arokysjerdno Vloženo 12. Únor 2023 Sdílet Vloženo 12. Únor 2023 Zdravím. Chlapi jde nějak do auta domontovat asistent rozjezdu do kopce ? S autem začala jezdit manželka a fakt ji to nejak neumím naučit 🥺 Škoda Fabia Combi III r.v. 2018 1.0 TSi 70 Kw. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Únor 2023 Sdílet Vloženo 12. Únor 2023 Lze to dokódovat, viz téma o VCDS. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 12. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2023 Aha, takže jestli správně chápu neni to o hardwaru, ale softwarová záležitost. Znáš někoho kdo to umí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 12. Únor 2023 Sdílet Vloženo 12. Únor 2023 Přijeď v březnu na Guty tam bude hned několik lidí co to umí. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 12. Únor 2023 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2023 Pokusím se. Uz ted jsem chtěl bohužel jsem nestíhal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 12. Únor 2023 Sdílet Vloženo 12. Únor 2023 umi to hodne lidi 🙂 staci si vybrat nekoho z Tveho okoli 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 13. Únor 2023 Sdílet Vloženo 13. Únor 2023 Nebo si kup nějaký OBD adaptér z Číny (cca 100,- Kč) a nebo z ČR o něco dražší přeprodej z Číny, stáhni do mobilu Caristu a udělěj si sám + mnoho dalšího kódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arokysjerdno Vloženo 16. Července Autor Sdílet Vloženo 16. Července Tak nakonec mi to dokodovali v rámci chipu u DIESELPOWERU ... no upřímně já to ani nechtěl ... spíše kvůli manželky ... ta bez toho nechtěla mé auto řídit ... a ted už vůbec nechce bo prý to jede rychle ... LOL ženské no ... ☺️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.