deto Vloženo 20. Září 2022 Sdílet Vloženo 20. Září 2022 U mna to trvalo 1,5 mesiaca od datumu vyroby k odovzdaniu vozidla. Ale neviem uplne, ci to je standard Arvalu, alebo sa to zaseklo u nas v korporate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 před 9 hodinami, Dohny87 napsal: ... Auto pořád nedorazilo a tak bych se rád zeptal, jestli nevíte zda vyrobeno doopravdy znamená vyrobeno a nebo vyrobeno jen z části a odstaveno někam na pole? ... Co jsem tu tak načetl, tak to může znamenat, že je vyrobeno i že je odstaveno. Asi o stránku dřív tu psal uživatel, že očekával auto až za několik měsíců a po 2 měsících volal dealer, že už je nečekaně na prodejně. Podle minulého odboráře dokončovali rozdělaná auta. Na předchozí stránce se zase zmiňuje, že opět nejsou nějaké komponenty a bude se tak plnit parkoviště nedodělanými kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 Vyrobené by melo znamenat vyrobene, ne nedodelane, auto není oznacene za hotove, pokud neni kompletni a i treba uz nekde stoji 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 @roman.semoraauto kompletně vyrobeno 25.8., opustilo i fabriku. Bohužel dodnes v pořadníku na převoz k dealerovi… Škodovka mi sdělila, že ikdyž je auto komplet vyrobeno, tak si na něj počkám někdy do října. Prej čeká v pořadí na převoz. @Dohny87tak vidíš můj případ, bohužel to že máš auto vyrobené neznamená, že ho hned dovezou… Mě dokonce přímo Škodovka (ne jen dealer) slibovala již 2x termín doručení (naposledy minulý týden) a po mých urgencích mi napsali, že nakonec asi až v říjnu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 @iphonik4 A to si ještě přičti minimálně týden, spíše 2, než auto připraví prodejce. Předprodejní servis, přihlášení… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iphonik4 Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 @Rapid1.0já vím. Auto si budu přihlašovat sám na svoje RZ. Dostanu ho na zelených. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 Aby ladily s karoserii? 🙃 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 21. Září 2022 Sdílet Vloženo 21. Září 2022 před 4 hodinami, iphonik4 napsal: @roman.semoraauto kompletně vyrobeno 25.8., opustilo i fabriku. Bohužel dodnes v pořadníku na převoz k dealerovi… Škodovka mi sdělila, že ikdyž je auto komplet vyrobeno, tak si na něj počkám někdy do října. Prej čeká v pořadí na převoz. @Dohny87tak vidíš můj případ, bohužel to že máš auto vyrobené neznamená, že ho hned dovezou… Mě dokonce přímo Škodovka (ne jen dealer) slibovala již 2x termín doručení (naposledy minulý týden) a po mých urgencích mi napsali, že nakonec asi až v říjnu. :) Si dělaji prdel, nemají nasmlouvaný přepravce??? To je divný že by někde stálo hotový auto to by měly zasekaný odstavný plochy. To pro něj dealer nemůže poslat svůj převoz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 @kacer1Nemůžeš, to by se škodovky určitě dotklo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 Hlavně by musela mít smlouvu s každým, koho by si dealer vymyslel, ale tak ono by stačilo se místo nadávání zamyslet.. ted myslim kacera :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 Dle dnešního odboráře prakticky normální stav. Jen v týdnu výpadek tlumičů a všechny Octavie kvůli chybějícím výplním dveří už jsou komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 Kdyz to rikaj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 Kdybych neměl zakázáno psát do Škodovky, tak bych se mohl zeptat, jestli odboráři záměrně lžou nebo si neověřují informace z výroby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 @cross Aby ses toho auta vůbec dočkal :-D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 (editace) Pro priklad moje dalsi Octa ma byt hotova ke konci listopadu a jeste nema datum vyroby 😁 Editováno: 22. Září 2022, autor: Hamman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 (editace) @Rapid1.0Co si budem ... moc jsem si nepomohl :D @HammanA od kdy máš objednáno? Podle toho co píšeš, jsi asi ze Škodovky (jsou tam VIP termíny?). Neděláš doufám na zákaznickém servise :D Editováno: 22. Září 2022, autor: cross Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 @Hamman A ty umíš odpovědět na otázku, jak je možné, že ty ještě nemáš datum výroby, stejně tak další lidi to tu psali, ale někteří (většina) má nějaký datum už při objednání vozu, který se pak teda samozřejmě mění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.semora Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 před 6 minutami, Rapid1.0 napsal: @Hamman A ty umíš odpovědět na otázku, jak je možné, že ty ještě nemáš datum výroby, stejně tak další lidi to tu psali, ale někteří (většina) má nějaký datum už při objednání vozu, který se pak teda samozřejmě mění. Podle těch tabulek co jsme psali jsou tam dvě pole skrz plánování: 1) předpokládaný výrobní týden - informace kterou dostaneme všichni po objednání, je ve formátu kalendářních týdnů; 2) zaplánování výrobou - když už auto skutečně půjde na linku a má nějaké orientační datum (každopádně toto se nerovná zahájení výroby, konkrétně já tam mám posun už 14 dnů a ještě nezahájenou výrobu); a pak teda 3) zahájení výroby; 4) vyrobeno - dle @Hamman stav kdy je auto kompletní a nic mu nechybí 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 @crossobjednaval jsem na zacatku ledna, jinak jasne ze to jde prehazovat.. a to fakt nedelam 😁 @Rapid1.0 jak psal Roman, ale zjišťoval jsem to 14 dni zpatky, nespěchám 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 před 2 hodinami, Hamman napsal: Hlavně by musela mít smlouvu s každým, koho by si dealer vymyslel, ale tak ono by stačilo se místo nadávání zamyslet.. ted myslim kacera :D Jsem nenadával jen konstatoval a to že je smlouva jen s dealerem je jasný ŠA to nechalo na nich ,, soukromých osobách" který jen peskuje jaký musí mít vzhled salonu atd. Když jsem řešil nespokojenost s mojí bývalou O4 tak vše házeli na komunikaci s dealerem, který se mohl snažit sebe víc, ale nic nenadělal. Po komunikaci přímo s ŠA jen keci a výmluvy a nakonec nekomunikace!!! Přeci nemohou přiznat že chyba je na jejich straně. To že jsou problémy s dodávkou komponentů chápu, ale chování ŠA ne. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 @HammanHergot, paní na servisní podpoře jsem psal, ať ten můj případ přehodí někomu, kdo může změnit termíny. Mohlo ti to přistát na stole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/skoda-auto-dokoncila-posledni-octavii-ktere-chybely-vyplne-d/r~3ee50c4c3a7d11eda25a0cc47ab5f122/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 Hlavne konec si prectete 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boban1108 Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 Tak to jsem byl jeden z posledních 😢. Podle dealera byla vyrobena už v červnu a nafasoval jsem jí předevčírem (objednána v polovině dubna 2021, tedy čekačka 17 měsíců). 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 22. Září 2022 Sdílet Vloženo 22. Září 2022 před 41 minutami, Hamman napsal: Hlavne konec si prectete 😁 Vyjádření automobilky zjišťujeme.... Aneb VŠE JDE PODLE PLÁNU. Není tu nic k vidění... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.