Březen 16, 20223 r https://www.seznamzpravy.cz/clanek/audio-podcast-agenda-uz-je-hur-nez-pri-covidu-rika-muz-ze-skody-auto-193905 Citovat Bohužel výplně dveří stále chybí. Vyrábíme nekompletní vozy, které budeme dokončovat, až se náhradní výroba výplní rozjede. Předpokládám, že to bude během několika týdnů, takže ta celková ztráta u vozů Octavia nebude tak velká.
Březen 17, 20223 r před 11 minutami, Hamman napsal: A to to auto jeste chces? 😁 Firemní :-) A Rapid mi zatím jezdí :-)
Březen 17, 20223 r By si sa divil koľko ľudí čaká za takými "nedorobkami". SA tvrdí že "Máme ohromné zakázky, v současné době máme skoro půl milionu zakázek. Zájem o vozy Škoda neklesá. " A ja som jeden z nich, pravda ešte nečakám ani rok. Lenže inde to nie je o nič lepšie a vo všeobecnosti do budúcna bude len horšie.
Březen 18, 20223 r @stromeczech Nestraš. Já mám objednáno 04/2021 a v lednu jsem měl termín 04/2022. Teď jsem se zatím ještě radši neptal. Jakou máš konfiguraci?
Březen 18, 20223 r před 35 minutami, boban1108 napsal: Asi myslíš květen 2022. 5. týden už přeci byl. Kdy jsi objednával? Ano, myslel jsem kveten. Objednano v cervnu 2021. Nize jeste prikladam odpoved dealera. Citovat Dobrý den pane XXX, kontroloval jsem to a předpokládaný termín výroby je stále 19-21 2022 Momentálně se vyrábějí všechny modely, jako nekompletní krom Fábií (je to kvůli kabelovým svazkům, které se vyrábějí na Ukrajině). Bohužel momentálně nedokáži odhadnout, jak na tom bude výroba v květnu, tak to musíme bedlivě sledovat. Budu rád, pokud se mi za 14 dní opět připomenete a já Vám podám aktuální informace.
Březen 18, 20223 r před 9 hodinami, boban1108 napsal: @stromeczech Nestraš. Já mám objednáno 04/2021 a v lednu jsem měl termín 04/2022. Teď jsem se zatím ještě radši neptal. Jakou máš konfiguraci? @boban1108 Style plus, sport paket, 1,5 s automatem, lava blue a navíc jen výhřev volantu.
Březen 21, 20223 r Tapeci částečně vyrábí https://www.novinky.cz/auto/clanek/vyroba-dvernich-vyplni-byla-po-pozaru-obnovena-miri-do-nedokoncenych-octavii-40391140?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Březen 21, 20223 r Pozitivní to zpráva, díky. Zajimalo by mě v jakem počtu ty výplně zvládají vyrábět. V nadpisu článku je “míří do nedokončených Octavií”, tak jestli i nově vyrobené vozy je dostanou nebo ty mají v tuhle chvíli smůlu.
Březen 21, 20223 r před 2 minutami, Rapid1.0 napsal: Pozitivní to zpráva, díky. Zajimalo by mě v jakem počtu ty výplně zvládají vyrábět. V nadpisu článku je “míří do nedokončených Octavií”, tak jestli i nově vyrobené vozy je dostanou nebo ty mají v tuhle chvíli smůlu. To bude asi záležet, jestli chybí něco jiného (kabelové svazky, matrix světlomety, ...). Prioritu by měla mít vždy výroba - je to levnější.
Březen 21, 20223 r dnes na uk fore sa rozvirila diskusia o tom, ze niektorym cakajucim posunuli termin z Q2 22 az na Q1 23 co niektorych tlaci na cca 19 mesiacov od objednavky. Pozoruju aj tunajsi cakajuci takyto rapidny skok? ja mam uprimne strach napisat predajcovi :D
Březen 22, 20223 r @patrikcevela Mám 3 týdny starou informaci od prodejce, že prý 14. týden. To mám za 2 týdny, takže mu tak za týden plánuju napsat o aktuální info. Dám vědět.
Březen 22, 20223 r Kabelové svazky by měly být nejdříve v dubnu: Výroba MEB elektromobilů Volkswagen stojí (hybrid.cz)
Březen 22, 20223 r @Dixik2 Takže se kabelové svazky týkají i Octavie? Já zatím zaznamenal pouze takové info, že s týká jen Kamiqu a Scaly.
Březen 22, 20223 r @Dixik2 Sorry, že se ptám jak pro blbýho. Takže Octavie není zasažená nedostatkem kabelových svazků? Krom těch pomalu nabíhajících dveřních výplní tedy Octavie běží bez problému, nebo?
Březen 22, 20223 r Soudě podle všech dostupných informací to zatím jede zpomaleně kvůli čipům (proto dodávky zhruba za rok). Kabely se Octavií netýkají. Výplně dveří způsobily po podzimním vyprázdnění odstavných ploch s polotovary Octavií jejich opětovné zaplnění. Toto zdržení bylo odhadováno na 2 týdny až 3 měsíce. A teď se výroba nějak rozjela (nevím jak), ale můj laický odhad je, že výplně způsobí průměrné zpoždění 5 týdnů.
Březen 22, 20223 r před 3 minutami, Hamman napsal: Zjednoduším ti to, aktuálně je linka plná Octavií :) aspon nejake pozitivni zpravy v dnesni dobe ....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.