Skodascalafordaily Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Dobrý deň mám Scalu 1.5 TSI 110KW pred 3 dňami som si všimol že mi nefunguje SS keď som sa pozrel na "stav vozidla" zistil som že mi vypisuje hlášku Spotreba elektriky je vysoká hlášku som neriešil včera som išiel tú istú trasu a hlášku už nevypisovalo. Dnes hlášku vypisovalo zasa. Scalu mám 6 mesiacov a do teraz ta hláška nevypisovala. Škodovku mám prvý krát v živote je táto hláška normálna v zime alebo mám niečo robiť? Budem rád za každú radu ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Je chladno na baterii je to zápřah. Delší jízdou se plně dobije, ale nějaké krátké jízdy nebo po městě je málo a elektronika se jí deaktivací SS snaží co nejvíce dobít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodascalafordaily Vloženo 12. Prosinec 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 Dobre ďakujem za pár dni idem dlhšiu trasu tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 12. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2021 V návodu víceméně popsáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 28. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2021 Změř si napětí baterky po pár hodinách stání. Pokud bude mít 12,2V nebo méně tak baterku dobí! Obzvlášť teď v zimě. Často tu lidi vytahujou kabel SS na mínusu bat. Jestli jezdíš kratší trasy tak za sebe určitě doporučuji. Jsou tu příznivci i odpůrci. Je to na každém. Nikomu to nenutím, ale pod 12,2V půjde baterka po +- 2 letech do kopru. Je toho tu o "inteligentním dobíjení" hodně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 29. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2021 Ještě v jiném vlákně kluci řešily spotřeby zamknuntého a odemčeného auta. Diametrální rozdíl! Tak jestli parkuješ s odemčeným, doporučuji zamykat... Já začnu 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Tak já dnes kontrolka EPC a závada SS, auto má 2 roky/27tis. :( zítra servis, naštěstí dnes bez nouzáku, tak snad to pojede i zítra, takhle rychle se mně ještě žádný auto nepokazilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Ved je to scala ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Žádný detaily o závadě auto nepíše, nefunguje výhřev sedaček, ještě prý někdy nesvítí osvětlení v interiéru, toho jsem si nevšiml. Aktuálně vybírám nový auto a jsem zděšen, nic není skladem. Jak se mně něco pokazí, jde to hned pryč. Do teď měla rekord Ibiza, ta šla po 2,5 letech, Scala ji trumfne :) Hlavně ať se k tomu nepřidá další kontrolka a nouzák, do servisu je to 30km. Chjo, tak dobrý auto vlastnostma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 7. Únor 2022 Sdílet Vloženo 7. Únor 2022 Myslim, ze zajtra to bude OK. Bez hlasky 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 To si razny, ked po prvej vade ide prec. To moju by si predal po tyzdni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Chyba stále trvá. Nesvítí osvětlení interiéru, ani ambientní ani v kufru, nefunguje výhřev sedadel. Tlačítko zamčení a SS naopak svítí naplno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Poistky si presiel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Ne, ale taky mě to napadlo. Ještě mě napadá slabá baterka, ale neměřil jsem. Jedu dnes do servisu, tak se v tom nechci hrabat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Promer baterii, bude vybita. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 @koudy_123snad jo, to by mně nevadilo, ale už to řešit nebudu, počkám na servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal T. Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 U mě se objevila kombinace závady EPC a ACC po startu. Chcípnutí a znovunastartování pomohlo a toto se mi stalo asi 2x během tří měsíců. V servise diagnostika a vyměnili snímač otáček vačkového hřídele - že prý nějaké kusy mohou dělat neplechu. Zatím to jede OK. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 @vormen to ze skladovky nejsou jsem řešil v rijnu a přešel na rocni vozy kde to bylo obdobný. Neco slušného najít je mnoho prosezenych hodin u PC, telefonovani a ježdění po autech, ale povedlo se a jsem zatím moc spokojen. Treba das ještě stávající Scale šanci. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 Takze závada Start Stop s kontrolou ESC, bez nouzáku = přehrání SW řídící jednotky motoru. Snad konečné řešení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Bugár Vloženo 8. Únor 2022 Sdílet Vloženo 8. Únor 2022 před 13 hodinami, Michal T. napsal: U mě se objevila kombinace závady EPC a ACC po startu. Chcípnutí a znovunastartování pomohlo a toto se mi stalo asi 2x během tří měsíců. V servise diagnostika a vyměnili snímač otáček vačkového hřídele - že prý nějaké kusy mohou dělat neplechu. Zatím to jede OK. ahoj... mne sa dnes tiez ECP, ale s porucha start stop systemu, ci co to vyhodilo... a zahadne dnes mi pred tym volal servisak, ze za 21 dni mam vymenu oleja... po zhasnuti motora a znovu nastartovani to obidvoje zmizlo... zajtra tam zbehnem a opytam sa ho, ze ci to je casta zavada... do 22-ho nejdem s tym cakat, ked mam servis dohodnuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedlaa Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 Mě se to stalo taky, 4 měsíce od převzetí auta. Oprava proběhla úplně stejně jako u tebe. Do dnes zatím v pohodě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 11. Únor 2022 Sdílet Vloženo 11. Únor 2022 (editace) @jedlaa tak to mně nějak uteklo, přitom jsem tvoje vlákno pravidelně sledoval, takže přehráli SW a klid, to je dobrá zpráva. Editováno: 11. Únor 2022, autor: vormen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxim12 Vloženo 27. Únor 2023 Sdílet Vloženo 27. Únor 2023 ahoj, me uz prehrali SW trikrat a vymenili na scale 1.0 81kw kde co a ted se me tam objevila uz po treti zavada START-STOP a vysoka spotreba energie pro vozidlo i behem jizdy cca 20km .. a skodovka si s tim nedokaze poradit silenyyyy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.