Tjiug Vloženo 27. Březen 2022 Sdílet Vloženo 27. Březen 2022 Zdravím pánové , chci se zeptat ..nikde jsem neviděl na krátké Fábce IV na střeše rakev a ani hagusy ... Dá se to nějak řešit ,když nejsou hagusy na autě z výroby??? Dík za info . Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 27. Březen 2022 Sdílet Vloženo 27. Březen 2022 Obávám se že to bude stejně jako u krátké F3. Hagusy nepůjdou, protože na to není strecha pripravena. Pricniky jsou na trnech ve dveřích. Tim pro mě F4 padá:( když zarizli kombi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tjiug Vloženo 27. Březen 2022 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2022 Jo jo , přesně . Nikdy jsem nepochopil jak se mohli zbavit (pro mně) nej auta pro českou menší rodinu. Dík, mrknu na příčníky do dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny. Vloženo 29. Březen 2022 Sdílet Vloženo 29. Březen 2022 Protože místo Fabie combi je Scala, která je ještě o 11cm delší než Fabie 3 combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 30. Březen 2022 Sdílet Vloženo 30. Březen 2022 Ale taky bez hagusu. A kufr mi přijde min prakticky nez u kombi. Nejlevnější s hagusy je kamiq a to je parodie na kufr. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Aky je problem namontovat pricniky do dveri miesto na hagusy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Pokud pominu nákup nových tuhle patek. Tak to ze se mi nelíbí ten způsob a to jak to ovlivňuje tvar tesneni na dverich. Možná je to můj psychicky blok ale dlouhodobě to vliv na tvar těsnění musí mít.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 31. Březen 2022 Sdílet Vloženo 31. Březen 2022 Pokial mas pricniky len na dobu, ktoru potrebujes, tak tesnenie sa vrati do povodneho stavu bez akejkolvek deformacie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.