Únor 9, 20232 r Děkuju, snad to už opravdu všechno vyladili a bude to Ok. Snad už nebudete taky dlouho čekat, je to hrozný s tou dobou dodání. :/
Únor 9, 20232 r V 1. 2. 2023 na 10:48, Pedro32 napsal: Dle veřejných informací by tento týden měla výroba probíhat každý den (kromě pondělí). Omezení spočívá v tom, že mají jen 1 směnu za den (ranní). Jak to bude příští týden, to se dozvíme v zítřejším odboráři. @skoda_octavia_4 gratuluju k dokončenému autu. Dej pak schválně vědět, jak dlouho jim trvá převoz k dealerovi. ;) @Pedro32 Tak podľa informacii od predajcu, by malo auto zajtra dôjsť. Nechcem sa predčasne tešiť, počkam si na moment, kedy mi predajca zavolá a povie, že auto je skutočne tu :) Inak to vychádza presne na 2 týždne od výroby, tak ako predpokladali...
Únor 9, 20232 r Přeci jen se to asi nějakým způsobem hýbe, dnes na odstavném parkovišti (viz foto o několik příspěvků výše) chybělo pár desítek vozů.
Únor 9, 20232 r před 33 minutami, skoda_octavia_4 napsal: @Pedro32 Tak podľa informacii od predajcu, by malo auto zajtra dôjsť. Nechcem sa predčasne tešiť, počkam si na moment, kedy mi predajca zavolá a povie, že auto je skutočne tu :) Inak to vychádza presne na 2 týždne od výroby, tak ako predpokladali... Ono to asi bude o něco dýl trvat na Slovensko. Nebo jsi objednával v ČR? Mě dneska dealer říkal, že jim to teď chodí do týdne. Tak z Bolky do Prahy to je kousek (ale těžko říct, kde to reálně stálo odstavené) a myslím, že tímhle směrem budou závozy i častější (pak směrem na D5 a hurá do Německa atp.). Každopádně přeju doručení v co nejkratší době. Snad se s tím dealer nebude mazlit dlouho a předají to v nejkratší době. :)
Únor 9, 20232 r Před hodinou, Pedro32 napsal: Ono to asi bude o něco dýl trvat na Slovensko. Nebo jsi objednával v ČR? Mě dneska dealer říkal, že jim to teď chodí do týdne. Tak z Bolky do Prahy to je kousek (ale těžko říct, kde to reálně stálo odstavené) a myslím, že tímhle směrem budou závozy i častější (pak směrem na D5 a hurá do Německa atp.). Každopádně přeju doručení v co nejkratší době. Snad se s tím dealer nebude mazlit dlouho a předají to v nejkratší době. :) Ano, objednávané na Slovensku... Ak by auto prišlo zajtra, tak prevzatie by malo byť cca utorok/streda, teda ak všetko pôjde hladko Každopádne ešte paru mesiacov dozadu čakal známy 5 týždňov na dopravu, čiže sitúcia sa o trochu zlepšila :)
Únor 10, 20232 r před 9 hodinami, Pedro32 napsal: :D tak teď jsi mou teorii rozmetal Ten kámoš, co měl vyrobené auto za 2,5 měsíce, to měl v Praze tuším za týden. Ale tak on je lucker jako svině, takže dle něj se nedá moc soudit :D
Únor 10, 20232 r před 16 hodinami, Pedro32 napsal: Tak mám potvrzeno od dealera. Dnes auto dokončili a čekáme na převoz. Prý to teď běžně vozí do týdne. Až to naskladní, tak se ozve a domluvíme detaily - platba, předání atp. Jak to bylo s mou objednávkou: - Objednáno 28. 8. 2021 se slibovanou dobou dodání 10 měsíců. Následovala ale série odkladů. - 4. 11. 2022 šlo do výroby s tím, že to následně odstavili jako nekomplet. - dnes, tj. 9. 2. 2023 dokončena výroba a čekáme na převoz. Co se týče auta, tak staženou konfiguraci nahrávám v PDF - ještě uleželá z doby objednání, takže dnes neaktuální ceny (+ na to mám slevu přes zaměstnavatele) a dneska možná jinak označené pakety atp. Konfigurace auta.pdf 756.96 kB · 38 stažení Tak ti gratuluji. Mám skoro stejnou konfiguraci, nemám panoramu. Tak mi dáváš naději, že už mi to taky dodělají :-).
Únor 10, 20232 r @lionmar Díky. Držím palce, aby Ti to taky co nejdřív dokončili. Těžko říct, jestli v mém případě bylo čekání s něčím v souvislosti s panoramatickou střechou. Spíš bych řekl, že to čekalo na nějakou ptákovinu, která je pro všechna auta nehledě na tenhle prvek výbavy. Ale fakt těžko říct - několikrát jsem se ptal, na co čekáme a nikdy mi nikdo nic neřekl. Ta komunikace je otřesná. Včera v odboráři psali, že mají cca 6 tis. nedodělaných aut, tak to snad už brzo dodělaj. :) @crossTo mi hlava nebere. :D To mi i delší dobu stálo jako nekomplet někde na letišti. Upraveno Únor 10, 20232 r od Pedro32
Únor 10, 20232 r Tak po skoro 15. mesiacoch je auto konečne u predajcu. Doprava presne 2 týždne od výrobenia auta. Chcem sa ale opýtať, či tie "preliačiny" dole na spodnej časti (viď. priložená fotka) sú bežné?!
Únor 10, 20232 r před 6 minutami, skoda_octavia_4 napsal: Tak po skoro 15. mesiacoch je auto konečne u predajcu. Doprava presne 2 týždne od výrobenia auta. Chcem sa ale opýtať, či tie "preliačiny" dole na spodnej časti (viď. priložená fotka) sú bežné?! Miesta,kam sa dava pri vymene kolies zdvihak...
Únor 10, 20232 r Snad jsem nepřehlédl, pokud už to sem někdo dával v poslední době, ale ... jaká je teď "oficiální" (pokud ted skodovka vubec toto má) lhůta dodání novýho auta, pokud by se ted objednavalo? Neobjednaval ted nekdo ... a nemá nějaký číslo? Díky
Únor 10, 20232 r před 12 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: Snad jsem nepřehlédl, pokud už to sem někdo dával v poslední době, ale ... jaká je teď "oficiální" (pokud ted skodovka vubec toto má) lhůta dodání novýho auta, pokud by se ted objednavalo? Neobjednaval ted nekdo ... a nemá nějaký číslo? Díky Od predajcov som počul že cca 24 mesiacov, neviem ale či to je 100% pravda... Ale teda poznám ľudi, ktorí vo firme menia auta každé 3 roky a teraz, po roku používania nových OIV, už objednávali ďalšie (namiesto tých aktuálných, aby im stihli prísť)
Únor 10, 20232 r No .. ja se ptam proto, ze me operák končí sice až 9/24 ... takže nechci panikařit, ale současně to nechci prošvihnout :-D
Únor 10, 20232 r Poslední oficiální termín od Škody je myslím 14 měsíců ("oficiálním" myslím to, co tvrdí do médií). Spíš bych tedy věřil prodejcům. V době, kdy jsem objednával já, byl oficiální termín myslím 12 měsíců, do smlouvy jsem dostal 18 měsíců (takové info měl prodejce) a nakonec to bylo 20.
Únor 10, 20232 r před 17 minutami, Tragedie_v_JZD napsal: No .. ja se ptam proto, ze me operák končí sice až 9/24 ... takže nechci panikařit, ale současně to nechci prošvihnout :-D Operák je prej bez starostí. Tak to škodovka sama prezentovala. Panika, obavy, strach a podobně nejsou právě díky operáku na místě.
Únor 10, 20232 r @skoda_octavia_4 kolikrát ti mám ještě napsat, abys necitoval příspěvek přímo nad sebou? Porušuješ pravidla fóra!
Únor 10, 20232 r Ne přednostně. Ale pamatuji na ty propagační slogany. Auto bez starostí a pořàd nové auto.
Únor 11, 20232 r Náhodou jsem v Praze narazil na menší odstavné parkoviště. Je plné asi tak, jak na mapách. Jsou tam snad všechny modely.
Únor 11, 20232 r To je sklad AutoPalace x let. Většina už má zákazníka. Salon je hned za Jižní spojkou. Odstavená kvůli výrobě jsou hned u letiště na Goparkingu, z letadla hezky vidět.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.