Nakor Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Půjde dodatečně dodělat ke smartlinku bezdrátové řešení? (Myslím za pomoci originálních součástek, nikoliv pomocí různých cizích krabiček.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blazin95 Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 (editace) Před dvěma měsíci jsem si koupil roční Scalu, kde měl být bezdrátový Smartlink, nakonec se ukázalo, že prodejce měl chybu v popisu a bezdrátový smartlink moje Scala nemá, takže jsem řešil to samé. Prodejce to řešil se Škodovkou, zda se to dá dodělat, ale i podle zdejšího fóra jsem věděl že ne, takže odpověď byla stejná, nicméně Škodovka má prý hodně poptávek na dodělání bezdrátového smartlinku, takže už na tom pracují a do konce roku by mělo být řešení a mělo by to tedy jít. Také jsem už zde na fóru četl, že někomu to již v AS dodělali, cena byla teda brutální (asi 7 tisíc myslím - a v ceníku při konfiguraci je to 1.100,- Kč :D), ale teď nemohu najít ten příspěvek... Editováno: 24. Březen 2022, autor: Blazin95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakor Vloženo 24. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 To je dobrá zpráva, díky. 7 tisíc bych za to nedal, ale třeba polovinu jo, tak snad to časem dopadne. Do té doby budu drátovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Ta cena bude obsahovat spoustu práce. Četl jsem, že se musí vyměnit i anténa a vedení k ní (phonebox s bezdrátovým nabíjením obsahuje i zesilovač pro anténu - asi kvůli GPS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 24. Březen 2022 Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Ten příspěvek je tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nakor Vloženo 24. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2022 Většina toho se ale týká bezdrátového nabíjení, ale to nepotřebuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 https://eshop.skoda-auto.sk/sk_SK/smartlink-wlan/p/6VA054830B + cca 40 eur aktivacia v skoda servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 2. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2023 a ještě doplním o českou stránku : https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/smartlink-wlan-rozsireni-/p/6VA054830B?fbclid=IwAR1aC-QOuEpsmwqNYQsJMhOoWC_kBa6rNtfOMsADKOWyu069ujSvr265-fw + cca 1.000,- za aktivaci ve škodovce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob_ Vloženo 5. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2023 Tento produkt není určený pro vozy vyrobené od KT 40/2022 s těmito MIB jednotkami: 654 035 871K, 654 035 869J a 654 035 869K; 5E3 035 871D a 5E3 035 869D..... ..do čehož krásně spadá moje s Bolerem a 654 035 869K, takže mám stejně smůlu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KateCZ Vloženo 27. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2023 Máme Fabii 4 od 01/23 a dodali ji bez bezdrátového smartlinku, prý nejsou komponenty 😕 Ptala jsem se na infolince jestli to půjde dodělat, bylo mi sděleno, že na tom pracují, ale zatím to nejde. Tak kdyby se vám někdy podařilo získat nové info, sem s ním! Taky čekám na řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 27. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2023 @KateCZ volat na infolinku je zcela zbytečné, tam se člověk nikdy nic nedozví 🙂 oni na tom už pracovali a výsledkem je právě ta dodělávka, ale bohužel se netýká Bolera vyrobené od 40/KT 2022 viz ty čísla zařízení..pokud máte toto číslo, tak to vypadá na definitivní smolík.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KateCZ Vloženo 27. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2023 To je teď nové? V únoru 23 říkali, že nic není. A je mi to tedy stejně prd platné, mám Amundsena 🙈 Jinak to stejně nechápu…píšou aktivační klíč což mi zní jako věc softwaru a ne hardwaru. Pokud mi tam chybí čip tak můžu aktivovat do aleluja když není co 🤷🏻♀️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 27. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2023 tohle vylezlo ven k dodělání někdy o prázdninách, přesně už to nevím, takže na tom skutečně pracovali, ale bohužel ne pro všechny..a pokud máš Amundsen, tak je zbytečné to řešit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 A nema Amundsen ten potrebny WLAN standartne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KateCZ Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 před 46 minutami, Patrik1971 napsal: A nema Amundsen ten potrebny WLAN standartne? Ne 😕 Bylo to za příplatek. SmartLink + se to myslím jmenovalo. Nechala jsem si kvůli tomu dát i dobíjecí šuplík. Až při předávce auta, když jsem se zeptala, mi řekli, že tam bezdrátový SmartLink není, že nejsou komponenty 😤 No, asi jak na která auta 🤬 Takže telefon standardně přes Bluetooth ale CarPlay jen přes kabel 😡 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 (editace) No ja mam sice v Scale 09/2022 iba Bolero a tiez bolo oproti zadaniu do vyroby kvoli chybajucemu polovodicu/cipu vyrobene bez bezdrotoveho smartlinku a aj bola na auto poskytnuta zlava tusim 12 eur,ale nasledne som si ho aktivacnym klucom daval aktivovat par mesiacov dozadu a teraz uz fungujem vpoho bezdrotovo....takze neznamena ze tam chybal a uz je to stratene. Editováno: 28. Listopad 2023, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2023 @KateCZ příspěvek přímo nad sebou se necituje, viz pravidla fóra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanSda00 Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Info, mám novou Fabii IV s Bolerem bez škodováckých map a navigace a jen s drátovým připojením na Android Auto. Po zakoupení AAWirless během pár okamžiků spojeno a už jezdím bezdrátově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KateCZ Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Mně Škoda sdělila že to nelze (Amundsen). Když jsem se ptala co s tím tedy, jestli výměna Infotainmentu tak mi odpověděli viz níže. Úplně mi to nedává smysl a budu se s nimi dohadovat dál 🤦🏻♀️ Děkujeme za Váš email a mrzí nás, že nesouhlasíte s poskytnutým vyjádřením. K uvedené záležitosti si dovolujeme doplnit, že záměna infotainmentu vozidla není z technického hlediska možná: odlišné HW provedení, odlišná elektroinstalace, kompatibilita s okolními jednotkami, rozdílnost PR čísel, ochrana komponent, licenční výbavy a SW konfigurace okolních jednotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února @KateCZ jestliže to auto nemá výbavu z výroby, a jedno období skutečně nebyly komponenty, tak to do auta už nikdo nedostane. Tak jak píše, předpokládám že někdo z infolinky ze škodovky. Dej sem nebo do SZ VINko, kouknu schválně jak je na tom teď aktuálně stav s aktivací po dokoupení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KateCZ Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února SmartLink + byl objednán, ale nedodán z důvodu nedostatku čipů. Oznámili mi to až při dodávce (čekačka 15měsíců). Kdyby mi řekli, že se výroba prodlouží třeba o půl roku tak počkám. Ale neřekli nic 😕 Bez bezdrátu bych to auto nikdy neobjednala. Navíc mi na infolince řekli, že SmartLink + a bezdrátový CarPlay není stejný pojem, což už mi vůbec nedává smysl. VIN posílám SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února (editace) @KateCZ Podle VINka máš PR číslo smartlinku 9WT, číslo jednotky MIB 3V0035816L. Ale bohužel máš Amundsena s PR číslem 8AR. Takže to opravdu nepůjde. Editováno: 7. Února, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KateCZ Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Tak ať mi ten infotainment vymění, to taky nejde? Jak si vůbec můžou něco takového dovolit? 😤 Jsem z toho totálně zoufalá. Navíc máme iPhone 11 a 15, takže 2 kabely. 🤦🏻♀️ Přes kabel jsem měla připojený telefon už ve Fabii 1 (vyměněné rádio) a nikdy jsem si nemyslela, že s kabely budu bojovat i u nového auta v roce 2024 🤬 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února (editace) To vážně z důvodu navázání spousty dalších jednotek a systémů v autě nejde. Na tohle bohužel nová auta nejsou dělaná. Můžeš se s nima hádat, dohadovat, domlouvat, ale do tohodle auta to nedostaneš. Jestli ti na tom stojí bytí a nebyti, tak můžeš auto vyměnit. V jiném případě holt drátová technologie. Editováno: 7. Února, autor: lucky.jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února Nebo použit něco jako je to AAwireles a tím si rozšířit funkcionalitu o bezdrátové připojení. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.