu za jeho skladovku, za co som mu neskonale vdacny).

Cize, teraz len doriesit financovanie a pockat kym ho zlozia :)

V 7. 2. 2023 na 18:40, stanmar napsal:

Už tam i bylo prázdno, ale teď se to tam zas hromadí. Z vyjádření v tisku by ale už ke kumulaci nehotových aut nemělo docházet - údajně se budou vyrábět jen hotové vozy, které bude možno dodat zákazníkům. Ale věř tomu co se píše, když skutečnost je docela odlišná. 

Mně to přijde tak, že cokoliv oficiálního si přečteš, to musíš otočit tak o 90 - 180 ° a dostaneš pravdivou informaci :)

Budete se divit, ale ona je to pravda

@Pedro32tobe gratuluju, od dnesni noci jsi majitelem hotovyho vozu

@HammanNespím ještě? :D Tak tomu se mi nechce ani věřit. Díky za svělé zprávy. :) Tak schválně, jestli mi dneska zavolá i dealer.

Odborář: Zbývá dokončit cca 6000 vozů.

Zároveň tentokrát není ani výhled na další týden, zajímavé :D

Jo četl jsem a taky jsem tam hledal výhled na další týden. Asi se jim nelíbí, že z toho média vyčtou, jak je to špatný, tak to raději nezmínili. :D

To je dnesni odborar?

Tak to jsou s cislama par dni zpet, ted je to zase lepsi

Tady na tom místě jeden plac už prázdný proti prosinci, ale tady stále lajny jen Octavií. 

022553EC-12CC-4B6E-8834-EC183BED6B1A.jpg

Stáli tu i Scouty, pohony 4x4 zřejmě stále chybí.

Tak mám potvrzeno od dealera. Dnes auto dokončili a čekáme na převoz. Prý to teď běžně vozí do týdne. Až to naskladní, tak se ozve a domluvíme detaily - platba, předání atp.

Jak to bylo s mou objednávkou:

- Objednáno 28. 8. 2021 se slibovanou dobou dodání 10 měsíců. Následovala ale série odkladů.

- 4. 11. 2022 šlo do výroby s tím, že to následně odstavili jako nekomplet.

- dnes, tj. 9. 2. 2023 dokončena výroba a čekáme na převoz.

Co se týče auta, tak staženou konfiguraci nahrávám v PDF - ještě uleželá z doby objednání, takže dnes neaktuální ceny (+ na to mám slevu přes zaměstnavatele) a dneska možná jinak označené pakety atp.

Konfigurace auta.pdf

Upraveno od Pedro32

Gratuluji...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.