Přejít na obsah

Jak dostat ven ofuky


Luke_TDI

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Zeptam se na jednu vec mozna trochu mimo misu ale nechci zakladat novy tema. Mel sem venku stredovej ofuk kvuli montazi triplingu, od ty doby co sem to dal zpet se z tehle mist ozyvaj dost neprijemny zvuky, neco mi tam vrze. Po dalsim vyndani sem zjistil, ze sem nekde ztratil 2 plechovy packy co drzej ofuky, nevim jesi to muze mit souvislost nebo jesi vrze neco jinyho. Nemate s tim nekdo nakou zkusenost? Jak se zbavit toho vrzani... Daji se nekde sehnat samotny ty packy? Ted sem zkousel ofuk zase vyndat a potrel sem stycny plochy vazelinou...furt stejny :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ. Skontroluj či si ich neprehodil, pravý s lavým. Rolovacie koliesko musí byt dalej od dveri !!! Kad ich dáš naopak, koliesko tam zapiera a neotočíš s ním. Toto som urobil aj ja a pisal som to aj v návode ako demontovat ofuky.

Pri bočnych ofukoch dat pozor aby sa vám nestalo čo mne. Neuvedomil som si, že je pravý a lavý a tak som lavý ofuk "narval" na pravú stranu. Islo to ztuha, ale dostal som to tam. Az ked som skušal potočit s regulačnym kolieskom a to sa nedalo pohnut, som zistil čo som za debila . Trvalo mi 2 hodiny kym som ten "zašprajcovany" ofuk dostal von aby som ho nepolamal.

tu je ten návod: http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/DemontazOfuku.htm :)

alebo tu v návodoch: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=30210 -_-

Editováno: , autor: BEDUIN
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Niesi prvý ani posledny, kto tie ofuky dal opačne ;) Ja som to naštastie zistil hned pri prvom, ked som ho tam narazil a skúšal kolieskom točit a ono to neslo. No ale teraz určite ked to budes vyberat a davat naspet nezabudneš že ako to má íst. Každý sa učí na vlastných chybách, aj ja. lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...