babulka Vloženo 6. Září 2021 Sdílet Vloženo 6. Září 2021 Dobrý den u mého auta mi začala po rozjezdu kmitat ručička rychloměru a rozsvítila se kontrolka ABS VAG nic nehlásí. Dělá to po celou dobu jízdy. Nevěděl by někdo prosím co by to mohlo zbůsobit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 7. Září 2021 Sdílet Vloženo 7. Září 2021 Pokud svítí kontrolka ABS, tak VAG musí nějakou chybu hlásit. Pravděpodobně bude vadné čidlo ABS na jednom z kol. U aut s ABS je tachosignál odvozen z čidel od ABS. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 7. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2021 7 hours ago, Dula said: Pokud svítí kontrolka ABS, tak VAG musí nějakou chybu hlásit. Pravděpodobně bude vadné čidlo ABS na jednom z kol. U aut s ABS je tachosignál odvozen z čidel od ABS. VAG nic nenahlásil. Mám kkl kabel a VAG 304 a v jednotce ABS žádná chyba není. ABS po nastartování nesvítí ,rozsvítí se až se auto rozjede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 7. Září 2021 Sdílet Vloženo 7. Září 2021 Tak za jízdy stálou rychlostí načti blok měřených hodnot 001. V jednotlivých polích se zobrazuje rychlost každého kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 7. Září 2021 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2021 To mě taky napadlo👍Jen nemám kompl s baterkou a jsem závislý na prodlužovačce😟Jedine co mě napadlo tak podložit přední kola do vzduchu ,nebo k někomu na zvedák ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.