Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

@Pawouk treba rict ze Viktor Orban dal trvdou stalou cenu. To byla jeho chyba. Cena paliva musi plavat cili 1x na horu a druhy k dolu. V PL takhle je 1x je draz a druhy levnejsi. Vsechno zalezi od ceny za barel. Viktor nedival na cenu paliva za barel a dal svou cenu. V tento zpusob mad'ari trochu spadli pod zeme. Omezene mnozstvi paliva taky nic nedalo.

Ano na Molce musis mit silver level aby neco mit pro sebe. Bo v green levelu ( zacatek) to nic moc. Green level je stejny jako yellow level u @e1. ale za mene bodu. U nas na silver level staci mit 1000 bodu. Tak realne musel jsem uzbirat 550 bodu aby mit silver level. V mem pripade musel jsem natankovat 4, 5 plnich nadrzi premiove benziniky. Molka jako jedina za body a duveru dava penize. U nas slevy jsou podobne, skoro stejne jako u @e1. 

Shell v Polsku ma dale akce 30 grosu. Ona je platna v : ponedli,, stredu, patek, sobotu a nedeli. V utery je v-power95 v cene N95 a v cvrtek nafta. Jestli beres s slevou tak nemas bodu na zakaznikou kartu/aplikace. 

Cetl jsem ze blby Pawlak rika aby lide kupovali palivo bo bude nedostatek tohoto paliva. On ani nevi co rika. To je sireni paniky.

Vloženo (editace)

Tak problém Maďarska, Ruska a Polska je v tom, že můžete mít ve skladech paliva kolik chcete, ale pokud je výhodnější jej prodat v zahraničí než doma, tak to může být problém. Ale uvidíme. 

ORLEN je z poloviny vlastněn Polskou vládou, tak nečekám, že by připouštěl nějaký problém 14 dnů před volbama. Asi to měli spočítáno tak, aby jim vyšlo palivo do voleb. Jenže to nepočítali s tím, že tam bude jezdit tankovat polovina Česka 😀

Takže kupujte, než to zakážou 😀 

Editováno: , autor: Mariacek
Vloženo

Muzeme to prodat komu chceme, Bo penize budou dale v Polsku. Myslim o zisku. 

Mi nevadi że k Polske cerpacaky jezdi Cesi. Tesim se bo v MF budou dodatecne penize z kvuli VATu a zisku z prodani paliva. Orlen bude se taky tesit bo prodava svoje paliva a zisk rostne.

Vloženo

u nas na slovensku momentalne na OLRENke benzin lacnejsi ako diesel. benzin 1,639 a diesel 1,648. kazdopadne zajtra asi zdrazeju totizto ceny urcuje slovnaftka ako hrac c1 na trhu tam stoji teraz benzin 1,710 a diesel o cosi menej. 

Dalioilka a aj Orlen vacsinou porozmyslaju a zdrazeju az den po slovnaftke. Inak zaujimave ze cca niekedy od korony som si vsimol ze shelka zacala byt este o daky 1 centik drahsia ako slovnaft.

Inak mali sme na slovensku siet samoobsluznych cerpaciek oliva-vela ich nebolo ale boli dobre ceny a cca pred rokom ich prave prevzal orlen a teda aspon u nas v ilave to zostalo ako samoobsluzna. uz sa celkom tesim na sluzobnu cestu do chorvatska kde su vraj ceny podobne ako v PL tak kanistre uz nachystane :D

Vloženo (editace)

Benzin 95 a nafta obyčejna stoji obvykle za 5.99 złotych. Při dalnici nebo u vyjezdu z města stoji vice čili je draž :)

Posledni krat jsem tankoval evo plus 100  za 7.03 s slevou. Shell v-power racing byla za 7.29 złotych za 1litr

Editováno: , autor: TOMUS
Vloženo

Ve čtvrtek jsme jeli přes Polsko při cestě na Slovensko a tankovali jsme ve stacji paliw Orlen ve Stary Waliszow za krásných 5.99zl. Včera při cestě zpátky jsem chtěl natankovat na stejném místě a to byla chyba. Byli bez benzínu a asi i bez nafty, před stojany byly kužely, paliva došly. Po cestě jsem ale míjel spousty benzínek které vypadaly že jedou normálně. Natankovali jsme až u hranic ve Šcinawce za 6.05zl. 

Vloženo
W dniu 29.09.2023 o 18:17, TOMUS napisał(a):

Muzeme to prodat komu chceme, Bo penize budou dale v Polsku. Myslim o zisku.

Uz to vidim, jak myslime o zisku. Pisovska vlada mysli o volbech a ne o zisku. Nefantazíruj

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

což znamená cenu těsně nad 40Kč. Věci bohužel nepomáhá ani oslabení koruny vůči zlotému. V sobotu jsem bral LPG na Orlenu v Boguszyně za 2,93 (mimochodem široko daleko nejlevnější v okolí Kudowa-Zdroj, Klodska, Slezských Žabkovic, třeba Kudowka Orlen na hranicích 3,24) a ve finálním přepočtu kurzu banky byl zlotý za 5,91Kč

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...