Publikováno Prosinec 4, 200618 r Ahoj mám dotázek ,nedávno sem jel v superbu a když jsem máčkl na climatron tak tlačítko tak se ozvalo pípnutí. Dá se tahle věc nastavit i u starý octy mám rok 00 ještě stará tvář. Dík za rady. Miko
Prosinec 10, 200618 r no možná by to šlo. Sup má ten samej climatronik co Octa. má i stejný budíky (jen jinej obal) ale zjistit tu změnu. jel jsem v Supu a nic nepípalo tak nevím
Prosinec 10, 200618 r Také jsem si toho u Superba všimnul, při stisku tlačítka na climatronicu se ozve pípnutí. V Octavii mi to climatronic nedělá, zatím nevím co je u Superba za změnu.
Prosinec 12, 200618 r u Supa se dá dvouhmatem fce. signalizace zapnout a vypnout econ+defr. Copak myslíš tím tlačítkem defr?
Prosinec 12, 200618 r nedá se to.Sup má uplně jinou jednotku Climatroniku.jiné konektory.už jsem se o to zajímal.
Prosinec 12, 200618 r nedá se to.Sup má uplně jinou jednotku Climatroniku.jiné konektory.už jsem se o to zajímal. A jde to pípání u Superbu vypnout jak psal Remus by skoda?
Prosinec 12, 200618 r to nevím,ale je to nějaký dvouhmat.mám to popsané v příručce Climatroniku,ale nemám to u sebe
Leden 4, 200718 r U supa se to zapne nebo vypne dvojhmatem na klimatroniku mám dojem že to bylo levé spodní krajní a levé horní krajní nějak tak nesedím v autě tak si to přesně nepamatuju.Samozřejmě mě to zajímalo taky tak jsem testoval climatronic ze supa do octávky a konektory byly stejné ale nefungovalo vše tak jak mělo nešly všechny funkce.kámoš ze škodovky mě říkal že se pouze do octávky naprogramuje diagnostikou jiný typ climatronicu.Tak to jsou mé poznatky:-) jo a samozřejmě lze dvojhmatem na climatronicu změnit i stupně celsia na farenhite:-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.