Přejít na obsah

Problem


Petr2610

Doporučené příspěvky

Dobrý den jdu si pro radu ohledně Fabie 1 1.4 TDI 55kw mnel jsem problem s radie kde mi vyhořel drátek tak jsem rozebral celou palubovou desku abych zjistil kde drátek vede drážek byl spálený tak že vedl holý drát ve svazku k vypínací světel kde byl zapojen a přemostění do pojistkové skříně drát sem odpojil rádio stále hrálo tak jsem to složil zpátky po otočení klíčkem semi nerozsvitily jak kontrolky na palubovce desce tak nenatahlo palivové čerpadlo a nejde nastartovat auto normálně točí po otočením klíčem ale kontrolky ani jedna se nerozsviti tak nesené čerpadlo  kde může být problém děkuji za případné rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mezi spínací skříňkou a pojistkovou skříní vede černý, docela silný vodič -  spínané plus (15). Pokud je tento vodič odpojený (případně na kontaktu T8a/6 chybí napětí v poloze klíčku zapnutí zapalování), tak samozřejmě auto nejde nastartovat a kontrolky nesvítí. 

Kontakt_15.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...