Tiptronic Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 Nazdar doma, dnes som objednal Kamiq 110TSI DSG bez toho aby som ho videl naživo alebo sa v ňom previezol. Taká je moja dôvera v "zlaté české ručičky" po tom čo som nemal za päť rokov ani jeden problém z F3 81TSI DSG kombi. Na obrázku v katalógoch a inde nevidím na streche žiadnu anténu. Budem mať Bolero bez DAB. Čo bude na streche ? Prút alebo plutvicka ? Alebo nič ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 2. Září 2021 Sdílet Vloženo 2. Září 2021 určite už plutva nemyslím si že je v tom rozdiel. Nemám Dab a mám plutvu. No takto by som auto ja nekupoval. Veriť je jedna vec ,ale pocit ako s tam sedí je druhá. Ja som sa rozhodoval medzi Renault Captur a Peugeot 2008 a až potom som kupoval . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiptronic Vloženo 3. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2021 Bohužiaľ nemal som na výber, sme už dva mesiace zamknutý doma. Vláda mi dovolí ísť max. z obývačky na záchod, takže do autopredajne som sa nemal ako dostať. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 Neviem, ze by boli zavreté predajne ale pohoda ako ti to vyhovuje 😊🍻 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Září 2021 Sdílet Vloženo 3. Září 2021 Dnes už jsou antény integrované v okně, takže na střeše bude max ploutev s GPS anténou (pro e-call má dnes už GPS anténu i auto bez navigace). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiptronic Vloženo 4. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2021 Mikoho - nie že by mi to tak vyhovovalo ale tu v Austrálii je momentálne iná situácia. Martab - ďakujem za vysvetlenie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikoho Vloženo 5. Září 2021 Sdílet Vloženo 5. Září 2021 Waw v Austrálii dobreeee to som netušil, ale pozeral som nejaké videa aj australcanov ako testovali kamiqa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.