Sebasten Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 Tak pánové dnes objednáno 2.0 TDI 110 Kw Style plus. Vozidlo potřebuji mít 04/2023 a dealer se zaručil (i smluvně), ze vozidlo bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 12. Září 2022 Sdílet Vloženo 12. Září 2022 Držím ti palce a přeju, aby to klaplo. Jen dealer nemá žádnou šanci datum výroby ovlivnit, pokud budou chybět nějaké díly. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 To by ma zaujimalo co v tej zmluve je, typujem ze ked nebude auto tak mu vrati zalohu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 A nebo dealer dělá frajera a takovou konfiguraci už má dávno zaplánovanou jako skladovku. Pak jen oznámí změny. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pinacle Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Tak to ti držím palce, já objednával 9/21 a dealer říkal že tak půl roku ale možná i dříve. Dnes čekám rok a termín mám březen 23, a to ještě bez záruky. Takže 18 měsíců. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JRCZ Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Tak taky přidám jednu zkušenost. Mám objednané RS Liftback TDI DSG, Asistovaná jízda 2.0, Nezávislé topení, Canton. Objednáno v 08/2021. Posuny únor, červen, říjen a nyní začátek roku 2023. Ptal jsem se zda nebrzdí výrobu CANTON, protože jiná výplň dveří a bylo mi řečeno, že nyní je už problém vyřešen a že výrobu brzdil interiér (asi protože černý) a chápu, že nejdříve dělali bílé, pro standartní Octavie. Takže uvidíme jak to dopadne.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 před 12 hodinami, Sebasten napsal: Tak pánové dnes objednáno 2.0 TDI 110 Kw Style plus. Vozidlo potřebuji mít 04/2023 a dealer se zaručil (i smluvně), ze vozidlo bude. A jaká je smluvní pokuta, nebo pouze možnost odstoupení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 @Sebastennechci Te strašit ale taky bych rád veděl jak se smluvně zajistili. Pokud mluvíš jen o mezním datu dodání ve smlouvě, tak ten já měl při podpisu smlouvy 9/2021 na 12/2021. Aktuálně je auto vyrobeno a čekám až jej dealer dostane. To datum ve smlouvě pro dealera nic neznamená. Je to ze zákona ošetřené. Ve smlouvě to hezky vypadá ale defacto z toho nic neplyne pro prodejce, jediné co ve smlouvě toto datum znamená je možnost Tvého odstoupení ze smlouvy pokud se to datum nedodrží a to klidně do smlouvy dají, jelikož je jim jasné, že auto tak či tak prodají. Když ptáčka lapají hezky mu zpívájí. Mě dealer taky říkal, že jelikož mám RS, tak do konce 2021 určite bude (já tomu naštestí tehdy nevěřil). Pokud jsi dokázal je donutit do smlouvy napsat, že Tě budou v případě nedodržení lhůty finančne kompenzovat, tak bych se velice divil a byl bys asi první v republice. Jak zde již bylo řečeno dealer netuší kdy auto bude vyrobeno až do poslední fáze výroby (dnes dokonce mnohokrát až teprve jim dojde na autosalon) a také nemá žádný vliv na tento termín. Určitě Tě nechci strašit, jen Ti radím ať se na to nespoléháš a neděláš v závisloti na tom nějaká rozhodnutí (například prodej stávajícího vozu). Ja na tohle bohužel doplatil. Před víc jak měsícem mi bylo řečeno, že auto je v lakovně a za týden bude. Ja prodal své auto a dnes si již cca měsíc musím platit pronájem náhradního. Takže na tyhle “jistoty” fakt pozor. Tohle co jsem napsal platí pokud jsi objednal nový vůz a byla vytvořena nová komise. Jak zde již bylo řečeno. Jestli už třeba dealer toto auto má zadané do výroby rok a Ty ses trefil do konfigurace, tak jsi šastný človek a auto třeba mít budeš. 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Tzn. dá se třeba dle čísla komise odvodit, kdy byla konfigurace objednána (tzn. dříve / později)? Já objednával konec června 22 a mám 1726xx (nevím, zda je vhodné uveřejňovat celé číslo, tak raději křížkuju). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 @cross Nedá. Už jsem to zkoumal, člověk se starší objednávkou má větší číslo komise, než já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 A není to právě tím, že ses trefil do nějaké zrušené konfigurace? : )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Nemyslím si, dělal jsem úplně novou, poměrně netradiční konfiguraci si myslím. Seděl jsem u prodejce, dělali jsme ji spolu a rovnou zadal do systému. Taktéž nepředpokládám, že bych na zrušenou konfiguraci čekal už 15. měsíc :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Aha, OK, tak nic, díky za info :) Jinak jsem nakonec taky napsal na infoline a postěžoval si na termín - tak uvidím, jak to dopadne. Jestli mě pošlou do řiti dnes nebo až za týden :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 před 10 minutami, Rapid1.0 napsal: @cross Nedá. Už jsem to zkoumal, člověk se starší objednávkou má větší číslo komise, než já. Pod komisiou,ktoru mas trebars ty,alebo cross,alebo ktokolvek iny,mozes mat v ramci znacky viac konkretnych aut,dokonca modelov,takze komisne cislo je na dobu dodania velmi zavadzajuca informacia 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebasten Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Hele nechám se překvapit. Dneska mi bylo sděleno, že vozidlo má již číslo komise a pochopitelně se bude jednat o vůz, který dealer již má nějakým způsobem zarezervován, zaplánován do výroby. To samozřejmě neznamená, že termín musí dodržet, uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Září 2022 Sdílet Vloženo 14. Září 2022 Kazda konfiguracia a nasledne zadanie objednavky do systemu ma vzdy v ten moment bud zname,rezervovane komisne cislo dilera,alebo generovane nove...ono je samozrejme zaplanovane do vyroby,ale je tam strasne vela vstupov,ktore to mozu predlzovat,alebo aj skracovat. Takto to realne je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luman Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 Tak jsme se letos rozhodli objednat nové auto. Z téhle diskuze vím, co se děje s dodáním vozů a byl jsem smířený, že si rok až dva počkáme. Byl jsem vždy na Octavie, ale jelikož 4 generace je za mě to nejšerednějši auto, co dnes Škoda nabízí a Karoq je pro nás malý, objednali jsme Kodiaq. Prodejce vytvořil objednávku a oznámil nám, že auto bude nejdříve za 14 měsíců a napsal to i do smlouvy. Za 2 měsíce od objednání volá prodejce, tak si říkám aha, asi volá, že se posouvá termín a v telefonu se ozvalo: dobrý den, nevím jak je to možné, ale právě nám přivezli vaše auto. Takže dnes je to loterie a záleži na jakou konfiguraci má Škoda zrovna všechny díly. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.podzimek Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 To není dobré :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 (editace) To se čte vskutku "pěkně" člověku, co má termín výroby 38. týden... :-/ Editováno: 15. Září 2022, autor: Rapid1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 Pro tebe to možná ještě tak hrozné nebude, jeli nad plán, takže se ti to možná posune jen o týden / dva :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 15. Září 2022 Sdílet Vloženo 15. Září 2022 Před hodinou, Rapid1.0 napsal: To se čte vskutku "pěkně" člověku, co má termín výroby 38. týden... :-/ Je zrušeno jen 5 směn 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Motyll44 Vloženo 16. Září 2022 Sdílet Vloženo 16. Září 2022 Hlásím posun z CW39 na CW43. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filda88 Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 Hlásím že jsem se již stal také hrdým majitelem. ❤️😊 Combi Sportline 1.5tsi manuál. 7 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 17. Září 2022 Sdílet Vloženo 17. Září 2022 ta šedá jí opravdu sluší 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.