Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den, je mozne vymenit jen ovladaci valecek na volantu viz priloha? Nebo je potreba koupit komplet ovladaci panel a rozdelat komplet volant. Dekuji

IMG_20230208_164910.jpg

No vyměnit to po rozebrání asi půjde, problém je spíš, že samostatný váleček nikde neseženeš nebo o tom alespoň nevím.

@Josef_1Jak se ti to povedlo? Co koupit někde z vraku? 

• Autor

Proste smejd. Jedu z hor, normalne se chci podivat na spotrebu a najednou krup a normalne se to pos... Vubec nechapu jak se to mohlo stat.Jinak komplet volant menen pred 3 rokama jeste na zaruku z duvodu osoupane kuze.

Upraveno od Josef_1

• Autor

Z vrakace bych koupil,ale asi si to nedokazu sam vymenit,ani nevim jak.

On 2/8/2023 at 6:55 PM, Dodi 15 said:

@Josef_1Jak se ti to povedlo? Co koupit někde z vraku? 

Zřejmě vadné kusy, nějaký křehký plast. V jednom z rapidů se nám to rozpadlo hned po záruce. Taky by mě zajímalo, jak minimalisticky se to dá opravit protože celý panel je drahý. Nejhorší je, že úlomek se zasekl a nejde s tím točit.

Tak to je smutný, že je to takový aušus. Kolik Vás asi je, které to postihlo?!

Zlomilo se mi to asi po 4 letech (těsně po uplynutí záruky), úlomek byl zaklíněný ve spodní části. Podařilo se ho vyndat, pak nalepen vteřinovým lepidlem a sloužilo to další 3 roky.

• Autor

No tak co jsem tak zjistil melo by jit vymenit jen valecek. Takze, jestli mi nekdo muze potvrdit jestli mam pravdu v postupu rozebrani. Sundat - vycvaknout airbag, odpojit konektory, vykvedlat z volantu opatrne ty tlacitka ktere jsou v mekke casti volantu zatlaceny a nasledne odsroubovat,rozebrat a vymenit.

Jinak v autorizaku mi nabidli opravu za 5500kc bez prace a pro zajimavost pry novy volant bez tlacitek za 15000kc

Upraveno od Josef_1

zacni odpojenim akumulatora, kvoli bagu a bezpecnosti

• Autor

A kdyz baterku znovu zapojim nebude potreba zajet do autorizaku na nejake nastaveni?

• Autor

Tak se mi to povedlo uspesne vymenit. Nakonec me to svepomoci stalo cca 1000kc za tlacitka z bazose. Zatim to vypada,ze vse funguje. Jinak doporucuji pouzit jen prsty pri demontazi klinu s tlacitky z volantu a zacit od prostredka.Jinak dekuji lucky.jack a wirer

Upraveno od Josef_1

• 2 týdny později...

Ahoj bando, 

mě se to taky stalo za jízdy a zlomila se mi hřídelka, ovládacího válečku Maxidotu. 
Než sezenu nový vytunil sem si to dočasně po svém ;-)

Použil jsem jeden ze šroubů, pilníkem vysmahnul 6tihran 1,6 mm z hlavičky šroubku a nahradil zlomenou tenčí část hřídelky viz. Foto :-D 

Za Origo ovládání chtějí v Kelly 5086,-

Tak nezoufejte , že něco nejde ;-) vždy je cesta když je vůle …

IMG_2064.jpeg

IMG_2063.jpeg

IMG_2062.jpeg

IMG_2061.jpeg

IMG_2060.jpeg

IMG_2058.jpeg

IMG_2056.jpeg

• 9 měsíců později...

Zdravím a prosím o vysvětlení k čemu je tam ta funkce v zeleném kolečku. Návod jsem prošel a snažil se to najít. Po zmáčknutí nevidím na autě-displeji odezvu. Děkuji

Edit: napadlo mě co na to Copilot v MS prohlížeči. A snad nekecá, front assist. A funkce by se měla aktivovat na autorádiu. Auto mám krátce a

menu radia jsem procházel a front assist jsem tam neviděl. Je možný že volant tam může mít tlačítko funkce která je v autě nedostupná. To mě nedává logiku. Omlouvám se že zas*rám vlákno. 

ok.jpg

Upraveno od sinco

Je to tlačidlo asistentov, môže byt obsadene na volante aj keď výbava neobsahuje ani front assist a pod.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.