Přejít na obsah

Osvetleni pri vystupovani


Host RampaMcqak

Doporučené příspěvky

Já tam měl jen odrazku a žádný světlo. U pár aut jsem viděl, že když otevřeli jedny dveře, tak se to rozsvítilo i na druhých, a to se mi zdá jako blbost. Nevím, jestli je to tak z originálu, ale já to udělal prostě tak, že jsem to osvětlení připojil na 12V a přes spínač v zámku se to ukostřuje, takže každý dveře zvlášť.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahaa ;)

Som sa pytal preto, lebo by som to LED osvetlenie dal aj na zadné dvere a pride mi dost nelogické, ked otvorím iba vodičove dvere, že by to potom svietilo na všetkých dverách súčasne. Cez ten spínač vo dverách to už má logiku. Svieti iba na dverách ktoré sa otvoria. hmm... rozumné :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tedy pánové, asi jsem elektrikárske jelito, ale kdyz otevru i zadnim dvere, tak se mi rozsviti vnitrni osvetleni a tim padem by se rozsvitily i lampicky ve vsech dverích.

asi by se muselo odkudsi privest samostatne napajeni.

Nevite nekdo co spinaji ty kontakty ve dverich. Jestli + nebo - :help: ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Keď otvoríš zadné dvere tak ti nebudú svietiť aj ostatné dvere. Teda podla toho ako to napojíš ale tak určite nie. Káble sa dajú natiahnuť aj zo zapalovača do dverí. ja mám porobené podsvietenie pod nohami vpredu aj vzadu a good. Napojil som tam PC neony a spokojnosť. a mám ich aj vonku a dosť dobré. Nie také ako origo ale za tú cenu. Ak niekto bude zháňať tak nech my napíše. Zo slovenska

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím škodovkáři,

chystám se osvětlit nástupní prostor zespod tapecu dveří, ale zatím jsem se v tom nějak moc nevrtal a nevím, jestli mám do dveří od výroby natažený nějaký stálý +, na které bych se chytil. Mám Classic model. rok 2006 se "švihadly" a centrál. Poraďte prosím někdo, jestli tam je natažený stálý + a příp. kde se napojit. Díky.

Editováno: , autor: Mates1.2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stálé + tam je jenom pokud máš el. okna.. takže není... natáhni to z pod palubovku ze svorkovnice 30.. jsou tam silové červené kabely.. lépe teda to natáhni ještě přes pojistku.. Počítej s tím, že budeš muset sundat plech dveří a ten je u faceliftu přinýtovaný, takže odvrtat... pokud se ti to teda nějak nepovede protáhnout pod plechem, což teda přeju hodně štěstí

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mates a zo mi chceš povedať že classic, nemá ani svetielko na tapacíri ktoré svieti pri otvrených dverách?

Ak ho máš, natiahni tých 12V z toho, nemusíš dávať dole plech dverí. Dokonca ani tapacíre. Stačí dole povoliť 3x torx a na led ti prístup bude v pohode stačiť.

Mám to tiež tak spravené. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro Royce:

Tak kabely jsem protáhl do dveří a s pomocí struny plynu ze Š-120 jsem nemusel nic sundávat a bylo to otázkou vteřin, do svorkovnic ve sloupku jsem použil podle návodu tady na fóru mini ISO piny a obsadil jsem volné pozice ve svorkovnicích. Dnes jsem sehnal klasické ISO piny pro pojistkový box, teď budu pokračovat v natahování kabeláže přes pojistky. Teda je tam přístup pěkně na h...o, ale snad se dostanu na vedení 30, potřebuji odtud natáhnout několik obvodů (osvětlení dveří, osvětlení pod palubkou, zásuvka v kufru) tak hurá do toho.

Doufám že k zásuvce v kufru bude stačit natažení 2,5 mm2 kabelu na + a pojistka 25A. (pouze jsem odhadl, protože tam chci používat autochladničku).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenom si cvičně zkus stáhnout okýnko až dolů... mám takový neblahý pocit že ti tam ten kabel bude zavazet...

U té svorky 30, jenom z vrchu sunáš krytku a uvidíš tam několik tlustých červených kabelů, tak prostě přidáš nový s očkem na konci a našroubuješ k nim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem dneska zkusil stahování okna a kabely ničemu nevadí. Trefil jsem se k svazku, který sem byl už protažený pro centrál, zjistil jsem totiž, že centrál, ačkoliv jsem ho měl objednaný při koupi auta z výroby, montovali nejspíš až na prodejně, protože je tam Jablotron a myslím, že ten Škodovka v prvovýrobě nepoužívá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...
  • o 1 rok později...
  • o 1 rok později...

Zdravim, chcel by som sa opytat ohladom vystrazneho svetla na dverach. Kde moze byt chyba ak mi svieti len vtedy ak dam dnuka kluc, nastartujem a ked vypnem motor a otvorim dvere. Ked je kluc vytiahnuty tak vobec nezapne. Napriklad ked DO otvorim auto, nasadam dnuka, tak nesvieti. Nastartujem, prejdem z bodu A do bodu B, otvorim dvere pri vysadani a svieti. Vytiahnem kluc, uz nesvieti. A ked svieti, svieti aj na spolujazdcovej strane, aj napriek tomu, ze dvere ma zavrete. Stretol sa uz niekto s niecim takym. Ak ano, prosim o radu. Dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...