Škodov_KÁR Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 Ako to? Viem ze viaceri si objednavku dodatocne upravovali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 Tak to ji třeba dealer jeste neodeslal. Ja to jednou zkousel a jako ano, umel bych si to zaridit, ale prepocitalo by se to na aktualni ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ideal.bed6902 Vloženo 11. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2022 15 hours ago, Rapid1.0 said: Přesně :-D "Červená základovka...si to při nejhorším dostříká :-D Ta červená není základovka, naopak je to jedna ze dvou nebo kolika nejdražších barev. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 @HammanJá po odeslání objednávky měnil přípravu na tažné na plnohodnotné tažné. Ten můj kolega, co mu auto vyrobili za 2 měsíce, už při zaplánované výrobě změnil rezervu (z lepící sady na kolo). Mi neříkej, že měl štěstí i v tomhle :D Nebo zrovna tohle je jen typ změny "Místo komponenty A tam dáme B" a proto to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 Zajimavy, ja resil automat misto manualu a virtualni kokpit (jeste na Superbu) a jako slo by to, ale s cenou by hejbali na aktualni cenu ty konfigurace, ne jen na tu dodanou cast. Ze by to pak neslo ve chvili, kdy to ma VIN by i davalo smysl, kvuli planovani a dodani dilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 Tak ony ty ceny byly ještě stejné. Já to měnil asi 10 dní po objednávce. Nicméně si nepamatuju, jestli jsem v té době měl už zaplánovanou výrobu - já ještě možná ne. Ale on už měl - chtěl měnit i barvu a dostal info, že to už měnit nesmí (že prý změny max 30 dní před výrobou). Ale to mi zase nesedí na to, co píšeš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 před 8 hodinami, ideal.bed6902 napsal: Ta červená není základovka, naopak je to jedna ze dvou nebo kolika nejdražších barev. Nepochopil si vtip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 @crosstreba si to domluvili nejak extra, ale jinak kdyby se to delo casto, tak by logistice nicili praci pod rukama preci 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 No když jsme my objednávali auto, tak prodejce říkal, že každou změnu musí konzultovat s výrobou, pokud ji schválí, tak ok, pokud ne, mam smůlu. Nic jsem neměnil a objednávku nakonec zrušil, takže nevím jak moc je to pravda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 @HammanHmm, tak to bych i věřil, že zrovna on měl zase něco extra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_RS_TDI Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 14 hours ago, Hamman said: Objednávku po zadání už nelze upravovat Já jsem chtěl měnit konfiguraci a dealer mi řekl že to lze, ale že mi to automaticky posune dobu dodání o další 3 měsíce, což jsem samozřejmě odmítl. A přitom to bylo půl roku před dodáním auta ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 No tím pádem by možná původní zrušil a udělal novou objednávku, jestli ti řekl i takhle posun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 Trošku jsem nabyl dojmu, že každý dealer si myslí něco jiného :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.semora Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 Já přidával do konfigurace nezávislé topení cca 12 měsíců po objednání; dealer to nejdříve komunikoval s výrobou a ti mu potvrdili že to ještě jde, pár týdnu na to bylo auto zaplánováno do výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 (editace) souhlas, že to jde taky jsem si uvědomil dodatečně, že chci vyhřívaný volant ( o kterém jsem si myslel, že je součástí) a šlo to po dotazu a zjištění, že ještě není můj kus na lince Editováno: 12. Říjen 2022, autor: Zzzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 Tak jsem se taky dočkal. Dnes auto dovezeno dealerovi, příští pátek si pro něj jdu. Od objednávky k předávce tedy 505 dnů neboli 1 rok, 4 měsíce, 18 dní. 6 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 Super! Z mé čerstvé zkušenosti mohu říct, že to čekání do příštího pátku bude to nejhorší :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 No bohužel se to trefilo do období kdy skoro nemám čas na nic, takže to asi uteče. Hlavně že je čekání konec, další měsíce v nejistotě bych špatně nesl a lituju všechny, kteří ještě budou čekat s nejistým datem 🥹 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 12. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2022 (editace) Jinak teda auto bylo zaplánováno na čtvrtek ale vyrobeno bylo až v neděli Editováno: 13. Říjen 2022, autor: kober Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 14. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2022 V 12. 10. 2022 na 5:41, Hamman napsal: Zajimavy, ja resil automat misto manualu a virtualni kokpit (jeste na Superbu) a jako slo by to, ale s cenou by hejbali na aktualni cenu ty konfigurace, ne jen na tu dodanou cast. Ze by to pak neslo ve chvili, kdy to ma VIN by i davalo smysl, kvuli planovani a dodani dilu Vždy můžeš měnit výbavu bez dopadu na případnou změnu ceny po zdražení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_RS_TDI Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 On 10/11/2022 at 2:49 PM, Martin_RS_TDI said: Dnes info od dealera, že se dnes vozidlo začalo vyrábět. Nejpozději do začátku příštího týdne má být údajně u dealera. Objednáno 9/2021 RS TDI bez dcc a nez. topení jinak vše včetně ergonomic seat. Update: dnes (tzn. v den kdy mi bylo řečeno že auto bude dovezené do dealerství) přišel email od dealera, že se výroba zpozdí minimálně o 4 týdny. Před týdnem mi bylo řečeno, že už je auto ve výrobě. Přijde mi že si z nás fakt dělají dobrý den už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 Asi potřebovali poslat nějaký uvítací dárek do Vietnamu. Jinak máš info, jestli ho fakt začali vyrábět - tzn. je vyrobené, ale stojí na parkovišti, protože chybí díl XY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kober Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 @Martin_RS_TDI Mě to dealer před týdnem taky tvrdil, nicméně říkal mi cca 1-2 týdny a že důvodem jsou zrušené směny. Nakonec to bylo jenom o 3 dny. Ujišťoval mě ale (2x), že už se nemůže stát, že se auto posune o měsíce, ale jenom o ten skluz. To jestli se vyrobí nebo nevyrobí v celku nebyl schopný garantovat. Jinak škodovácký odborář tomu odpovídá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JRCZ Vloženo 17. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2022 před 2 hodinami, Martin_RS_TDI napsal: Update: dnes (tzn. v den kdy mi bylo řečeno že auto bude dovezené do dealerství) přišel email od dealera, že se výroba zpozdí minimálně o 4 týdny. Před týdnem mi bylo řečeno, že už je auto ve výrobě. Přijde mi že si z nás fakt dělají dobrý den už Na tvůj termín jsem zvědavý. Já mám objednáno RS_TDI od 08/2021 a já mám zatím info o dodání začátkem 2023.:-) (navíc výbava Canton, nezávislé topení a Asistovaná jízda 2.0, Clima packet a Sunset) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_RS_TDI Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 @cross Mám pouze info ohledně zahájení výroby 11.10.2022 (dle přiložené tabulky), nic víc moc nevím. Můj dealer mě uplně informacemi nezahrnuje, v podstatě na co se nezeptám to nevím. @kober Tak to máme zhruba podobné informace to vypadá, věřím že letos do vánoc se dočkám. @JRCZ Já jsem objednával letos v lednu, s tím že jsme překonfigurovávali auto objednané dealerem v 09/2021, tzn o měsíc později než ty. Tím že jsem dělal konfiguraci letos v lednu tak např. Canton nebyl ani na výběr, asistovaná jízda byla max 1.5 Top, no a nezávislě topení nemám, tak je možné že tyhle tři položky dělají ten rozdíl, ale fakt netuším, každopádně dám vědět když se situace nějak pohne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.