Únor 20, 20232 r Posledné zistenia... Google Mapy fungujú ako majú, prepínajú sa podľa svetelného senzoru. Problém je však Waze - furt mám beta verziu, keďže ostrá verzia nepodporuje miniaplikácie. Waze neprepína svetlú/tmavú tému a celú jazdu necháva nastavenie podľa stavu, ktorý bol pri naštartovaní a spustení AA/Waze. Už sú medzitým aj novšie bety, ale nechce sa mi ich furt sťahovať, teraz som nahodil ostrú verziu a budem čakať, že čoskoro tento bug vychytajú a spojazdnia aj miniappky..
Duben 20, 20232 r Aktualizácia po dvoch mesiacoch... včera mi nabehla nová aktualizácia ostrej verzie Waze. Dnes ráno v AA konečne už aj Waze rozdelil obrazovku a prvú jazdu aj bez problémov prepínalo svetlú/tmavú tému podľa svetiel.
Duben 23, 20232 r Ja mam takový problem že mi waze při zmeně cesty dlouho mysli. Přiklad. Jedu cestou ale vidim kolonu, ktere nechci stat. Odbočim prava, leva (podle možnosti), i waze dlouho mysli nad cestou kterou ma vybrat pro mně. Tehdy mně to zlobi a přepojim se na GM. Mate to stejně?
Duben 24, 20232 r Už se mi dvakrát stalo, že ráno jak jezdím jinak než mi GM nabídne tak jedu jinudy a rádiu vidím jak auto je v navržené trase a až u práce jsme se sešli. Evidentně to má souvislost se slabým GPS signálem a GM se přepne jakoby do tunelu.
Květen 10, 20232 r Waze sa pred 2 dňami aktualizoval a odvtedy iba tmavý režim či sadnem do auta za slnečného dňa alebo o polnoci. Na druhú stranu konečne v miniappkovom móde zrušili otravné návrhy predpokladaných cieľov a po x rokoch trochu inovovali ikonku rýchlosti. Viac sa mi páči! GoogleMaps aj naďalej prepínajú svetlý/tmavý režim bez problémov. A čo sa týka vyššie spomínaného prepočítavania, mne furt Waze prepočítava takmer okamžite. Problém s prepočítavaním som mal iba ak bol problém s GPS, prípadne s dátami. Ak máš bezdrôtový modul a mobil máš schovaný niekde vo vačku, samozrejme môže byť slabší príjem signálu.
Květen 11, 20232 r Jak máš v mobilu nastaveno zobrazení mapy? Nemáš tam náhodou zapnutý tmavý režím? Mně docela po aktualizaci vadí černé neprůhledné pásy pri navigaci s různými informacemi, které zabírají značnou část zobrazované mapy. Dřívější zobrazení mi vyhovovalo víc.
Květen 11, 20232 r Waze v mobile som nemal spustený pár mesiacov, takže ma nenapadlo pozrieť do nastavenia aplikácie. Kontroloval som to iba v nastaveniach AndroidAuta. Ale máš pravdu, vo Waze mám zapnutý tmavý režim. Otázne, ktorý režim nastaviť, aby mi to automaticky prepínalo podľa stretávačiek ako predtým. Budem skúšať... A áno, tie čierne pásy ma teda tiež budú srať, až zapnem navigovanie.... najbližšie vyskúšam, ako to bude vyzerať na mojom prťavom displeji. Upraveno Květen 11, 20232 r od brrrrm
Květen 11, 20232 r Popravde neviem povedať, či sa to zapína spolu so stretávačkami, alebo je to o náhode. Ale v podstate je to asi plus/mínus narovnako. U mňa režim "iba v noci" a nejak to zodpovedá tej automatike cca.
Květen 11, 20232 r Hneď prvé vyskúšané nastavenie "Rovnako ako nastavenia telefónu" mi prepína svetlý/tmavý režim podľa zapnutých stretávačiek, aj keď mobil mám nastavený na prepínanie podľa dňa/noci. Čo sa týka navigácie, v miniappkovom móde je na týchto maličkých displejoch naozaj nepoužiteľná! :D Našťastie pri plnom zobrazení je všetko ok... Upraveno Květen 11, 20232 r od brrrrm
Květen 11, 20232 r Autor Jo, moc použitelné to není, skoda ze ty černé navigační části nejsou jako 3. mini okno napravo :/
Květen 14, 20232 r 1 godzinę temu, milanxx napisał(a): Taky koukám, že máme vpravo dole ikonku sítě všicni 4G. I když mobil je na 5G Zaleži taky od sim karty v mobilu. Jsou sim karty na 4G a jsou na 5G. Ja mam mobil 5G a sim kartu na 4G a ukazuji 4G.
Květen 14, 20232 r Po několika aktualizacích AA a Waze jsem dnes vyjel dále a hned problém. Po připojení telefonu Waze chvíli funguje a pak je na rádiu jen hláška, že chybí GPS. Na samotném telefonu Waze funguje OK.
Květen 15, 20232 r před 15 hodinami, milanxx napsal: Taky koukám, že máme vpravo dole ikonku sítě všicni 4G. I když mobil je na 5G JA obdobne...mobil a sim je 4G,ikona na obraZovke AA je 3G
Květen 16, 20232 r Autor V 14. 5. 2023 na 19:50, ben06 napsal: Po několika aktualizacích AA a Waze jsem dnes vyjel dále a hned problém. Po připojení telefonu Waze chvíli funguje a pak je na rádiu jen hláška, že chybí GPS. Na samotném telefonu Waze funguje OK. Je třeba v nastavení povolit přístup k poloze i na pozadí. Měl jsem nastaveno "jen při používání" a dělalo to po aktualizaci přesně toto. Když se povolila poloha na pozadí, AA funguje bez problémů.
Květen 16, 20232 r V 14. 5. 2023 na 18:20, TOMUS napsal: Zaleži taky od sim karty v mobilu. Jsou sim karty na 4G a jsou na 5G. Ja mam mobil 5G a sim kartu na 4G a ukazuji 4G. Záleží na pokrytí signálem daného operátora. Třeba O2 jako "průkopník 5G v ČR ještě nemá pokrytou ani Prahu na 100%. Nejvíce je 5G ve velkých městech nejčastěji ve středních Čechách okolo Prahy a Kolína, tam to díky rovinatému rázu krajiny spustili nejdříve. Jsou místa třeba i v Brně, kde se mi mobil sám přepne na 5G, pokud tam je. U SIM karty je to tak, že pokud podporuje LTE automaticky funguje na 5G. Upraveno Květen 16, 20232 r od l79
Květen 16, 20232 r před 7 hodinami, Martab napsal: Je třeba v nastavení povolit přístup k poloze i na pozadí. Měl jsem nastaveno "jen při používání" a dělalo to po aktualizaci přesně toto. Když se povolila poloha na pozadí, AA funguje bez problémů. Zrovna jsem se v tom nastavení teď vrtal jak píšeš, dík za potvrzení.
Květen 17, 20232 r W dniu 16.05.2023 o 14:43, l79 napisał(a): Záleží na pokrytí signálem daného operátora. Třeba O2 jako "průkopník 5G v ČR ještě nemá pokrytou ani Prahu na 100%. Nejvíce je 5G ve velkých městech nejčastěji ve středních Čechách okolo Prahy a Kolína, tam to díky rovinatému rázu krajiny spustili nejdříve. Jsou místa třeba i v Brně, kde se mi mobil sám přepne na 5G, pokud tam je. U SIM karty je to tak, že pokud podporuje LTE automaticky funguje na 5G. Pokryti signalu to druha věc která je důležítá 🙂
Květen 20, 20232 r Včera ráno se mi nezapla hudební apka a na radiu svítila chyba. V mobilu pak padala taky. Do toho přisla i aktualizace mobilu. A jak sem potřeboval ji vypnout ze spouštěče tak koukám že zmizel přepínač na povolení bezdrátu. Asi je to už nativni
Květen 21, 20232 r tohle mi ted po tech poslednich updatech dela furt galaxy s10e, android 12, nikdy predtim zadny problem
Květen 21, 20232 r ja musel po poslednim update "resetnout apku", smazat data a nastavit to znova. od te doby bez problemu. takze doporucuji tohle. (S20FE) (a AA mi ukazuje stejny signal jako telefon - 4G/5G) Upraveno Květen 21, 20232 r od hamoun
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.