Murphy1 Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 Tak pánové, dnes jsem dostal velmi ledovou sprchu. Byl jsem osobně u dealera a to col jsem se dozvěděl, jsem teda vůbec nečekal. Osobně mi pustil hovor se zástupcem ŠA a slyšel na vlastní uši že můj termín byl posunut, ne o týden nebo měsíc ale rovnou na konec června (myslím že je to 26KT). Na vině je prý paket asistovaná jízda. Prý je vše zkompletováno někde na hromádce (věci na sestavení auta jsou připraveny) a jen se čeká buď na čip nebo na nějakou řídící jednotku. Jediné plus na tom všem je že auto nikde nestojí protože nebylo vyrobeno. Tak jak jsem psal výše, držím basu s @Bubaq, protože to bude v červnu 20 měsíc, Prý je to písemně a má to nějakou trochu váhu ale když ta součástka nebude tak je písmo stějně na houby tak uvidíme a mě nezbývá než jen zase čekat. Když nebudu dlouho psát tak jsem už někoho zabil a sedim v base :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 (editace) @Murphy1Tak to je masakr. Přitom jsi už měl mít termín někdy teď, ne? Myslel jsem, že už je situace lepší a oni zase takhle překvapěj… Pokud na tom nemáš vyjednanou nějakou extra slevu, tak bych snad už koukal po skladovkách v podobné konfiguraci… :/ Přeju pevné nervy a snad už slyšíš poslední termín. Editováno: 27. Březen 2023, autor: Pedro32 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Třeba ti za to čekání pak dají aspoň 7l benzínu/nafty místo 5l. Snad jsem ti trošku zvedl náladu :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 V 26. 3. 2023 na 12:07, cross napsal: Je tam něco o počtu objednávek? https://www.lidovky.cz/byznys/skoda-auto-toyota-volkswagen-evropa-auta-automobilky-trh-prodej-problemy.A230325_131002_ln_ekonomika_atv Nečetl jsem, ale tady to máš ke studiu. :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Jak koukám na řazení obrázků, tak to čti od posledního :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman.semora Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 před 47 minutami, cross napsal: Třeba ti za to čekání pak dají aspoň 7l benzínu/nafty místo 5l. Snad jsem ti trošku zvedl náladu :D já měl v příplatku nezávislé topení kam patří i větší počáteční plnění nádrže; po nastartování u dealera jsem měl dojezd tak 10km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 @Pedro32Díky! Pročtu :) @roman.semora Přijde mi zvláštní, že je takový problém dát alespoň půl nádrže, aby to nevypadalo tak blbě. Já, když kupoval před lety auto (jiná značka), tak mi chtěli ukázat palubní počítač (jen takový malý displej) a svítilo tam, že je příliš málo paliva a nešlo tu hlášku zrušit. Tak šli pro kanystr a něco dolili. Přijde mi to spíš trapné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Tak si spocitej kolik by to bylo penez pri tom objemu vyrobenych vozu :) Kupujes auto, ne palivo, to mas akorat na dojeti na benzinku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Já to směřoval spíš za dealerem. Mají si k ceně přihodit litr a je to, na těch 800k se to ztratí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Březen 2023 Sdílet Vloženo 28. Březen 2023 Tak a teď zpátky k původnímu zadání tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjenik Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 …po 19 mesiacoch: 🤩 7 1 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 30. Březen 2023 Sdílet Vloženo 30. Březen 2023 to sa nehra, ty si mal maslu! :'( ale v kazdom pripade, gratulacia! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 3. Duben 2023 Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 Dnes je to 15 měsíců, jupí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 3. Duben 2023 Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 @Hammangratuluju. :D Jak to stále vypadá s tvým autem? Nějaké změny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 3. Duben 2023 Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 Vubec nijak, nekomplety se vicemene nedelaji, asi neni cas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 3. Duben 2023 Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 To rád slyším! :D Snad tam u mě svítí pořád listopad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 3. Duben 2023 Sdílet Vloženo 3. Duben 2023 Fakt? Proč proboha sušej na parkovištích těch pár stovek nekompletů a už to nedodělaj... Kdyby na pár dnů utlumili výrobu nových aut na (plácnu) 70 %, tak to je hned pryč... Koukám, že člověka nechaj vycukat i když ty díly jsou.. :( @crossto bylo upřímný. :D :D Každopádně držím palce, ať to ten listopad je. Pokud ne listopad, tak alespoň letos. :D 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Duben 2023 Sdílet Vloženo 4. Duben 2023 Je to levnejsi nez zastavit linku. To bych jim nezazlival. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamman Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 S litosti musim oznamit, ze mi v noci dovyrobili auto, tak hned mam poranu horsi naladu.. ale nez se to dostane k dealerovi, ja budu delat ze nemam cas, tak je kveten a to uz nějak zvládnu 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 To mě mrzí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 Horší zprávu jsme tu ani nemohli snad číst :( Snad pomůže: https://hedepy.cz/ 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 V 3. 4. 2023 na 13:23, Pedro32 napsal: @crossto bylo upřímný. :D :D Každopádně držím palce, ať to ten listopad je. Pokud ne listopad, tak alespoň letos. :D Tak zrovna volal dealer, že to zatím pořád platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry123 Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 Objednával jsem ve stejný den s kamarádem 09/2022 Já Ambition combi 1,5 manuál a on krátkou Ambition1,5 manuál oba ve stejné barvě. On už byl včera v autosalonu domlouvat převzetí. Já mám předběžný termín 27/2023. Zaplánováno ještě nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 Docela se divím, že ti volá dealer sám od sebe přes půl roku dopředu, že to zatím platí. Takovou péči jsem neměl a musel jsem je otravovat furt já. :D Raději to ale ber s rezervou, termínů jsme od ŠA slyšeli všichni dost. Držím palce. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross Vloženo 5. Duben 2023 Sdílet Vloženo 5. Duben 2023 Jo, on je v pohodě. Zvedl jsem to se slovy "Zase jsem něco provedl?". Prý jim teď zkracují koaroqy třeba i o rok, tak jsem navrhl, ať vymění dva za mou Octu. Nicméně termíny beru s takovou rezervou, že ani nevím, jestli řekl 40. nebo 44. týden 😄 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.