Jetson Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Mno, já jsem popsal svoji zkušenost. A ta byla, jak jsem výše uvedl. Tolik k tématu nepodložené řeči.Ergo - kdyby se jezdilo jako v A a IT, byli bychom spokojenější všichni Vždyť jsem to psal ... Takže pro některé z Vás je jediný rozdíl v tom, že v zahraničí se vezete hezky v pravém, pohodovou 100. Dělejte to tak i tady a budeme spokojeni všichni.... Jinak ale nemáš pravdu, že se jezdí v zahraničí jinak. Jen někteří z Vás jezdí jinak a proto to tak i vnímají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w.one Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 Dovolená Slovensko, najeto 700 km po okreskách, dálnicích a po městech, stále puštěná klimatizace. Průměrná spotřeba dle palubního počítače 5,1 l/100km což považuji za skvělou práci řidiče a auta . Jízda 90km mimo obec, 50km v obci, dálnice max. 140km/h. Motor 1,4 TDi 59kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 S motorem 1,4 TDi 59kW jezdím občas v práci a považuju ho za dobrý motor.Auto jde krásně za plynem a díky tomu že je Fábka relativně lehké auto tak to jezdí celkem slušně a hlavně za slušnou spotřebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 3. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2008 tak já sem od prodejce-Orlová jel přes zacpanou ostravu na přerov a KM a vyšla spotřeba na 6,3,jak sem to přebral,tak tam byla 49,9l/100km/6km najeto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Takže já mám nový rekord! Opět padesát kilometrů na silnici KV - Plzeň, opět dvoučlenná posádka, opět zaplé rádio i větrák. Ovšem nyní jen za 4,4 litru! Roomster 1,4 16V... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmiklos Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Nenapsal si kolik měl spotřebu ten kamion co tě táhl. Ne vážně nádherný výsledek - na rumíka supeeeeeeeeer! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejdn Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 po 2 tis. km s HTP spotřeba zatím 6,6 jezdím tak 50:50 okresky a dálnice, nejsem žádnej závodník tak si myslím, že by to mohlo ještě klesnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Takze aktualne. se mi podarilo Trojanovice - Frydlant nad Ostravici dostat na 4.3 vecer 1.8 kolem 10 hod., bez klimy 2 osoby plny kufr. Cestou na Ostravu pak jsem trosicku tomu pridal na R56 a tak celkove jsem skoncil na 5.7l/100km (90-130km/hod na Rku tech 4.3 bylo vleceni za auty prevazne v obci, tj. cca 60km zvlnenym terenem). celkem to bylo 52km za 45 min. Smulu mam, ze bydlim na kopecku, takze poslednich 300 metru me stoji 2 desetinky na finalnich 5.9. takze to casto kontroluji uz pod kopcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nohab Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 najeto 12 tis km. Stáří auta - za týden to bude rok Dlouhodá spotřeba dle PP: 5.6 l. Spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Takze aktualne. se mi podarilo Trojanovice - Frydlant nad Ostravici dostat na 4.3 vecer 1.8 kolem 10 hod., bez klimy 2 osoby plny kufr. Cestou na Ostravu pak jsem trosicku tomu pridal na R56 a tak celkove jsem skoncil na 5.7l/100km (90-130km/hod na Rku tech 4.3 bylo vleceni za auty prevazne v obci, tj. cca 60km zvlnenym terenem). celkem to bylo 52km za 45 min.Smulu mam, ze bydlim na kopecku, takze poslednich 300 metru me stoji 2 desetinky na finalnich 5.9. takze to casto kontroluji uz pod kopcem. To musi byt brutalni kopec, aby na nem byla spotreba 46l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 No okamzita spotreba do toho kopecka je mezi 11-19l/100km. Tech 300 m, je odhad mozna trosicku vic. Nekdy to vezme 2 desetinky, jindy 1 a za velmi vyjimecnych okolnisti zadnou. Holt podle toho jak byla cesta predtim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Zajíždím a spotřeba s klimou se zdá dobrá,ta nádrž asi bude bezedná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djpetr Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Od natankování plné do prvního zaznění rezervy najeto 650 km.Na celkově první natankování,vcelku slušná spotřeba pro 1.2 44 kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobouk2 Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 Cesta do Chorvatska FABIA COMBI 1.4 16V 63 kW, 2 osoby+plný kufr Cesta tam přes noc 1025 km, spotřeba 5,9 l/100km, dálnice 100-120km/h, město 50km/h, mimo město 90km/h, klima zapnutá 1/3 cesty, rychl.průměr 83km/h Cesta zpět přes den 1165 km (v tom i výlety), spotřeba 6,3l/100km, dálnice 110-135km/h, město 50km/h, mimo město 90km/h, klima zapnutá 2/3 cesty, rychl.průměr 89km/h Celková spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2008 pekny, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Tak to je hodně pěkný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Dnes jsem jel Brno - Mistelbach zapnutá klima průměrná spotřeba 6.3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ja jezdil po Ústí a spotřeba 12,5l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Tak se auto docela zajizdi a pri klidne jizde minulou sobotu po okreskach spotreba 6.1l, pri beznem spechu okresky za 7, dalnice naposledy tesne pod 8l. Kdyz by to kleslo na tech 7, bylo by to super. Ale vzhledem k plnymu zatizeni se spis obavam tech 7,5-8l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 OT: tak ja aktualne spotreba 0l Snazim se ted jezdit MHD v Ostrave:) Nikam nespecham, takze si tu hodinku do prace v saune busu a tram muzu dovolit Ale jen co zacne semestr a treninky, tak zase skoncim jako vdecny sponzor DPO s pulrocnim kuponem a jezdenim v aute. Vim, ze to je tak drazsi, ale pri me skleroze si nahodne kupovat jizdenku a stesti na pany revizory by dopadlo jeste draz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Escrito Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 Ja jezdil po Ústí a spotřeba 12,5l To je nějak moc na 1.2 , ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2008 na popojizdeni po meste zadnej dif. porad dokopce a z kopce, semafor, blbec co se uci parkovat, a tak. Dlouhodobe mam to mesko nekde kolem 9-10. Snizujou to cesty dal, kde sem pri klidny jizde kolem 5-6l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 taky se mi to zdá moc, po městě i v provozu Prahy jsem nikdy nebyl nad 8,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 jj je to tak. jsou to vesmes kratky vzdalenosti. proste to co jezdim pravidlene do prace a zpet. cca 2-3km. Kdyz pojedu z jedny stany UL na druhou coz je cca 15km, tak to bude o necem jinym. tam sem kolem 7-8 . Asi tak nejak, nesleduju to porad. Dlouhodobou mam kolem 7,4. Snizujou to mimomesta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tak jestli to je 2-3km studeného motoru, tak to potom jóóó, ale to není moc spotřeba "město", jen co se ohřeje už jsi tam a podobně zpět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.