kober Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-agenda-uz-je-hur-nez-pri-covidu-rika-muz-ze-skody-auto-193905 Citovat Bohužel výplně dveří stále chybí. Vyrábíme nekompletní vozy, které budeme dokončovat, až se náhradní výroba výplní rozjede. Předpokládám, že to bude během několika týdnů, takže ta celková ztráta u vozů Octavia nebude tak velká. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 16. Březen 2022 Sdílet Vloženo 16. Březen 2022 Relativně pozitivní zprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stromeczech Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Tak dneska opět posunutí termínu, objednáno 02/2021, předpoklad konec 07/2022 :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 A to to auto jeste chces? 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stromeczech Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 před 11 minutami, Hamman napsal: A to to auto jeste chces? 😁 Firemní :-) A Rapid mi zatím jezdí :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 Obdivujem ak niekto súkromne za tým nedorobkom bude čakať 2 roky. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodolfo Vloženo 17. Březen 2022 Sdílet Vloženo 17. Březen 2022 By si sa divil koľko ľudí čaká za takými "nedorobkami". SA tvrdí že "Máme ohromné zakázky, v současné době máme skoro půl milionu zakázek. Zájem o vozy Škoda neklesá. " A ja som jeden z nich, pravda ešte nečakám ani rok. Lenže inde to nie je o nič lepšie a vo všeobecnosti do budúcna bude len horšie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 @stromeczech Nestraš. Já mám objednáno 04/2021 a v lednu jsem měl termín 04/2022. Teď jsem se zatím ještě radši neptal. Jakou máš konfiguraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Dneska jsem zjišťoval stav a výroba pořád plánována na týden 05/22. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 Asi myslíš květen 2022. 5. týden už přeci byl. Kdy jsi objednával? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 před 35 minutami, boban1108 napsal: Asi myslíš květen 2022. 5. týden už přeci byl. Kdy jsi objednával? Ano, myslel jsem kveten. Objednano v cervnu 2021. Nize jeste prikladam odpoved dealera. Citovat Dobrý den pane XXX, kontroloval jsem to a předpokládaný termín výroby je stále 19-21 2022 Momentálně se vyrábějí všechny modely, jako nekompletní krom Fábií (je to kvůli kabelovým svazkům, které se vyrábějí na Ukrajině). Bohužel momentálně nedokáži odhadnout, jak na tom bude výroba v květnu, tak to musíme bedlivě sledovat. Budu rád, pokud se mi za 14 dní opět připomenete a já Vám podám aktuální informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stromeczech Vloženo 18. Březen 2022 Sdílet Vloženo 18. Březen 2022 před 9 hodinami, boban1108 napsal: @stromeczech Nestraš. Já mám objednáno 04/2021 a v lednu jsem měl termín 04/2022. Teď jsem se zatím ještě radši neptal. Jakou máš konfiguraci? @boban1108 Style plus, sport paket, 1,5 s automatem, lava blue a navíc jen výhřev volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Tapeci částečně vyrábí https://www.novinky.cz/auto/clanek/vyroba-dvernich-vyplni-byla-po-pozaru-obnovena-miri-do-nedokoncenych-octavii-40391140?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 Pozitivní to zpráva, díky. Zajimalo by mě v jakem počtu ty výplně zvládají vyrábět. V nadpisu článku je “míří do nedokončených Octavií”, tak jestli i nově vyrobené vozy je dostanou nebo ty mají v tuhle chvíli smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 před 2 minutami, Rapid1.0 napsal: Pozitivní to zpráva, díky. Zajimalo by mě v jakem počtu ty výplně zvládají vyrábět. V nadpisu článku je “míří do nedokončených Octavií”, tak jestli i nově vyrobené vozy je dostanou nebo ty mají v tuhle chvíli smůlu. To bude asi záležet, jestli chybí něco jiného (kabelové svazky, matrix světlomety, ...). Prioritu by měla mít vždy výroba - je to levnější. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 21. Březen 2022 Sdílet Vloženo 21. Březen 2022 dnes na uk fore sa rozvirila diskusia o tom, ze niektorym cakajucim posunuli termin z Q2 22 az na Q1 23 co niektorych tlaci na cca 19 mesiacov od objednavky. Pozoruju aj tunajsi cakajuci takyto rapidny skok? ja mam uprimne strach napisat predajcovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 @patrikcevela Mám 3 týdny starou informaci od prodejce, že prý 14. týden. To mám za 2 týdny, takže mu tak za týden plánuju napsat o aktuální info. Dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 Kabelové svazky by měly být nejdříve v dubnu: Výroba MEB elektromobilů Volkswagen stojí (hybrid.cz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 @Dixik2 Takže se kabelové svazky týkají i Octavie? Já zatím zaznamenal pouze takové info, že s týká jen Kamiqu a Scaly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 Týká se to Enyaqu a modelů I.D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 @Dixik2 Sorry, že se ptám jak pro blbýho. Takže Octavie není zasažená nedostatkem kabelových svazků? Krom těch pomalu nabíhajících dveřních výplní tedy Octavie běží bez problému, nebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 Zjednoduším ti to, aktuálně je linka plná Octavií :) 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 Soudě podle všech dostupných informací to zatím jede zpomaleně kvůli čipům (proto dodávky zhruba za rok). Kabely se Octavií netýkají. Výplně dveří způsobily po podzimním vyprázdnění odstavných ploch s polotovary Octavií jejich opětovné zaplnění. Toto zdržení bylo odhadováno na 2 týdny až 3 měsíce. A teď se výroba nějak rozjela (nevím jak), ale můj laický odhad je, že výplně způsobí průměrné zpoždění 5 týdnů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 3x sláva :-D @rodolfo @Bubaq 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 22. Březen 2022 Sdílet Vloženo 22. Březen 2022 před 3 minutami, Hamman napsal: Zjednoduším ti to, aktuálně je linka plná Octavií :) aspon nejake pozitivni zpravy v dnesni dobe .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.