Filip1996 Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Ahoj, koupil jsem nově Octavii a po týdnu si všímám, že si ta elektronika dělá sama co chce. Když nastartuji, většinou je vše ok. Stává se ale, že mám například nefunkční tempomat nebo proaktivní ochranu cestujících. Jednou mi nenačetl zase front assist ale během jizdy se zapnul. Předchozí 2 se nečetly až po opětovném nastartování. Máte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 Jestli to má digitální palubku a Columbus navrch celkem běžné. V první sérii začátek 2020 je to horší. Buď servis ať aktualizují SW nebo rovnou reklamovat. Mě tady ty hlášky způsobovalo nízké napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip1996 Vloženo 23. Listopad 2021 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2021 No, mám přesně to :D Okej, díky moc za radu. Budu řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.