MIgráček Vloženo 28. Února Sdílet Vloženo 28. Února A nebo pro zahraniční trhy, kde tohle vůbec neřeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenadis Vloženo 28. Února Sdílet Vloženo 28. Února Hlavně je to vizualizace. Počkal bych na to, jak to bude vypadat reálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid1.0 Vloženo 1. Března Autor Sdílet Vloženo 1. Března 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pedro32 Vloženo 1. Března Sdílet Vloženo 1. Března (editace) Ta guma / plast ve spodní části nárazníku + absence mlhovek mě nutí napsat - "nic moc" Hlavně takhle v detailu. Jediné co bych bral je ten větší infotainment a s otazníkem ta světla. Nevypadají špatně. Jinak mi nepřijde, že by se ve FL něco změnilo nebo změnilo k lepšímu. Editováno: 1. Března, autor: Pedro32 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenal_cz Vloženo 1. Března Sdílet Vloženo 1. Března Diky za fotky. Zatim jsem FL nazivo nevidel 🙂, ale porad se mi proste ten design prednich svetel nelibi. A na zaklade novejsich, nestudiovych fotek myslim, ze nazor nezmenim. Proste ty linie DRL jsou nesoumerne, nejsou ve stejnem uhlu a jeste ta linka dolu do narazniku... (Uz na ruzny uhel predFL DRL jsem si chvili zvykal :-)) Ty plasty okolo toho vykousnuteho svetla, ruzne sklony casti atd. 😞 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martind_ Vloženo 2. Března Sdílet Vloženo 2. Března Musím říct, že hezké, jediné co nechápu proč variantě RS nedají pohon 4x4 - protože přední náhon na tak velký výkon je hloupost. Čtyřkolka je lepší skoro v každé situaci... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djek Vloženo 4. Března Sdílet Vloženo 4. Března Nema nahodou nekdo info ze Skodovky kdy bude mozne objednavat/konfigurovat FL 1.5tsi DSG? Od dealera jsem se nic nedozvedel, diky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timatko Vloženo 5. Března Sdílet Vloženo 5. Března Taky mě eminentně zajímá, kdy půjde objednat benzin s DSG… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Už je v konfigurátoru DSG 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martind_ Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Neví někdo proč už nebudou dělat variantu Scout? z mého pohledu nejlepší O4 ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timatko Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března před 11 hodinami, bunicek napsal: Už je v konfigurátoru DSG Díky za info. Zrovna jsem na to taky narazil. Nevíte, proč nemůže být v CZ konfigurátoru normální výběr jako v tom německém? Ať si klidně dají First edition, ale proč není možné dodat tažné, winter packet a další. My jsme fakt trh 3. světa i pro “tuzemskou” automobilku. Nechápu… Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 8. Března Sdílet Vloženo 8. Března Vážně o O IV FL uvažuju, možná by mi vyhovovala výbava First Edition Ultimate. Konfigurátor nevypisuje celou výbavu, a to co uvádí mi přijde částečně v rozporu, než jak je psaná výbava v ceníku. Těžko se mi to porovnává a aktuálním modelem, zejména v oblasti asistentů. Nevím, jestli nemám počkat na standardní nabídku v konfigurátoru. Než bych si O IV objednal, bylo by nejlepší, kdybych jí mohl někde vidět na vlastní oči. Neví někdo, kdy bude u prodejců alespoň jako předváděčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bunicek Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djek Vloženo 9. Března Sdílet Vloženo 9. Března jo pridali akorat to DSG, ale 18 kola uz ne, kazdopadne mam info od dealera ze snad do 3 tydnu by mel byt Style v konfiguratoru, ale je to info bez zaruky samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martind_ Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Nevíte někdy kdy půjde vzít RS a jak dlouho může trvat výroba? rozhodl jsem se, že ji beru pro přítelkyni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 27. Března Sdílet Vloženo 27. Března Nový ceník - cena od 629.900,-. RS bude v druhé polovině roku. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kusiks Vloženo 27. Března Sdílet Vloženo 27. Března Bohužel nejde prozatím nakonfigurovat zvláštní lakování. 😮💨 Nevíte někdo kdy to bude možné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 27. Března Sdílet Vloženo 27. Března A taky vypadlo nezávislé topení 👎 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 28. Března Sdílet Vloženo 28. Března Bude tam, jen ho nějaký "šikula" zapomněl nakliknout do konfigurátoru. Ale neboj, tato politování hodná věc se ve Škodovce děje maximálně jednou za deset let. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 28. Března Sdílet Vloženo 28. Března Není ani v ceníku (minulý měsíc bylo) a ani prodejce ho pro FL nemá v nabídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Března Sdílet Vloženo 28. Března Buď je to jako obvykle dočasný stav související s náběhem FL nebo možná fleetovou lakovnu už kuchnou úplně. Superb se montuje na Slovensku, u jiných modelů zvláštní lakování při generační obměně ani nenaběhlo. Přece je potřeba "redukovat komplexitu". Takže se budou vydávat cynické PR články o podpoře rozmanitosti, ale barvy budou za chvilku tři.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kusiks Vloženo 29. Března Sdílet Vloženo 29. Března (editace) Co se týče toho lakování, tak na infolince mi řekli, že informace o dostupnosti zvláštního lakování není známá. Takže neví, nebo spíš nechcou říct, zda bude a kdy, či jestli nebude vůbec. To samé mi řekl dealer. Nechápu tenhle přístup. Podle mně určitě dobře ví jak to s ním je nebo bude. Akorát to z nějakého důvodu tají. Jsem ochotný počkat jak se situace vyvrbí, ale určitě ne půl roku. Před faceliftová verze už nejde objednat. Editováno: 29. Března, autor: kusiks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maty88 Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna Tak zvláštní lakování je už v konfigurátoru, nezávislé topení stále ne :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zzzzz Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna (editace) K First Edition Ultimate nepřidali ani zvláštní lak Nezávislé si můžou nakliknout jen němci... Editováno: 4. Dubna, autor: Zzzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KennyMc Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna To je docela škoda. First Edition Ultimate mi jinak docela vyhovuje a asi půjdu příští týden objednat. Autosalon má dostat předváděčku cca za 14 dní, ale nerad bych čekal tak dlouho, až to nepůjde objednat. Když jsem zkusil konfigurovat Top Selection, tak jsem byl s nižší výbavou (ani nejde úplně dorovnat s First Edition - anebo popis výbavy nedokážu úplně porovnat) na vyšší ceně. Ještě jsem zjistil, že součástí výbavy není asistent vyparkování. Na Scale ho mám a při vyjíždění z řady je to dobrý pomocník. Určitě lepší, než např. povinné hlídání únavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.