Červen 12, 20214 r Půl roku starou jetou Oktávku, kterou jako předváděcí vůz vůbec nikdo nešetřil, za 1,16 milionu, by koupil jen blázen
Červen 12, 20214 r @kozakm a nakonec se za tu cenu stejně prodá. Jak se říká : "Každá věc má svého kupce. " Upraveno Červen 12, 20214 r od LukášCBR
Červenec 25, 20214 r To jo. Na jeho test jsem čekal, baví mě jeho videa sledovat. Už aby byl duben 2022 😅
Srpen 29, 20214 r https://m.autorevue.cz/skoda-octavia-20-tsi-180-kw-2021-grand-tourer-v-domacich-barvach--testy#part=1
Srpen 29, 20214 r Kluci, těšil jsem se že si přečtu "Dálkový test" jak to třeba kdysi dělal SM kdy jezdilo několik řidičů a najeli v kuse třeba 10 000km. Tak otevřu link a hele - čtu "reportáž" z dovolené. 12 let jezdím takhle do Vieste, 1600km, předtím až na Capo Vaticano, snad 2000km jeden směr. V životě by mne nenapadlo o tom napsat článek jako o dálkovém testu svého auta. A to jsem třeba jel s plně naloženou céčkovou Vectrou combi někdy v roce 2009 s ukazovanou vnější teplotou 42°C po 6-ti pruhové dálnici z Neapolu do Říma v hodně rychlém tempu. No jo, ale RS jsem neměl. Jsem rád že "testovatel" dojel bez poruchy oběma směry.
Srpen 29, 20214 r Od 26.8. změna v ceníku: combi RS 2,0 TDI 147 kW 4x4 o 10 tisíc Kč dražší oproti předchozímu ceníku. Jaký je důvod změny pouze u této varianty jsem nepostřehl.
Srpen 29, 20214 r před 1 hodinou, OpelInsi napsal: Kluci, těšil jsem se že si přečtu "Dálkový test" jak to třeba kdysi dělal SM kdy jezdilo několik řidičů a najeli v kuse třeba 10 000km. Takový test s Octavií nikdo neudělá. To je vhodné pro segment B. Octavia má dávno pověst auta na dálky, u čtvrté generace vypilovali hluk a komfort.
Srpen 30, 20214 r "Pověst auta na dálky" měli i Wartburgy a Trabanty - tisíce jich každý rok jelo od Berlína, Magdeburgu, Karl-Marx-Stadtu (pokud ti něco tohle město říká) až do Sozopolu. Více než 2000km táhli za sebou na tu dobu obrovské obytné přívěsy, na střechách 2 i 3 windsurfy... No nic. Myslel jsem, že se zamyslíš. Nevadí. Je dobře, že si spokojen s tím co máš. Ale v žádném případě být tebou bych si nesednul do auta, které by potenciálně mohlo být lepší než O4 (ani nemluvím o drahých autech ale třeba by jsi si zkusil někde posed v opravdové AGR sedačce nebo viděl v noci slušně funkční matrix světla). Buď bys musel dlouho hledat jak si před sebou obhájit to svoje a prominout mu co nedopilovali nebo co je horší a nepřeji to nikomu můžeš skončit s těžkou depresí. Ať se ti daří, přeji hodně kilometrů bez závad a nehod.
Srpen 30, 20214 r Ty Matrix mohou být dobré, ale pár videí, jak nefunguje to přepínání dálková/tlumená. Měl jsem to v Toyotě a ty jsou s elektronikou na vyšší úrovni a také to moc nefungovalo. S Matrix jsem jel, ale nevadí mi ani halogen vidím krásně.
Srpen 31, 20214 r V 29. 5. 2021 na 23:30, Mics0d napsal: Ta žlutá takhle na fotkách je nádherná. :o Jen ohledně předešlého témata RSko v TSI a v iV, tak ohledně té elektriky. Koukal jsem na mnoho testů, protože sám teď přemýšlím nad octavií a každý tam říkal, že 2-3x na to ze začátku pořádně šlápnul a pak ta elektrika nedávala už 100% výkon, ale třeba jen 60%. Jedná se o to a to je i oficiálně od škody prý, že motor ze začátku vydá nad rámec výkonu a pak se zpomalí skrze unavení. Takže i když člověk má dojezd na elektriku kolik chce, tak stejně po celou dobu nemá 100% výkon od toho elektra. To jen tak k tomu jak se řešilo, že 60km je dost za sportovní jízdu. @Mics0d No mám supa IV a to co píšeš výše asi nebude pravda. 100% elektro výkonu mám k dispozici v řezimu sport i zcela vybité baterce. Kolikrát jsem předjížděl a baterka 0% a boost tam vždy byl. I kdybych jezdil pořád na sport režim, tak 100% elektriky a 100% motoru mám jen při kick downu. Samozřejmně když to uděláte několikrát za sebou při 0% baterky, tak auto si samo začne akumulátor dobíjet celkem intenzivně. Kapacita baterky je 13,4kwh a využitelných je 10,4kwh - ty 3kwh jsou rezerva asi pro tyto případy a i pro kapacitní pokes časem asi.....
Srpen 31, 20214 r Jak víš, žes měl boost? Protože to indikovala kontrolka, nebo protože bylo něco jinak (zjevně na jiném kusu asfaltu na docela jiných podmínek)? Nebo to srovnáváš s autem se stejným motorem bez baterky? Ani se nedivím, že hybrid vytuhne a pak z EV nedá 100%. Zaprvé je předem dáno, kolik kickodwnů ten systém snese. Určitě se najdou lidi, kteří by vyčerpali životnost baterie za týden (ne kapacitu, životnost). Zadruhé - každý kickdown extrémně zatíží baterii (viz první bod), ta vydává značné teplo, aby v zápětí začala vydávat další teplo, při dobíjení. Nevím, jak je řešeno chlazení, dost o něm pochybuji. Řešením je tedy používat tu EV část s rozumem a nenechat ji vybít. Protože pak se stane přesně to, co zabije studený spalovací motor - automatický start třeba při 90 km/h nebo prudké akceleraci. Upraveno Srpen 31, 20214 r od bouchy
Srpen 31, 20214 r Zkusím odpovědět: Jak víš, žes měl boost? ano indikace na virtual kokpitu, sešláplý kickdown,režim sport, možná kickdown a boost jde u všech jizdních režimů - nevím nezkoušel jsem Ani se nedivím, že hybrid vytuhne a pak z EV nedá 100%. Zaprvé je předem dáno, kolik kickodwnů ten systém snese. Určitě se najdou lidi, kteří by vyčerpali životnost baterie za týden (ne kapacitu, životnost). nikdy jsem nezkoušel třebas předjet ,zařadit, předjet - tj.několik kickdownu za sebou - kolik system snese asi nikdo neví ale na baterku to bude nápor a nic v dobrém pro životnost Zadruhé - každý kickdown extrémně zatíží baterii (viz první bod), ta vydává značné teplo, aby v zápětí začala vydávat další teplo, při dobíjení. Nevím, jak je řešeno chlazení, dost o něm pochybuji. neumím odpovědět, tohle asi by ti řekli jen v ŠA. Ale při nabíjení doma se baterka chladí - jede ventilátor. Baterie má samostatné chlazení - nějak to fungovat bude, detaily se asi běžný člověk nedoví, důležité je že se to nějak chladí řešením je tedy používat tu EV část s rozumem a nenechat ji vybít. Protože pak se stane přesně to, co zabije studený spalovací motor - automatický start třeba při 90 km/h nebo prudké akceleraci. přesně jak říkáš - s rozumem, nikdy nedávám kickdown při studeném motoru.
Srpen 31, 20214 r Tak to mě trochu zajímá - kde se nachází ten ventilátor? U baterek, vzadu? Pak by dávalo smysl, že za jízdy se to bude chladit líp.
Září 1, 20214 r No právě při nabíjení jede ventilátor ve předu v masce. Zkoumal jsem odkud to hučí, ležel jsem pod autem a bylo to zepředu. Asi to bude hlavní ventilátor, jiný tam nebude. Za baterkama vzadu je nádrž.
Září 1, 20214 r U Toyoty HSD byl téměř bezhlučný ventilátor ještě nad bateriemi v interiéru pod LZ sedákem, ale plastovou mřížku by si viděl hned.
Září 1, 20214 r před 1 hodinou, Michal B. napsal: Asi to bude hlavní ventilátor, jiný tam nebude. Za baterkama vzadu je nádrž. Takže water cooling, nice (y) Takže musí běžet i pumpa (která třeba běží během dochlazování turba po vypnutí motoru...) Jen jestli to není trošičku overkill u auta (snad to platí v tomto tématu), které je mHEV a nic jiného, jen má naprosto zbytečnou zásuvku, se kterou se pak tváří jako PHEV. Upraveno Září 1, 20214 r od bouchy
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.