tomask Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 (editace) Uz brzy nastane doba kdy muzu byt radnym clenem Vaseho klubu octavianu, jelikoz po dlouhem premysleni moje srdce spocinulo nad OII RS TDI s 18"ti palcovejma kolesama.... Jenom zatim nevim jestli normalni ci kombajn....a jestli cernou nebo zlutou.... Co vy na to??? Ktera se Vam libi?? Nemate nekdo fotky OII RS v cerne barve ??? Tady na foru jsem zatim zahledl zlutou, ktera je opravdu moc pekna....ale ja vzdycky tihnul k cernym autum, takze to bude asi nejpravdepodobnejsi barva... Ale jeste nikde jsem to v cerne nevidel v realu..... Editováno: 23. Listopad 2006, autor: tomask Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2006 Osobne bych volil TFSI v Race Blue, ale ono je to asi uplne jedno, rekl bych, ze jsou povedeny vsechny varianty A pokud vybiras jen mezi cernou a zlutou, volil bych cernou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomask Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 na hrani je jiste TFSI nejlepsi volba...ale potrebuju s tim i jezdit pracovne, coz znamena 30-40 tisic rocne....takze jdu do nafty.... Cerna je jasny favorit, jenom jsem to porad nikde nevidel na zivo ani na fotce....nemate nekdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Pár černých jsem vygooglil: Mrkni sem a další: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Cerna perlet v kombajnu....nadherna zalezitost...vubec bych nevahal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) Pokud nebudes potrebovat tahat naky extra naklady, tak liftback bohate postaci kufr ma obrovskej, osobne se me i vic libi liftback a rozhodne se s nim lip jezdi. K motoru, sam taky vic najezdim, takze bych volil rozhodne TDI, tahne vo hodne lip, z benzinu jsem moc nadsenej nebyl, ale zvuk ma peknej a ze nemusis kvaltovat to taky neni spatny. Cerna se me taky moc libi, ale zaniknou v ni vsechny detaily a ORSII je uz tak oproti jednicce celkem umirnena, taze bych volil radsi nakou vyraznejsi, libi se me ta modra, cerna me prijde jako takova seda mys. K tem 18tkam vypadaj super, ale zvaz na jakej silnicich jezdis, ta benzinova ve ktery sem jel byla taky na 18tkach a mela tendenci odskakovat na nekvlalitni vozovce, coz bylo celkem neprijemny, sirsi stejne nejsou, takze na jizdu ti nic neprinesou, krome valiveho odporu a brzdy se taky vice zapotej... Editováno: 24. Listopad 2006, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 já jen lituju, že v době, kdy jsem auto kupoval ještě RS v TDI nebyla "venku". Za peníze, co mě to už stálo, abych si jí v duchu RS předělal, bych jí už dneska měl. A k barvě : jede-li po silnici černá, stříbrná, červená nebo modrá OII RS, je to z dálky pořád jen běžná Octavia. Pokud ale jede žlutá, je to i z velký dálky RS. Asi je hezčí jako limuzína, než kombik, ale já rozhodně žlutou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 (editace) Barva? Zluta nebo bílá! Vypadaji fakt super! Editováno: 24. Listopad 2006, autor: Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Kdybych si já mohl vybrat, volil bych modrou Race metalízu v kombíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Kdybych si já mohl vybrat, volil bych modrou Race metalízu v kombíku Souhlas ..... ale jedine BENZIN !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Taky bych byl pro benzin,ale to je kazdyho vec a ve tvem pripade naftu chapu..Jinak ja bych vzal zlutou!!To je nejlepsi barva a cernych jezdi mraky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Já bych se rozhodoval mezi bílým a černým kombajnem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomask Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 No je pravda ze kdyz jsem se ptal pritelkyne jakou barvu tak hned rekla zlutou...... Ted kdyz jsem videla ale tu cernou na tech fotkach, tak bych rekl ze je to aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....moc peknyyyyyyyyyyyyyyyyy..... ale to nejsou origo kola, co???? Jinak co se tyka drncani, tak jsem zvyklej, mam uz podvozek poladenej dost do tvrda na svem soucasnem aute...a jezdim na 17" kolech....a vyklepanej sem az dost...myslim si ze ta OII RS bude mekci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 mno, uz to tu bylo napsany. ve chvili, kdy bych si vybiral RS, tak jedine zluta, modra nebo cervena. i z tech fotek co jsou tady se mi potvrdilo, ze cerna barva naprosto utlumi detaily, ktery delaj z RS RS(viz druhe foto odspodu- to vypada jak seriova OII). motor jsi rozhodlej, nicmene se mi nezda to, jak psal Jaster, ze TDI tahne vic jak TFSI, ale to je asi vec nazoru. pokud jde o kola(ano, ty na fotkach nejsou origo, navic mam pocit, ze uz to jsou 19ky), tak jednoznacne 18ky. nejaky odskakovani vubec nepozoruju(pravda, nemam RS podvozek) a komfort je taky naprosto v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomask Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 no a nejake fotky zlute by nebyly???? zacinam vahat, jestli by precijenom nebyla ta zluta lepsi... koukal jsem na nejakou fotku auta Diamanta tady na foru, a vypada to opravdu dost dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 no a nejake fotky zlute by nebyly???? zacinam vahat, jestli by precijenom nebyla ta zluta lepsi...koukal jsem na nejakou fotku auta Diamanta tady na foru, a vypada to opravdu dost dobre... Žlutou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Urcite zlutou, ta kocka je darek SKODY AUTO , i kdyz v konfiguratoru neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomask Vloženo 24. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 tak ta vypada opravdu moc dobre....ta oktavka samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 tak ta vypada opravdu moc dobre....ta oktavka samozrejme Takovou nemá ani DIAMANT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 Kulaté mlhovky a kočičí oči upoutají na obou, žlutá září a je moc pěkná..černá je decentní..taky moc pěkná.. Sice nemám RS, ale jsem moc rád, že mám barvu, kterou moc nepotkávám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2006 to je prave ono, černá je decentni. RS ale nema bejt decentni! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Záleží, jestli pro majitele nebo okolí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 Já kdybych si kupoval OII RS tak jedině bílý liftback. Lahoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 ja bych jasne a bez vahani volil modryho kombika jinak jen tise zavidim, taky bych si chtel vybirat RSko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 25. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2006 hehe, pokud máš rád když se za tebou otáčí lidi, pak vol žlutou - je hodně výrazná a tuze pěkná černá je hodně luxusní barva, ale nebudí takovou pozornost u lidu a proto jí mám na svém autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.