Přejít na obsah

Zadni sterac


Planeta

Doporučené příspěvky

A ze je to hnusny, to je bonus zdarma ;)

Tak já mám zadní stěrač origo z výroby a nemůžu si ho vynachválit. Že by to bylo nějak hnusné - to se mi nezdá. To, že jsem měl předtím jiné auto, sedana, bez zadního stěrače byla dostatečná zkušenost, abych už nikdo auto bez toho nekupoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No člověk musí zvážit, na kolik jej využije protože ruku na srdce chlapy, ono přes to zadní sklo u Octavie je celkem špatně vidět. Pokud to auto nemá z prvovýroby, taky bych do toho nešel. Můj názor. B)

Editováno: , autor: Píst
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky už jsem párkrát v annonci viděl inzerát na komplet 5 dveře se stěračem a neyla to zas taková darda. Jednou jsme byli s kámošema v kovošrotu, kde reciklují neb. odpady a měli tam plnou bednu pravejch páček pod volant, tak jsem si jeden vzal. Dodneška jsem nebyl schopnej ho proměřit, jestli je good. Byl na PC i na zadní stěrač. Ale proč je vyhazovali jsem se neptal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako já nemít na svým kombiku zadní stěrač, tak to vokno můžu rovnou nechat zatmavit. Jezdím na různý stavby a když je na silnici taková ta voda-blato, tak je celej zadek hnedka zasranej. A čekat až bude pršet a kapky vody mi to smyjou, jak tady někdo psal,to by se mi teda nechtělo. Jediný co mě sere je ten ostřikovač. S tím si teda moc nepohráli. Takovej pramínek vody. Dycky tam toho nacákám a než se to rozšudle, tak to chvilu jezdí třeba nasucho a to se mi moc nelíbí. Nedá se tam koupit nějaká lepší tryska? Tuším, že je tam jen nasazená.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...