Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Ano, už se to umravnilo i u mě a funguje jak má. 

Posledné zistenia... Google Mapy fungujú ako majú, prepínajú sa podľa svetelného senzoru.

Problém je však Waze - furt mám beta verziu, keďže ostrá verzia nepodporuje miniaplikácie. Waze neprepína svetlú/tmavú tému a celú jazdu necháva nastavenie podľa stavu, ktorý bol pri naštartovaní a spustení AA/Waze. Už sú medzitým aj novšie bety, ale nechce sa mi ich furt sťahovať, teraz som nahodil ostrú verziu a budem čakať, že čoskoro tento bug vychytajú a spojazdnia aj miniappky..

• 1 měsíc později...

Aktualizácia po dvoch mesiacoch... včera mi nabehla nová aktualizácia ostrej verzie Waze. Dnes ráno v AA konečne už aj Waze rozdelil obrazovku a prvú jazdu aj bez problémov prepínalo svetlú/tmavú tému podľa svetiel.

1450099926_20230420_063532(002).thumb.jpg.f28a741e9cb189673ff33cfc68978801.jpg

Ja mam takový problem že mi waze při zmeně cesty dlouho mysli. 

Přiklad.

Jedu cestou ale vidim kolonu, ktere nechci stat. Odbočim prava, leva (podle možnosti), i waze dlouho mysli nad cestou kterou ma vybrat pro mně. Tehdy mně to zlobi a přepojim se na GM.

Mate to stejně?

• Autor

Přepočítává trasy mám téměř okamžitě…

Už se mi dvakrát stalo, že ráno jak jezdím jinak než mi GM nabídne tak jedu jinudy a rádiu vidím jak auto je v navržené trase a až u práce jsme se sešli. Evidentně to má souvislost se slabým GPS signálem a GM se přepne jakoby do tunelu.

• 3 týdny později...

Waze sa pred 2 dňami aktualizoval a odvtedy iba tmavý režim či sadnem do auta za slnečného dňa alebo o polnoci. Na druhú stranu konečne v miniappkovom móde zrušili otravné návrhy predpokladaných cieľov a po x rokoch trochu inovovali ikonku rýchlosti. Viac sa mi páči!

20230508_115128.thumb.jpg.eec451b77bf0e35d47e6290ba6593254.jpg

GoogleMaps aj naďalej prepínajú svetlý/tmavý režim bez problémov.

A čo sa týka vyššie spomínaného prepočítavania, mne furt Waze prepočítava takmer okamžite. Problém s prepočítavaním som mal iba ak bol problém s GPS, prípadne s dátami.

Ak máš bezdrôtový modul a mobil máš schovaný niekde vo vačku, samozrejme môže byť slabší príjem signálu.

Jak máš v mobilu nastaveno zobrazení mapy? Nemáš tam náhodou zapnutý tmavý režím? Mně docela po aktualizaci vadí černé neprůhledné pásy pri navigaci s různými informacemi, které zabírají značnou část zobrazované mapy. Dřívější zobrazení mi vyhovovalo víc.  

Waze.jpg

AA.jpg

Waze v mobile som nemal spustený pár mesiacov, takže ma nenapadlo pozrieť do nastavenia aplikácie. Kontroloval som to iba v nastaveniach AndroidAuta. Ale máš pravdu, vo Waze mám zapnutý tmavý režim. Otázne, ktorý režim nastaviť, aby mi to automaticky prepínalo podľa stretávačiek ako predtým. Budem skúšať...

A áno, tie čierne pásy ma teda tiež budú srať, až zapnem navigovanie.... najbližšie vyskúšam, ako to bude vyzerať na mojom prťavom displeji.

Upraveno od brrrrm

Popravde neviem povedať, či sa to zapína spolu so stretávačkami, alebo je to o náhode. Ale v podstate je to asi plus/mínus narovnako. U mňa režim "iba v noci" a nejak to zodpovedá tej automatike cca.

Screenshot_20230511_081317_Waze.jpg

Hneď prvé vyskúšané nastavenie "Rovnako ako nastavenia telefónu" mi prepína svetlý/tmavý režim podľa zapnutých stretávačiek, aj keď mobil mám nastavený na prepínanie podľa dňa/noci.

Čo sa týka navigácie, v miniappkovom móde je na týchto maličkých displejoch naozaj nepoužiteľná! :D Našťastie pri plnom zobrazení je všetko ok...

20230511_150843.thumb.jpg.4f2cf402652db9ddd7f64a2eea319f1c.jpg20230511_150910.thumb.jpg.fb1ee8d2655f795b236db9a04c7beea7.jpg

Upraveno od brrrrm

• Autor

Jo, moc použitelné to není, skoda ze ty černé navigační části nejsou jako 3. mini okno napravo :/

Taky koukám, že máme vpravo dole ikonku sítě všicni 4G. I když mobil je na 5G

Pozri stránku späť, mne tam ukazuje 5G.

1 godzinę temu, milanxx napisał(a):

Zaleži taky od sim karty v mobilu. Jsou sim karty na 4G a jsou na 5G.

Ja mam mobil 5G a sim kartu na 4G a ukazuji 4G.

To si nemyslím, technológia sim sa nemenila od doby 4G. 

Po několika aktualizacích AA a Waze jsem dnes vyjel dále a hned problém. Po připojení telefonu Waze chvíli funguje a pak je na rádiu jen hláška, že chybí GPS. Na samotném telefonu Waze funguje OK. 

před 15 hodinami, milanxx napsal:

JA obdobne...mobil a sim je 4G,ikona na obraZovke AA je 3G

• Autor
V 14. 5. 2023 na 19:50, ben06 napsal:

Po několika aktualizacích AA a Waze jsem dnes vyjel dále a hned problém. Po připojení telefonu Waze chvíli funguje a pak je na rádiu jen hláška, že chybí GPS. Na samotném telefonu Waze funguje OK. 

Je třeba v nastavení povolit přístup k poloze i na pozadí. Měl jsem nastaveno "jen při používání" a dělalo to po aktualizaci přesně toto. Když se povolila poloha na pozadí, AA funguje bez problémů.

V 14. 5. 2023 na 18:20, TOMUS napsal:

Zaleži taky od sim karty v mobilu. Jsou sim karty na 4G a jsou na 5G.

Ja mam mobil 5G a sim kartu na 4G a ukazuji 4G.

Záleží na pokrytí signálem daného operátora. Třeba O2 jako "průkopník 5G v ČR ještě nemá pokrytou ani Prahu na 100%. Nejvíce je 5G ve velkých městech nejčastěji ve středních Čechách okolo Prahy a Kolína, tam to díky rovinatému rázu krajiny spustili nejdříve. Jsou místa třeba i v Brně, kde se mi mobil sám přepne na 5G, pokud tam je. U SIM karty je to tak, že pokud podporuje LTE automaticky funguje na 5G.

Upraveno od l79

před 7 hodinami, Martab napsal:

Je třeba v nastavení povolit přístup k poloze i na pozadí. Měl jsem nastaveno "jen při používání" a dělalo to po aktualizaci přesně toto. Když se povolila poloha na pozadí, AA funguje bez problémů.

Zrovna jsem se v tom nastavení teď vrtal jak píšeš, dík za potvrzení.

W dniu 16.05.2023 o 14:43, l79 napisał(a):

Záleží na pokrytí signálem daného operátora. Třeba O2 jako "průkopník 5G v ČR ještě nemá pokrytou ani Prahu na 100%. Nejvíce je 5G ve velkých městech nejčastěji ve středních Čechách okolo Prahy a Kolína, tam to díky rovinatému rázu krajiny spustili nejdříve. Jsou místa třeba i v Brně, kde se mi mobil sám přepne na 5G, pokud tam je. U SIM karty je to tak, že pokud podporuje LTE automaticky funguje na 5G.

Pokryti signalu to druha věc která  je důležítá 🙂

Včera ráno se mi nezapla hudební apka a na radiu svítila chyba. V mobilu pak padala taky. Do toho přisla i aktualizace mobilu. A jak sem potřeboval ji vypnout ze spouštěče tak koukám že zmizel přepínač na povolení bezdrátu. Asi je to už nativni

Screenshot_20230519_144933_Android Auto.jpg

Screenshot_20230519_144920_Android Auto.jpg

tohle mi ted po tech poslednich updatech dela furt

galaxy s10e, android 12, nikdy predtim zadny problem

LyzfgPvuxigZYr1tQhycMKG1XO7p4x5tVFeX9K0tVr2Tgt-SgxZlJz6gZob98vHrB06eocjMRSvFsAqoevEwIWxch5NS8K58knSS4oqGOJqb0G1RKK5E918MS3rdIIVDPQMAnK5eCLTQRVdBTqRVuZcnXwG4LXGhAfauy1KgNvt2X5Acpz1qyhYk0dRrQ-p-ONef9ojzh6T4TpMKWSbTdnh7zCxgo3R2HFT3nPjB8QB2PNLWA0FANqmmB729GFbLfQuQThNKigNl5dTFswDKFWmCQYIDG8zh5PsEWhLYcVLNwIJbPBXujp9PE1WaHNqQHPTW3PX16pghRb5M5PyHpyFeYnLlCsy_tloPFcdHh0x_7EtchFQ6cTCMavWRrYEb4dDN8eyR2iq6BIVZexXzLoZCBWOEjwCnsT4hW-pK30ZK-3w_1M6H_sP6ksBA5NDtTOk9Q0N-zVZttTVAD9bQMYpzc-YUOMcEIg2dOD_xiNRms5OmStl1gmO9lXZs0uVDQRs-fBj4fpKEfaKWD8Sum5B86xD4wA9sISEd1E1BKBDrmjmQMucDeUJFwv7gcd46-Wzk0WAsJEYyBtIGGoLbQPh2cCGAoCYke4RxG152ypun0GZz3XD-0kY2fLjpIwjanKbis41fsS3IPEdTW0Q-AKJcb7Djdt8Yp0hNWD-Mat1_5RxbAWP8CzaWx3PSuuPqNLbZ0beXQ7YyeAn1d_973w-LCnvAq-QaODfTQzlO7QKYGhCGL7YUkIbH8KLb3JMIquLW_NO9EQDu7qKjBrHu4BANkGQ9T7ZiP7rnI_TJxLbR2KCzuYrX5j5o2OpIop-CPtIDd-s8Y0n8rA7iikWNpch1NqRvpjKYztO92-pB_kksIyHVvZuEH5QJXLUbz0g4h0EyZseE41O43QXVtglnXosG6GtJeE9KMRcQUH2Bo-PxrCLZ9pnYu9HCSx5NpS-PzQFfUOIhEaF7ehjpWQ=w2306-h1298-s-no?authuser=0

ja musel po poslednim update "resetnout apku", smazat data a nastavit to znova. od te doby bez problemu.

takze doporucuji tohle.

(S20FE)

(a AA mi ukazuje stejny signal jako telefon - 4G/5G)

Upraveno od hamoun

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.