Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,ma nekdo informaci,jaky olej  (0W-20,0W-30,5W-30)) je v TSI 81kW z fabriky?

z prvovyroby davaju 0w-20

0W-20 VW508.00 lebo sú už aj oleje 0W-20 bez VW normy do iných áut.

• 4 měsíce později...

Zdravím, do měsíce pojedu do servisu na výměnu oleje. Vzhledem tomu, že jsem si vždy kupoval svůj, kolik litrů mám koupit. Do rapidu mi stačilo 4 litry + 1 litr na případné dolévání. Je to stejné i u F4?

Chcelo by to prezradit,co za motor a rok vyroby mas....

Je v sekcií Fabia IV / Motor 1.0 TSI a píše, že má 81 kW, tak môžeme predpokladať, že sa jedná o tento motor. 😉
Čo sa týka veľkosti náplne bude to okolo tých 4 litrov.

Mám to sice v podpisu, ale dobře :) F4 2022 1.0 TSi 70 kW. Ty 4 litry budou aktuální i pro můj motor?

Upraveno od mbrazdil

A co si otevřít návod k obsluze k vozu.

Omlouvám se, ale v návodu obsluze jsem to nenašel :( to bylo úplně první, kde jsem hledal. Navíc ani v manuálu se neuvádí jaký olej resp. jaké specifikace tam má být. Návod odkazuje otevřít kapotu, kde by měl být štítek, kde je uvedena specifikace, což jsem dohledal, ale množství ne. 

Tak důležitá je specifikace vw 50800.

Specifikaci i třídu oleje jsem našel, ale to množství jsme nedohledal. Děkuji za info ;)

• 1 měsíc později...

Kúp 4+1 liter a budeš v pohode. Ak sa ten 1 liter nepoužije ani pri výmene oleja ani na dolievanie, tak, najbližšie už iba dokúpiš 3 litre identického oleja. Ak sa použije, tak nabudúce už vieš, že ako sa máš zariadiť. Hlavne dodrž špecifikáciu ktorá je predpísaná (VW 508.00)!

• 8 měsíců později...

Prosím Vás, kde nájdem olejový filter na Fabia iV 1.0 Tsi 81 kw ... je niekde zospodu ? Pretože ho nikde nie je vidieť...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.