Rodger Vloženo 5. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2021 Zdravím, jelikož jsem si nedávno pořídil S3 206kW 2018, tak postupně obměňuji provozní kapaliny, filtry. Nenašel jsem palivový filtr. Dle mého názoru je asi součástí palivového čerpadla, proto se nemění, ale proč se raději nezeptat. Jinak dle servisní knížky byl měněn olej v DSG (6st.), a v pohonu 4x4 v 67000 km. Zdá se mi to celkem dost pozdě. (Vpředchozím vozidle co jsem měl S2 TDI 125 kW jsem si olej v DSG měnil po cca 40000 km) Vozidlo jsem si kupoval v salonu Škoda v DE, kde bylo taky od začátku servisováno. Chtěl bych znát váš názor, jestli se dá tomu věřit, že je to dělané? Dle mého názoru to dělané je, ale možná má někdo jinou zkušenost. Např. kotouče, desky atd. jsou dle servisní knížky uvedeny jako vyměněné a fakt jsou ... Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2021 Když je předmětem tématu palivový filtr, tak sem tedy nepatří dotazy na DSG, o které jsou témata ve společné části motorové sekce. Tak to respektuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavesMan Vloženo 14. leden 2022 Sdílet Vloženo 14. leden 2022 (editace) @Rodger Máš recht, u SIII 2.0 TSI je filtr integrován do podávacího palivového čerpadla v nádrži a musela by se tudíž vyměnit (nebo minimálně vyndat) celá pumpa z nádrže. A buď vyměnit nebo rozkuchat ... nic levného. Čerstvě diskutováno v Auto Štěpánek. Takže tankovat kvalitní benzín a hlavně ne naftu. ;) Jinak servisní knížce bych věřil, ale otázka je kvalita práce toho autorizáku... Známe to, jak někde (ne)mění oleje, atd... Editováno: 14. leden 2022, autor: DavesMan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.